Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suri

czy wasi mężowie noszą obrączkę???

Polecane posty

suri , tez jestem swieza mezatka, 3 miesiace, ja obraczke nosze non stop a maz uwarza na swoja jak na wielki skarb i to mi sie podoba. potrafi juz w niedziele w drodze do kosciola z samochodu do domu pobiec bo nie wlozyl obraczki. kiedy zmywa naczynia ja sciaga bo niechce zniszczyc a do pracy niestety nie moze nosic, blachy smary itd.

Gość no cóż właściwie
to powinien nosić. To przecież symbol że jesteście małżeństwem. Niby nic bo tylko rzecz a jednak ma duże znaczenie. Skoro ktoś nie lubi biżuterii to przecież mogliście sobie wybrać najbardziej delikatne obrączki, które ani nie zawadzają ani nie rzucają się zbyt w oczy. I nie piszcie że i z obrączką jak będzie chciał to zdradzi. To prawda ale coś jest w tym dziwnego że jedno z małżonków nie chce nosić obrączki. Tym bardziej jeśli jest się młodym małżeństwem. Nie rozumiem tego i myślę że powinnaś z mężem porozmawiać.

Gość scdsc
no dobra, podsumujmy niektórzy noszą, a potem - gubią - ostentacyjnie zdejmują mówiąc podrywanej dziewczynie że ta obrączka nic nie znaczy, że on ja może wyrzucić i ciskają w krzaki (moją siostrę jakiś podpity napaleniec tak próbował podrywać) - zastawiają z burdelu żeby wejść z pracownica do pokoju inni noszą i tym powodują WIĘKSZE zainteresowanie pewnych typó kobiet kolejni nie noszą bo nie lubią i już jeszcze następni nie noszą bo im w pracy przeszkadza są i ci którzy noszą bo dobrze sie czują z obrączką, w tym ci którzy to robią bo lubią ten symbol i ci którzy to robią dla swojej żony bla bla bla.... postaw masa, powodów masa, o czym tu jeszcze gadać p.s. moi rodzice są przykładnym związkiem a nie nosili nigdy swoich obrączek, moja siotka obrączkę zgubiła a jest dobrą żoną i matka już dziesiątki lat, mój znajomy nie mógł wkładać bo sprawiałaby zagrożenie w jego pracy a w czasie wolnym kusiła kobiety, ja nosiłabym póki by i się nie znudziło, jak każdą biżuterię no i niby o czym to świadczy? moim zdaniem w praktyce o niczym

Gość skoro to o niczym nie
świadczy to po co zakładacie topiki o obrączkach, pierścionkach zaręczynowych? Po co przywiązujecie wagę do wyglądu obrączki (czy powinna być z żółtego czy białego złota) Bo i takie topiki były. Po co wam pierścionek zaręczynowy na palcu skoro on nic nie znaczy? Bo nie rozumiem. Po co w ogóle brac ślub skoro czy się go weźmie czy nie to może być dobrze a może być źle???? Beznadzieja. Nie lubię takich szarych wypowiedzi jak powyższa:-( A za wzór oczywiście ktoś postawił jakiegoś pijaczka czy debila podrywającego kogoś tam co rzucił obrączkę w krzaki. Chwila: rozmawiamy chyba o normalnych ludziach a nie patologiach!!!!