Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadziunka

Robię wszystko by uniknąć spełnienia wróżby...

Polecane posty

Gość gość
Z magią zwłaszcza czarną nie ma żartów. Lepiej kierować się w stronę światła. Biała magia też działa, o czym sama się przekonałam. U mnie pomógł rytuał z http://magia-anielska.pl

Gość gość
Zapraszam na wróżbę na miesiąc MARZEC. Płacisz ile chcesz :-) Zapraszam również na rozkład całoroczny, we wróżbie zawieram miłość, karierę, finanse, zdrowie, można też zadawać konkretne pytania. Koszt 50 zł. godofrainbow@o2.pl

Gość gość
Zapraszam na wróżbę na miesiąc MARZEC. Płacisz ile chcesz :-) Zapraszam również na rozkład całoroczny, we wróżbie zawieram miłość, karierę, finanse, zdrowie, można też zadawać konkretne pytania. Koszt 50 zł. godofrainbow@o2.pl :)

Gdy moja corka miala ok 3 lat , wczasie spaceru poseszla do nas cyganka i,spojrzala na moja dlon i powiedziala ,ze bede mieszkac w innym kraju niz moja corka .Zasmialam sie , bo nie wydawalo mi sie to mozliwe .Teraz sytuacja jest taka ,ze ona wyszla za maz w innym kraju i nie mam z nia kontaktu od kilku lat .

Jak konczylam liceum cyganka mi powiedziala ,ze wyjde za maz za blondyna ,ktorego imie zaczyna sie na W , tez w to nie uwierzylam bo bylam szalenczo zakochana w czarnookim i ciemnowlosym,mielismy pobrac sie po maturze .Na skutek intryg mojej rodziny moj zwiazek rozpadl sie a ja pozniej wyszlam za maz .Moj maz byl blondynem i nazywal sie wojtek.