Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfd

KOBIETY ZMIŁUJCIE SIE I NIE SIEDZCIE NA TAKICH FORACH BO NEI BEDZIECIE NIGDY JAK

Polecane posty

Gość dfdfdfd

ONA!!! http://zyciegwiazd.onet.pl/43815,0,1,kogo_pragna_faceci,galerie.html nie ma piekniejszej na swiecie ..a wam gówno z tego ze interesujecue sie urodą skoro wasi faceci i tak marzą o niej we snach..i daliby wszystko by znią sie przespać..wiem to od swych kumpli..kazdy marzy by miec taką kobiete a niestety wy Polki nie dosiegacie jej do piet.!

Gość Szczurza śmierć
Dzieki ci za uświadomienie mi tej ważkiej kwestii A teraz żegnaj okrutny świecie 😭 i będę juz zaśmiecać cię swoją obrzydłą obecnością :(

Gość dufinkaa
wiesz zbilabym ci pysk za to co piszesz koleś..ale w sumie masz racje niestety:( co mi tam nikt mnie nie zna wiec sie poskarze tutaj : mój mąz też ją uwielbia cholera i unikam dlatego filmow z nia jak oglądamy jakieś:(

Gość ale jaja ________
:D :D

Gość ja czyli madziaaaaa
boze jakie ma cyce...ttylk zeby komouc oczu nie powybijala

Gość laska1
mi ona do pięt nie dorasta na mój widok faceci się ślinia...

Gość ja czyli madziaaaaa
laska 1

Gość ja czyli madziaaaaa
**laska 1 chciala bym cie ujrzec:P

Gość sliczne ma cycki
takich piersi zadna z was nie ma kretynki..facet ma racje!!zazdrosc was teraz aż zżera hahaa

Gość qwertyuioplkjhgfdsa
a przepraszam dlaczego z gory wrzuca sie wszystkich do jednego wora? ja akurat mam super figure i twarz (tu moge sie wywnetrzyc bo jestem anonimowa i moge powiedziec bez fałszywej skromnowsci wszystko....) i co? to ze nie jestem pokazywana w gazetach swiadczy o tym, ze jestem pasztetowatym kaszalotem? puknij sie w główeczke autorze...poza tym załowac to mogą tacy kolesie jak ty, ktorzy moga tylko pomarzyc o takiej kobiecie jak ona albo ja :)

Gość sliczne ma cycki
ale piersi takich niemasz napewno dziewczyno..

Gość mój nie marzy
o takich laskach - nawet ich nie widzi :D tylko programy naukowe a jak ja włacze fim lub program na którym waszym zdaniem było by na kim oko zawiesic On czyta ksiązkę lub walka o pilot i po nastu latach małzeństwa ubóstwia moja filigranową figurę - więc pieknośc jest sprawa wzgledną - zalezy w ktorych oczach się przeglada

Gość a dlaczego w Polsce nie ma
takich facetów jak np.Johnny Depp😭Każda kobieta marzy aby się z nim przespać,abolutnie KAŻDA;-)Wy Polacy nie dosiegacie mu do ięt....i nigdy nie dosięgniecie:-p

ktos kiedys powiedzial: Piekne kobiety sa dla mezczyzn bez wyobrazni. Sama czuje sie piekna (:D:D:D) i nie zazdroszcze tej pani a moj maz woli kobiety o filigranowych kształtach i sportowej sylwetce. Gdyby wszyscy kochali sie w jedenj osobie to swiat bylby nudny. Nie chce wiedziec o kim marzy moj maz i ja nie mowie mu o kim marze. kazdy marzy ale od marzen do czynow daleko. Moge marzyc o panu X ale kocham mojego meza i tak naprawde nie zamienilabym go na innego a kazdy seksuolog powie, ze takie marzenia to normlane i nie maja nic wspolnego z rzeczywistymi pragnieniami. smieszne sa takie topiki i chyba zakladane przez bardzo niedojrzale osoby ;)

Gość qwertyuioplkjhgfdsa
nic nie mam do piersi małych wielkich wiszacych sterczacych, generalnie malo mnie interesuja:) ale:) moje uwazam ze swietne:) juz pisalam ze jestem zadowolona z figury i urody. mam 75C i mi w zupełnosci wystarcza w zwiazku z czym nie nie zazdroszcze jej:)