Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdf

WASZE NAJLEPSZE DOMOWE SPOSOBY NA SUPER SKÓRE ,WŁOSY I PAZNOKCIE!!

Polecane posty

Gość dfdfdf

w tym watku podajcie przepisy na super : 1 skóre 2 paznokcie 3 włosy! tylko takie które naprawde wam pomogły!!

nikt nic nie napisał w tym temacie??? Jakies zdrowe żywienie na włosy,paznokcie i skóre?????

Gość Arriwederka
cebula - rewelcyjny spsob na wlosy i paznokcie

płatki owsiane ponoć nieźle działają, ale jeszcze nie wypróbowałam... od jutra mam zamiar zacząć codziennie wsuwać miseczkę ;)

Gość soshdohfh
płatki owsiane są ogólnie bardzo zdrowe ale nei wiedziłam że też dobrze działają na skóre. Jem od 3 miesiecy a może już i dłużej miseczkę płatków owsianych (koneicznie nie błyskawicznych) na wodzie na śnaidanie.Można wzbogacic suszonymi owocami npsliwkami czy kto co tam lubi. Napewneo dobra dieta pełan warzyw pełnoziarnistych rzeczy (chleb, makaron, ryż) bo to błonnik, bez soli i cukru, bez kawy alkoholu no ikoniecznie dobryxh tłuszczy! Ja używam szałwi zewnetrznie na pocenie. jako dodatek do kąpieli albo tonik.

Gość soshdohfh
*no i koniecznie z dobrymi tłuszczami - sorki

Płatki chyba mają duzo witamin z grupy B, a to dobrze wpływa na włosy i paznokcie. Dziewczyna na wizaz.pl tak pisały. A co myślicie o galaretce? Ktoś wzmocnił nią swoje pazury? Albo drożdze?