Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la stella

Maz-Wloch

Polecane posty

Gość la stella

Hej dziewczyny......wpisujcie sie jesli wyszlyscie za Wlocha, bedziemy wymieniac sie doswiadczeniami

Gość jedynym doswiadczeniem
bedzie to ze przegrasz zycie z takim

Gość la stella
dlaczego tak myslisz?

Gość wiekszych
erotomanów nie ma na siecie bedzie ruszał wszytko co sie rusza po poł roku małzenstwa:-0 egiosci myslacy tylko o swoich potrzebach

Gość la stella
no chyba nie kazdy bo my jestesmy juz 2,5 roku po slubie a on swiata poza mna nie widzi....malo tego mamy 8 miesiecznego synka..wiec nie tylko ze jest wspanialym mezem ale tez ojcem :)

Gość wiekszych
poczekaj jeszcze mu sie znudzi:-0

Gość la stella
a czemu tak myslisz? jakies zle doswiadczenia?

Gość kobieteczka
ja mialam meza Wlocha---------przez pare ladnych lat i wspominam to jako najgorszy koszmar mojego zycia:(jezeli Cie to interesuje to moge Ci opowiedziec jak wyglada zycie z nimi

Gość la stella
z checia poczytam

Gość to sa
egoistyczne Świnie!!!!!!!!!!!!!

Gość zadufani w swoich mamusiach

Gość ja .....................
Mój szwagier jest Włochem .... od wielu, wielu lat .... i nie polecam związku polsko - włoskiego :( zupełnie inne charaktery, temperamenty, kultura

Gość włosi sa jacys dziwni
szukaja zabiegaja o kobiety a jak je zdobeda to szukaja nowej zdobyczy... długo mieszkaja z rodzicami bo mamusia ugotuje posprzata..sa za bardzo wygodniccy:-(

Gość kobieteczka
na poczatku bylo cudownie,romantycznie...po paru latach wyszlo na jaw ze mial pare kochanek!!!!!!!!stalych....byl wiecznie nienasycony,nawiasem mowiac jak on to robil?????????potem zaczal pic wyzywac i bic....nikt nie chcialmi pomoc,bo jestem Polka!teraz juz sie z nim rozstalam ale tego koszmaru nigdy nie zapomne!powiedz mi ----------mieszkasz u niego we Wloszech?

Witam. Nie ma męza, ale kolegę włocha, który szuka Polki za żonę. Miałam okazję prawie codziennie z nim się widzieć i jak bym miała być jego żoną, to nigdy w życiu o nie!!!! Jest na pewno fajny i wartościowy, ale za to okropny maruda, nic koło siebi nie umie zrobić, jak się dowiedziałam, że szuka pralni bielizy to mi ręce opadły, z jednym lekko brudnym rękawem kurtki też latał do pralni, spakowała go mamusia, a facet ma 39 lat......... Lubię Go, ale nie polecam małżeństwa, oni mają zupełnie inną mentalność i są inaczej wychowywani, na pewno, każdy się różni ale ogolnie to chyba zbyt duże róznice......... To pewnie można kierować do kobiet, które jescze nie są żonami Włochów. (ale mogą być..) Owszem są na pewno udane związki i fajni faceci, ale sam fakt wychowania, że mężczyzna we włoszech, i to potwierdził mój kolega, zaczyna szukać żony po 30 i do tej pory jest pod skrzydłami mamusi, świadczy, o tym, że żona będzie musiała pełnić \"rolę\" \"mamusi\" bo taki ktoś do takiego traktowania się przyzwyczaił.......a faceta po 30 trudno przyzwyczaić, do czegoś innnego.....

Gość la stella
to prawda ze sa wygodniccy ALE.....my nie mieszkamy we Wloszech tylko w Irlandii i musze powiedziec ze tutaj jest zupelnie inny niz u mamusi w domu......u mamusi we Wloszech taki synek, ze wszytsko mu robi mamusia Natomiast w naszym domu w Irlandii to ON: myje, prasuje, przede wszystkim gotuje, kapie malgo i kolysze do snu i wiele wiele innych - zupelne przeciwienstwo takich Wlochow we Wloszech, wiecie o co mi chodzi?

Gość do Stella
z jakiego regionu Wloch pochodzi twoj maz?

