Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la stella

Maz-Wloch

Polecane posty

Gość askilokkkkkterrrssaaakkilllll
Acha do dziewczyn budujacych zwiazek z wlochem moze tak powiem najpierw sie patrzcie do jakiej rodziny sie pchacie jacy sa rodzicie i jaki stosunek maja do was bo nie wrto sie pchac do dziadowskiej rodziny dla ktorej wartosci rodzinne nie maja zadnego znaczenia a takich jest tu wiele ,Czy was akceptuja , bo pamietajcie jestescie z obcego kraju i oparcie finansowe i przyjacielskie tesciow waszego meza badzo wam pomoze madrowaniem i pokazywaniem kim sie nie jest nic nie wydzwonicie wyskakujac do parku i pijac piwo z polkami , zan takich pare przypadkow ,zwracajcie uwage czy wasz wloch jest zaborczy zakaz wychodzenia z kolezankami , zakaz pracowania ,wychodne samemu to z takimm sobie odrazu dac siana . Ja akuratnie dobrze trafilam i moje kolezanki tez nìmoze moje uwagi cos pomoga Pozdrowienia

Mnie twoje uwagi nie pomogly bo jak za maz wychodzilam to ich jeszcze nie bylo. Ale przezylam bez nich i jest ok pozdrawiam

Mam ostatnie pytanie do dziewczny bo ja bardzo czesto sie spotykalam w moim zyciu z osobami polakami polkami tego typu ,wystarczyloo ze powiedzialam ze mam meza wlocha to juz wedlug tych osob moje malzenstwo bylo skonczone,

spotykalas sie ze zlymi osobami. moj maz nie mial problemow z akceptacja wsod moich znajomych i rodzinie w polsce

fakt moj tez nie mial problemow z znajomymi i moja rodzina w polsce, mowie tutaj o osobach swiezo poznanych np.autokarze na lotnisku

Gość jadzka i jadzka spa
nie chwal sie wszem i wobec to ci nikt nie bedzie przygadywal. myslisz ze jak powiesz ze masz meza cudzoziemca to ci kazdy nadskakiwac bedzie????

Gość najwieksi babiarze to Włosi
mowi sie ze w Europie najbardziej rozwiąźli faceci to wlasnie Włosi i cos w tym prawdy jest no nie wiem czy ta ciemna karnacja tak bardzo działa na laski czy ich intensywny pot...

Niech odgadne jakas lysa polska pala sie odezwala z czerwonym szalem z orlem na tle lub jak to mowia moje znajome polki zdesperowana polska sprzataczka ktora podciera wloszka dupcie

Bo tak jest lyse paly i zdesperowane sprzataczki polskie to najgorsze ,co tu spotykam takie ignioranctwo seereotypow wsciekaja sie bo inni sobie tylek nimi podcieraja

Gość wooooow
"inteligentna" sie odezwala. z twojej wypowiedzi jasno wynika ze wyksztalceniaci brakuje: "polska sprzataczka ktora podciera wloszka dupcie" 1. sprzataczka z zawodu sprzata a a nie podciera tylko 2. jesli juz cos to wloska dupcie no ale skad ty to mozesz wiedziec, w koncu jedynie podstwowke ukonczylas a teraz utrzymuje cie twoj wloski fagas z lancuchem na szyji

Gość wooooow
tylki mialo byc ale z wrazenia literowka mi sie palnela

Niech odgadne pewnie twoja mamuska sprzata u makarona i po drodze daje Lub twoja kobitka ktora pewnie powroci do polski z brzuchem ach nieszczesna dziewica zakrecilil jej w glowie bynajmniej bedzie miala rogacza w posce takiego jak ty ktory bedzie ja utrzymywa laahhahah AHH znam twoj JAD natknelam na twoj slaby punkt igniorant i dlatego sie tak wsciekasz bo jakis wloch narobil ci na glowe aahahhahahhha

A co do polskich sprzataczek to nie tylko ze sprzataja i podcieraja to i jeszcze daja dwa najstarsze zawody w jednym.aahahahhahahaahhaahahhaahh

Gość wooooow
hahahaha to teraz ja sie z ciebie posmieje jestem kobieta i sama mam meza obcokrajowca tylko w odroznieniu od ciebie nie chwale sie nim na prawo i lewo i nie wygaduje takich glupot jak ty. po twoim poscie wyraznie widac ze zlapanie obcokrajowca za nogi to jedyne co zdolalas osiagnac w twoim zyciu no wiec nie dziwie ci sie teraz tak tym chwalisz bo dla ciebie to szczyt marzen. szczerze ci wspolczuje dziewczyno takiego zycia i zaczynam juz rozumiec te twoje ahahahaha i obrazanie innych po prostu to jedyne co ci moze dac radosc (oprocz tego ze mozesz sie jeszcze pochwalic tym twoim wloskim mafioso).

