Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakubakubat

Proszę o pomoc w sprawie spotkania z dziewczyna D

Polecane posty

Gość bakubakubat

Cześc, mam 19 lat jestem sam. Od praktycznie 1,5 roku interesuje sie mna jedna dziewczyna. Z początku nie za bardzo byłem tym zainteresowany poniewaz niezbyt mi sie podobała. Ciagle jednak bywało tak ze próbowała zawrzec znajomosc ze mna ja raczej ją spławiałem mijał gora miesiac i znow probowala. Jednak po pewnym czasie zaczela mi sie podobac. Jestem jednak osoba bardzo niesmiała i nie potrafilem przejąc inicjatywy. Wiec pisalem do niej zawsze mile smsy i stalo sie tak ze w czwartek mam sie z nia pujsc na browarka. Prosze o porady jak mam się zachowywac, mam ją odebrac spod szkoły (ona ma 17 lat) i mamy isc do pobliskiego pubiku. Jak mam sie zachowywac, co robic zeby ta ze spotkanie wypadło dobrze ? Bardzo mi się podoba ta dziewczyna nie chce jednak od razu mowic jej ze rowniez bardzo mi sie podoba, bo czuej ze to zepsuje wszystko, chce byc dalej nieco niedostepny jednak bardzo pragne ja poznac. Ona jest zodiakalnym skorpionem a ja panną :) Poradzcie cos jesli mieliscie podobne sytuacje, bede bardzo wdzieczny.

Gość badz soba
to wystarczy :)

Gość bakubakubat
barman w tym pubie to moj dobry ziomal :D

Jeszcze będziesz miał okazję napić się z nią piwa.Zacznij od czegoś innego , bezalkoholowego , bo ona jest niepełnoletnia.

Gość bakubakubat
Co wy wogóle wypisujecie ??? Przeciez to normalna nastolatka ktora chodzi do liceum i to nic zlego ze pujdzie ze mną na 1 piwo! Co za durne odpowiedzi na tym forum...

Gość heheheheha
dobra ok i tak wiemy ze chcesz ja tylko bzyknac :>

Gość bakubakubat
Wróżka jestes czy co, napisalem cos takiego gdzies ? Nie kazdy jest tak rabniety jak ty ze mysli tylko o jednym.

Gość kolezanka z forumm
chłopak ma straszny problem, umiera ze strachu a wy sie z niego tak nabijacie. posłuchaj, skoro ona tak o ciebie zabiegała to zapewne jest otwartą osobką i przejmie we wszystkim inicjatywe. sama moze bedzie nawijala. a jak nie, to strzel sobie przed wyjscie za 2 lufki na rozluźnienie ;-) wtedy samo pojdzie

Gość taka jedna sobie pisze
badz soba, to rpzedewszystkim. nie badz za bardzo niedostepny bo sie zrazi.. usmiechaj sie jak naczesciej i pokazuj ze to co ona mowi, interesuje Cie.. hm mysle ze naprawde cie interesowac:). po drugie obserwuj jej zachowanie, jak aptrzy..i staraj sie nie za czesto uciekac wzrokiem.. badz raczej spokojnyi opanowany.. i przedewszystkim mysli.. pomysl ze ona tez sie denerwuje tak jak ty.. ze tez moze zastanawia sie jak sie zachowywac zeby dobrze wypasc..bo napewno tak jest.. i ze to normalna dziewczyna..i normalne spotkanie.. musi byc luz.. spokoj..bo inaczej bedzie sztywno, sztucznie.. pomysl ze jej sie podobasz, ze ona sie tak samo wstydzi i czuje niepwenie jak ty..wiec nie amsz co czuc sie zle.. a raczej pewnie.. i jeszcze raz..badz soba..bo rpedzej czy pozniej wyjdzie i tak jaki jestes.. pozatym to zalezy od niej i od was czy bedziecie pasowac..nieraz rozmowa wychodzi bo poporstu.. tak ooo.. a nieraz nigdy sie nie klei bo poporstu takie typy:).. powodzenia..

Gość bakubakubat
hm dobry pomysl mam duzy barek w domu :D