Gość kobieteczka
to gratuluje i oby dalej sie wiodlo,ja tez zaczynam zycie na nowo i juz nie z Wlochem:D

Gość o to chodzi
ze zostaniesz samotna matka

Gość la stella
to ja mam szczescie bo moj wyjechal z Wloch za praca jak mial 22 lata i doskonale radzi sobie sam , wszystko potrafi zrobic doslownie wszytsko!

Gość la stella
co do samotnej matki, to nie sadze bo on jest zakochany po uszy w malym......wszytsko o nim chce wiedziec...dzwoni z pracy po pare razy pytac sie jak maly, co jadl i kiedy, ile spal itd POchodzi z Sycylii........ale dzieki temu wyjazdowi ze tak powiem to jest jak europejczyk a nie jak sycylijczyk nie obrazajac nikogo :)

Gość nie sluchaj ich
nie ma to jak maz Polak-pijaczek i damski bokser

Gość do Stella
Sycylijczyk? :D to faktycznie wyjatek

Nie chcę tu uogólniać, bo na pewno są fajni włosi, a po za tym na pewno zmiana kulurowo-krajowa też ma wpływ na to jakim ktos się staje. I wszystkim życze powodzenia !!!! Bądźcie szczęśliwi!!!!

Gość la stella
nie ma tu nikogo z mezem Wlochem?

Ludzie sa bardzo rozni, o Polakach tez mozna powiedziec, ze sa beznadziejni, a jednak sa dziewczyny szczesliwe i z Polakami i z Wlochami.

Gość askilokkkkkterrrssaaakkilllll
To moze ja cos dodam nie lubie stereotypow a takich to wieksza polowa w polsce polowa sie poroznosila po europie i sie uczy trochu cywilizacjii po komunzmie i miejmy nadzieje ze to zacofanie sie trochu rozplynie bo jak wiadomo w innych krajach polacy sa nazywani aroganckimi zacofancami takiegfo to odrazu poznac za granica taki lysy bialy leb ale mniejsza z tym .Jestem w zwiazku z wlochem 14 lat mamy 2 dzieci , posiadamy wlasne mieszkanie w wloszech i moje w polsce i po paru latach ciezkiej pracy osiagnelismy wlasna dzialanosc gospodarcza tzn sklep I coz moge powiedziec roznice sa mentalnosci chociaz wiekszosc wlochow co naprawde swoim zachowaniem doprowadzaja mnie do obrzydzenia nieroby pod skrzydlem mamusi itd .ale nie wszyscy sa tacy sa i jednostki pozytywne .Osobiscie w mojej okolicy sa 2 polki jedna wyszla za architekta wlocha starz 35 lat malzenstwa rozmawiamy bardzo czesto ,kobieta 58 lat nie narzeka itd. ma 2 synow i 1 corke ,wychodzimy na zakupy na kawe itd,Druga natomiast jest po 17 letnim stazu i zadnych zdrat pijanstwa i td jak nie ktore osoby pisza. Po drugie w 14 letnim starzu mojego malzenstwa maz nidy mnie nie zwyzywal od najgorszych ,nie pil, nie wychodzil z kumplami, tescow mam super a wszczegolnosci tesciowa czasami sie wypowiadamy ostro roznice zdan ale moja tescoweke lubie Moj maz nigdy nie zapomi o moich urodzinach,imieninach,popdobnie jest z tesciami navet jak jest Befana to tesciowa mi przynosi bombonierki i cukiereczkiitd .Ja nie narzekam pieniazki na urodziny imieniny i swieta rowniez mooja babcia mama tesciowej A co powiem np. moj tato polak zawsze zapomni o urodzinach nie zlozy nawet zyczen rowniez mama ,jak wychodzilam za maz nic mi nie dali zlamanego grosza ,a jak przyjezdzam do polski to zawsze o demnie kase wyssysaja i chca prezenty o demnie a ja jak glupia zawsze im kase zostawiam a ja od nich nic nie dostalam nawet zyczen w dniu slubu,wnukom nic nie kupili jakas tam pierdolke za marne grosze nawet zyczen na urodziny nic a jak dziecaki komunie mialy a co tam daleko , od mojej babci polki nic nigdy nie dostalam a mama mojej tesciowej zawsze na kazde moje urodziny i swieta zawsze jakies 100 euro w kopercie zawsze daje , I CO WY NA TO

Gość no to ci powiem że
piękny kraj , fantastyczni ludzie .