Gość mala_dziewczynka
Ludzie przestańcie myśleć stereotypami!! Włoch wcale nie musi się równać erotoman, a małżeństwo polsko-włoskie melodramatu z rodzina Soprano w tle. Znam ten kraj od kilku lat, moja mama ma męża włocha, jest to związek noramlny, tzn są i kłótnie i codzienne szczęśliwe życie.

Gość kikakikakikunia
Z tego co widze w ypowiedziach innych poprostu widac ta zawisc wystarczy ze ktos osiagnal cos w zyciu odrazu zostaje skrytykowany i scagniety na margines a wszxczegolnosci jezeli sie mowi o zwiazku z obcokrajowcem , Droga woooooow mam meza obcokrajowca i wiesz wcale to nie jest moje osagniecie zyciowie poniewaz ma swietna prace i to jest drugie moje osiagniecie .A ze poprostu ci nie wyszlo z obywalelem italii to nie znaczy ze innym tez nie wydzie masz stereotypowe podejscie i nic wiecej Wspolczuje ci naprawe ze masz tyle zawisci w sobie kto wie jak straszne musi byc twoje zycie osobiste przez co sie tutaj Wypluwasz na tym FORUM POPROSTU wspolczuje .

Gość sonia 2398
A moze ona sie nie chwali bo nie ma czym ,i widzicie krytykuje innych ze za nogi wlochow lapia a sama za nogi wlocha zlapala ehhehhheh i to najlepiej lubie krtykuje tych co za wlochow wychodza a sama za niego wyszla WOOOW ty wogole dziewczyno nie wiesz co mowisz i po czyjej stronie stoisz

ja co prwada slubu nie wzielam, ale od ponad 2 lat jestem z wlochem, wcale nie uwazam zeby podrywal dziewczyny, wiecej przygladam sie jego rodzicom 28 lat po slubie, ojciec matki nie zdradz sa szczesliwa kochajaca sie rodzina, a streotypow o wlochach nie znosze

Gość krytykanta34
A ja wlasciwe ciesze sie ze ktos w zyciu cos osiagnal i jest szczesliwy z zwiazku z obcokrajowcem , a jezeli sie ma czym chwalic to dobry znak to znaczy ze ta osoba jest szczesliwa w tym zwiazku i ma czym sie chwalic taka prawda i zycze jej najlepszego i wszystkim dziewczynom zwiazanym z obcokrajowcami aby bylo jak najwiecej takich udanych i szczesliwych zwiazkow .A unas w kraju co bida i nic wiecej wszyscy wyemigrowali bo marne grosze robota.A jak by Polak taki dobry i madry byl to nikt by nie musial emigrowac .

Gość jadzka i jadzka spa
Po pierwsze co za durny temat, kto to wymyslil???? Maz wloch jest jak kazdy inny maz . Jeden bedzie dobry inny zly. I Dobrze napisala wooooow. Ma meza obcokrajowca ale sie tym nie chwali bo nie ma czym. wziela go dla siebie a nie by popisywac sie i chwalic przed innymi. A wy drogie panny traktujecie tych swoich mezow obcokrajowcow jak wielkie osiagniecie zyciowe. Ktokolwiek smie nie zgadzac sie z wami to go zaraz wyzywacie od jakis nieudacznikow. Nawet nie dopuszczacie mysli ze dla niektorych osob osiagnac cos w zyciu to nie musi oznaczac zlapac a nogi cudzoziemca ale moze byc to ukonczeniedobrej szkoly, miec dobra prace, realizowac sie zawodowo. Nie mam nic do cudzoziemcow, nie zawiodlam sie na nikim. dla mnie sa po prostu jak wszyscy inni ludzie bez zadnych oh wow tylko dlatego bo ma inny paszport. Jesli jednak dla was miara sukcesu i powodzenia zyciowego jest wasnie to ze wasz facet ma zagraniczny paszport to wam szalenie wspolczuje.

ale chyba nie o to chodzilo w topicu, tylko o wymiane doswiadczen, a mnie tez by wkurzalo jakby wszyscy mi mowili ze jak wloch to napewno zdradza, bo znam wielu polakow co zdradzaja i narodowosc nie ma tu nic do rzeczy, a poza tym faktycznie spotkalam sie moze nie tyle z wrogoscia, co z dwulicowoscia ze strony moich znajomych kiedy zaczelam spotykac sie z fabiem, bogu dzieki ze to byly tylko luzne znajomosci i poprostu je zerwalam

