Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jest tu ktos kto umie sobie pozartowac i rozumie zarty????????

Polecane posty

Gość
nieeeeee ja mmam odwage podpisac sie swoim stałym nickiem a ty jestes tchorzem atakujacym z ukrycia

Gość ferbbie berbbie
noe bo za tępa jesteś,z resztą taktyka właściwa jest wam obydwu - widocznie dla Ciebie to standard i już nawet uwagi nie zwracasz

Gość
prosze o cytaty moje !!!!!!!!!!

Gość ferbbie berbbie
:-) a co w tym wielkiego podpisac się czarnym nickiem?? co?swoje dane podałaś? imie nazwisko i pesel tam masz?? czarny nick to sobie można w parę sekund założyc i już wtedy się dzielnym jest??

Gość no ja oczywiscie jestem
netar roznica miedzy nami polega na tym ze ja nie potrzebuje akceptacji ludzi z forum, nie potrzebuje czarnego nicka .. i calej otoczki.. ja moge rozmawiac, wypowiedac swoje zdanie, pytac o rozne rzeczy raz jako frania109, raz jako rozowa koronka od stanika.. atakuje Cie? oj moja droga mylisz atak i krytyke.. poczytaj swoje wypowiedzi w tym poscie.. mnie osobiscie byloby wstyd na Twoim miejscu.. zrobilas z siebie paranoiczke.. a z reszta nie chce mi sie z Toba gadac.. nie ma o czym.. nie ma jak.. zegnam Cie i na przyszlosc - naucz sie normalnie przyjmowac slowa krytyki.. bo wierz mi nie kazdy lubi co innego.. i nie kazdemu moze odpowiadac Twoje zachowanie.. i nie myl ataku na swoja osobe z krytyka;) zegnam wrzuc na luz 🖐️

Gość ferbbie berbbie
net-ar zawsze będzie przekonana,że jest do przodu....taka mentalnośc

Gość tak dla scislosci
to ja nie mam w dupie czy ktos ma schizofrenie czy nie ma:P jak ma to raczej dyskusja jest zbedna

Gość ferbbie berbbie
a kto twierdzi,że jest lepszy?? a tak poza tym,to wybacz shizofreniczo- z kim,jak z kim,ale ... z osobą,która podnieca sie "nawiedzonymi obrazami" i zdjęciami trupów z flakami na wieszchu na innym topicku ... ...ja nie widzę sensu polemizowac Nie stanowisz po prostu dla mnie materiału na poważnego rozmówcę,nie bierz tego do siebie...

ferbbie dla Ciebie takie rzeczy są po prostu nie osiągalne umysłowo. Ty masz ściśle określoną misję: wyzywać net-ar. Bóg z Tobą drogie dziecko.

Gość skad ty wiesz z kim masz do cz
czynienia? aaa moze to Twoja inteligencja schizofreniczki podpowiada ci czyjs wiek?:P idz ogladac flaki i trupy dojrzala kobieto!buahhaha

Gość ferbbie berbbie
inteligentni? o ile wiedzą aktualnie, gdzie i kim są - ty bynajmniej schizofrenikiem nie jesteś,ale też masz najwidoczniej kłopoty z określeniem siebie...

Gość skad ty wiesz z kim masz do cz
oki moze i ma misje wyzywac netar ale ta druga co z nia netar gadala to raczej nie wyzywala netar tylko ja skrytykowala wiec sie nie tlumacz i idz ogladaj flaczyska

Gość
zezwac kogos bedac pod tymczasowym pomaranczowym nickiem---wielka odwaga!

Ludzie chorzy psychicznie nie są pozbawieni mózgu. Są pozbawieni racjonalnego rozumowania. Zatracają się, ale nie są głupi. Bynajmniej nie tak jak ty myślisz. Głębsza nauka tutaj się kłania. Ja się podniecam rottenem Ty się podniecasz net-ar.

Gość ferbbie berbbie
o taaak ! po to zostałam stworzona... ah! Ci shizo...popierdoleńcy! I powiem Ci,że wcale nie ukrywam,po co piszę o net-ar. Tak! chcę ją zwyzywac,bo zasłużyła na taką formę maksymalnej krytyki, ona na pewno nie zasługuje na kulturalna krytyke

Gość ferbbie berbbie
schizo.. ale tu nie chodzi nawet o brak rozumu,tylko o umiejętnośc posługiwania się nim!! i nie ucz psychologa dzieci robic...

Gość
dla jasnosci jestem hetero nie podniecaj sie mna pomaranczko bo na nic to hahaha snie ci sie czasem ? rexetin za słaby jest dla ciebie moze prozac w duzej dawce zarzyj!

Gość ferbbie berbbie
ja wyzywam Ciebie? to ty się wciełaś między wódkę a zakąskę i sie dopytujesz o moje motywy krytyki net-ar i mnie atakujesz.Ja napisałam Ci tylko grzecznie,że nie widzę sensu z toba dyskutowac z podanych powodów...

Gość
psychologa????????? dobre!

Ja rozumiem żarty ... Ale nie rozumiem tego faktu,że gdy net-ar ...zakłada jakiś temat badz też udziela się gdzies ..zaraz pojawiają się Jej \\\"fani \\\" ...Atakują Ja ...ubliżaja...porównuja się z Nia ... Boze ! Macie laski jakis kompleks na Jej punkcie ? Zazdroscicie Jej czegos ? Wytłumaczcie mi to ....bo głupia jestem i niewiem :P

Gość
z toba nie ma sensu dyskutowac ferbbie berbbie zegnam twoja elokwencja siegneła bruku