Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka z saskiej porcelany

W Miłości i Na Wojnie Wszystkie Chwyty Dozwolone??

Polecane posty

tak właśnie uważacie? czy można - \'odbić\' innej kobiecie faceta w imię miłości - szperać w komórce partnera - czytać maile w imie pewności ze jest mi wierny/a -i inne ? co można a czego nie można? jak uważacie, jak daleko można sie posunąć?

Gość brunhilda
No ja to bym chciała sie posówać jak najmocniej i najgłembiej.

Gość A...aa
czego oczy nie widza tego sercu nie żal:)

Gość kolezanka z forumm
to zalezy jeszcze od sytuacji, bo jezeli facet jest w szczesliwy zwiazku z dziewczyną o ktorą zbiegał, ktora mu sie podobała itp to bym sie nie mieszala, ale sama kiedys odbilam faceta. rozstalismy sie a "ona" perfidnie wyczuła moment i go jeszcze na mnie buntowalA. robili glupi rzeczy mi na zlosc.zadzierała łeb i mądrzyla sie, wiec jej go odbilam - a potem rzuciłam bo skoro robil co mu kazała to nie byl duzo warty!!!! ale ogolnie jestem przeciwko i sie usuwam zamiast odbijac. co do przegladania osobistych rzeczy tez jestem przeciwko POWIEM TAK : JESLI JAKAS CI SIE WPIEPRZA W ZWIĄZEK - WTEDY WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE ZEBY SIE JEJ POZBYC !!!!!!!!

Gość strzelac aby zabic

Gość kolezanka z forumm
hehe no moze nie az tak brutalnie

mialam okaze aby wlasnie kogos odbic ale tego nie zrobilam ... nie umialam bo widzialam ze jest szczesliwy wiec postanowilam w to nie ingerowac :)

Gość kolezanka z forumm
Tak naprawde to on mnie rzucil, bo zachowalam sie jak glupia suka :(

Gość kolejny podszywacz
brak słów na tych podszywaczy,zakompleksieni ludzidzie którzy przezucają swe kompleksy i problemy na forum - docinając innym...

nawet w imię miłości nie radzę odbijać komuś drugiej osoby bo to się z czasem mści :( - nie można budować swego szczęścia na czyimś nieszczęściu szperanie w komórce to wtargnięcie w sfere wolności drugiego człowieka - gdy jest zaufanie to nie ma miejsca na takie zachowanie, ja niewyobrażam sobie aby ktos mi zaglądał w kom lub ja komuś co do maili i gg to tak jak wyrzej :P można walczyć o swoje szczęście ale nie za wszelką cenę nie gdy inni przez nas cierpią /szczególnie niewinne osoby/ bo to nie popłaca, później my możemy tak cierpieć ale o tym to już nikt nie myśli :P

Gość kkkoog
ja odbiłam, hmm można tak to nazwać, poznałam faceta on był w związku ja na nic nie nalegałam ,nie robiłam żadnych kroków bo nie był sam, on sam podjął decyzje że tamten związek nie ma sensu, chyba każdy wie jak jego związek wygląda i czy jest w nim miłość. Nie żałuje, drugi raz bym tak zrobiła. Niedługo wychodze za niego za mąż

Gość kkkoog
Wszystkie chwyty nie, bo w moim przypadku ich nie było "wszystkie chwyty" rozumiem pod pojęciem łażeniem za facetem, nie dawaniem mu spokoju, wchodzeniem na chama w czyjśc związek i naleganie, ja tego nie zrobiłam poznaliśmy, nie wiedziałam że kogoś ma, cos zaiskrzyło, jak się dowiedziałam to otwarcie mu powiedziałam że to jest nie w porządku wobec jego dziewczyny, jest dorosły i sam podjął decyzje czy chce dalej z nią być

no własnie skoro wiedza kosztuje, to czy warto siegac po ta komorke zeby zaspokoic swoja ciekawosc? wiekszosc jednak nie zaluje ze sie wkradla w zycie prywatne partnera, tlumaczac ze dobrze ze tak zrobil/a bo teraz wie ze albo partner jest fair albo upewnil/a ze jednak nie jest fair.