Gość krytykanta34
No dobra osiagnelam wyksztalcenie zebys nie myslala ,mam dobra prace ,i nikt tutaj nikogo nie poniza , tutaj wlasnie zauwazylam ze wlasnie sa osoby ktore chca krytykowac tych ktorzy sa w zwiazku z obcokrajowcem i wlasnie sa ponizane ze uczynily jakies zlo z tego co wnioskuje z twojej powyzszej wypowiedzi dobra ciesza sie ze wyszly za obcokrajowca lub sa w zwiazku a ty poprostu smiesz mowic takie rzeczy iz uczynily zlo bo inny paszport to jest twoj i tylko twoj punkt widzenia ktory sie dla mnie nie liczy , powtarzam ci w powyzszych postach nik tutaj nie mowi ze czuje sie lepiej od innych bo ma inny paszport i tym podobne dziewczyny ktore sa z obcokrajowcami z tego co widze sa prowokowane i wnioskuje prowokacje z twojej wypowiedzi ze uczynily jakies zlo .ZKAD TA ZAWISC????? WSPOLCZUJE CI ZAWISCIA DALEKO NIE ZAJDZIESZ

Gość krytykanta34
MONIMONI masz racje jest ogromna dwulicowosc naszych rodakow wystarczy ze powiesz ze jestes z obcokrajowcem zostaniesz skrytykowana pracujesz za granica masz pieniadze jestes skrytykowana , w poscie jest zaznaczone Aby dziewczyny wymienialy sie doswiadczeniami z zwiazku z obcokrajowcami ,do chwili obecnej zauwazylam tylko krytyke i zawisc naszych rodakow .No coz dziewczyna sie toche pochwalila i w szalenczym tepie zostala skrytykowana .Mowie jezeli niektore osoby wchodza aby krytykowac np.inny paszport o wyszlas za obcokrajowca czujesz sie lepiej .. To niech lepiej sie tutaj nie wypowiadaja bo sprawy te daleko odbiegaja od tematu i ukazuja swoja IGNORANCE osoby te dajcie sobie na wstrzymanie i nie wypluwajcie sie tak .

ja sie nie czepiam tych ktorzy jezdza do wloch zeby pracowac na czarno, bo tam wbrew wszystkiemu potrzebne wciaz pozwolenie, ale z drugiej strony to oni maja pecha sptykac tych wrednych \"makaroniarzy\", ja pracuje we wloszech jakies 3 lata, zawsze legalnie, i nigdy nie spotkalam sie ze zlym traktowaniem bo jestem polka, moze poprostu nie wolno im na to pozwolic i tyle

Gość jadzka i jadzka spa
Takie wyjedzanie z zawiscia to typowe dla kobiet ktore przyzwyczajone do gadanek w stylu: masz meza obcokrajowca? woow jakas ty szczesciara!!" nagle slysza ze to nic takiego. w koncu granice sa otwarte, ludzie wyjezdzaja, przebywaja coraz czesciej wrod obcokrajowcow i normalne ze zaczynaja sie tez z nimi wiazac. Nie mam nic do cudzoziemcow. Pracuje z nimi i wiekszosc z nich to osoby jak kazde inne, jedni sa fajni i porzadni a inni mniej. Nie mam nic do zwiazkow mieszanych, sa jak kazde inne zwiazki. Mam kolezanki ktore pozostaja w zwiazkach z cudzoziemcami tylko to co roznie je od takich panien jak ty, to one nie chwala sie tym na prawo i lewo. to sa po prostu ich faceci wadami i zaletami. smiesza mnie zas takie panny jak ty co siezaraz oburzaja bo ktos smial obrazic twojego meza, zauwazyc ze mimo iz obcokrajowiec to nie jest wcale takie oh ah. wiec zaraz musicie sobie dorabiac teorie o zawisci, o tym ze niby w przeszlosci ktos mnie zle potraktowal etc... nic z tych rzeczy. smieszne tez jak na sie wpieniacie i na sile piszecie utarte slogany.

Gość jadzka i jadzka spa
to co chce powiedziec ze bez ensu sa takie watki co sadzicie o zwiazkach z wlochami, francuzami, chinczykami. sa to zwiazki jak wszystkie inne z ludzmi.

no dobra jadzia wskocz na jestem zwiazana z obcokrajowcem i im strzel ta sama gadke, dlaczeg jednym wolno a innym nie?

Gość jadzka i jadzka spa
ja nie mam po co na ciebie wskakiwac, nie mam nic ani do ciebie ani do obcokrajowcow, ani do zwiazkow z nimi. tylko skoro tak usilnie tutaj piszecie ze liczy sie dla was jego serce, dusza, dobroc itp..po co zakladane sa wati typu : mam meza obcokrajowca? bykzdy wiedzial o tym? zalozcia watek: mam dobrego meza

no dobra, ale tu chodzi o roznice kulturowe, problemy jakie sie wiaza z zycie zagranica itd, przynajmniej ja to tak odebralam, poza tym napisalam juz pare topicow bo chcialam poznac kogos kto mieszka we wloszech tak jak ja, ale na tak banalny topic nikt nie odpowia, cikawiej jest sobie blotem w twarz rzucac