Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czwórka

znacie super fryzjera w Kielcach?

Polecane posty

Gość czwórka

Cześć! Czy ktoś może polecić fryzjera w Kielcach, który zna się na rzeczy? Najbardziej zależy mi na tym, żeby dobrze obcinał włosy. Jeżeli kogoś takiego znacie to piszcie, pliissss.

Gość *Agateczka*
Witam, znam dobrego fryzjera ale jest tam dość drogo dlatego też od pewnego czasu już tam nie chodzę, m.in. RVB Atelier Fryzjerskie na ulicy Słowackiego 10a.pozdrawiam

Gość cu__
podnoszę tez jestem zainteresowana dobrym fryzjerem w Kielcach:)

Gość czwórka
Dziękuję bardzo Agateczka za odpowiedź. Też słyszałam, że tam jest drogo, więc obcięłam się na ul. Targowej. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

Gość czwórka
Agateczka, a tak swoją drogą to gdzie się teraz obcinasz jeśli mozna wiedzieć. Czy jesteś zadowolona? Pozdrawiam

Gość *Agateczka*
Witaj Czwórka! Ostatnio zapuszczam włoski ;) ale jeśli odwiedzam fryzjera to np. TRENDY na ul. śniadeckiego ale co do zadowolenia to różnie jest bo rzadko kiedy wychodzę zadowolona od fryzjera, ale chyba nie tylko ja tak mam. Pozdrawiam

Gość czwórka
Cześć Agateczka! Ja też kiedyś chodziłam do TRENDY, ale po ostatnim beznadziejnym obcięciu juz chyba tam nie wrócę. Zresztą też zapuszczam włosy, więc w grę wchodzi tylko lekkie skrócenie z wycieniowaniem, niby banalna sprawa, ale niestety niewielu fryzjerów robi to fajnie. Jak na razie dla mnie nr jeden to fryzjerka z ul. Targowej. Pozdrawiam

Gość *Agateczka*
No powiem szczerze że czasami też wychodziłam z TRENDY wściekła a w domu pytali czy byłam u fryzjera, bo nic nie widać! No właśnie niby poszłam się lekko podciąć a tu nic tyle że kaskę zapłaciłam i właśnie od tego momentu powiedziałam że nie pójdę tam i zapuszczam włosy. Ale jeśli zdecyduję się obciać to być może skorzystam z Twojej rady Czwórko :) dzięki. pozdrawiam serdecznie.

Gość wegala
Ja zapuszczam włosy pod kierunkiem fryzjerki z ul.Domaniówka{przedłużenia Turystycznej}. Nawet nie wiem kiedy mi urosły! Z własnego doświadczenia wiem, że fryzjerka musi mieć rękę po której włosy rosną. Niby śmiesznie to brzmi, ale ma sens. Pani miła i nie ma wygórowanych cen. Tłoku też nie ma i to mnie cieszy, bo idąc do domu na Słoneczne Wzgórze z Warszawskiej ,wstępuję do zakładu i wychodzę w innym nastroju.Zawsze mi starannie przytnie końcówki i grzywkę, żeby fryzura była zadbana. Naprawdę polecam.

Cześć! Wegala mam do Ciebie pytanie: czy to jest ten zakład fryzjerski po lewej stronie (jak idziesz pod górę) w takim nowym bloku? Kiedyś się chyba nazywał Visage, ale teraz nie widzę szyldu i myślałam, że go zlikwidowali. Jakbyś mogła napisać ile płacisz za obcięcie to byłabym wdzięczna, bo do tego fryzjera miałabym bardzo bliziutko. Pozdrawiam