Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony facet

podejrzewam zdrade

Polecane posty

to porozmawiaj z nią. Wcale nie muszę mieć racji, podstawą dobrego związku jest rozmowa. Mnie tamten mężczyzna nie spytał w porę co się dzieje. Może gdybyśmy porozmawiali to związek by się uratowało, a ja widząc to, że on nie pyta co się dzieje, poczułam, że to rzeczywiście koniec i o tym mu powiedziałam. Wtedy on zaczął błagać, żebym wróciła, bo nawet nie przypuszczał, że coś było nie tak... A dla mnie było już wtedy za późno na powrót. Ty też spytaj co się dzieje, zanim minie \"ostatnia szansa\"

Gość owszem - taki cham jak ty
to wdzięczny obiekt do podszywania się

Gość pozwój że włączę się
do dyskusji żenujący jest sposób, w jaki się wypowiadasz autorze topiku :o

Gość nie.....
sama do siebie mówię :o

plebs sie widze szybciutko zarejstrował i dalej sie podszywa, nie którym trzeba poprostu powiedziec ze sa prosci i sobie daja spokój , ty buraku widze nie rozumiesz !! pokazujesz tylko ze jestes upart jak muł i tępy jak rzeźnicki pieniek,ale cóż i tacy ludzie jak ty są potrzebnu zeby tacy jak ja inni normalni użytkownicy kafeterii mogli sie z ciebie śmiac.

Gość miotasz się i klniesz
rzucasz mięsem na prawo i lewo, jesteś śmieszny do bólu doprawdy nie dziwię się, że twoja kobieta zdradza cię z innym, pewnie po prostu jest normalnym facetem zauważ jedno - jest tu wiele topików, gdzie można uzyskać rade i wsparcie, gdzie rzadko kiedy pojawiają się podszywacze i nikt nikogo nie obraża... ciekawe dlaczego na twoim topiku jest inaczej...?

Gość hyhy
masakra z tymi

Gość dama czy
normalka takiego chama jak ty każda zdradzi:D zresztą tylko szmaty lecą na ciebie to co się spodziewasz Panie Nie Plebsie:D

Gość smutasek111
a co zrobić gdy partner naraz zaczyna ukrywać "tylko" znajoość z koleżanką z pracy i do tego podwozi ją do pracy saochcodem i słowem o tym nie piśnie? Jak zareagować? jesteśmy małżeństwem z długim stażem

Gość antyluzer
pytacie sie gościa, który to pisał 5 lat temu? wątpie czy nadal siedzi na topiku hihihihihi

Gość zamyśłona
to i ja sie wypowiem,jestem z mezczyzna 5lat do tej pory bylo wszystko dobrze .ale zaczely sie dziwne sytuacje typu codziennie wraca z pracy pozniej,nie odbiera tel jak dzwonie,nie informuje mnie ze bedzie pozniej,odpisuje na smsy po dluzszym czasie a jak pytam gdzie byl i z kim od razu sie denerwuje!nie wspominajac juz ze coraz mniej zblizen z jego strony a o seksie juz nie wspomne,dla mnie to sa powazne podejrzenia bo nigdy tak nie bylo,dzieje sie tak od jakiegos miesiaca,dwoch ,moze to moja wyobraznia ale jednak mnie to niepokoi ,wczesniej w zyciu bym nie posadzila o zdrade nie bylo do tego powodow a partner zawsze sie zapieral ze on taki nie jest ,jest wierny i ma zasady ,tylko ze ja wiem jak sie dzieje w zwiazkach i wiem ze po prostu uczucie moze sie nagle wypalic z jednej badz drugiej strony ale dlaczego ktos od razu zdradza zamiast zakonczyc zwiazek?nie wiem juz co myslec kiedys bylam pewna na 1000% ze nigdy by mi tego nie zrobil a teraz mam powazne watpliwosci ,jestem jak powietrze,nie wiem co mam robic ,chce porozmawiac ale gdy poruszam ten temat od razu slysze nerwy,zebym go nie wkurzala ,ze mam paranoje i koniec tematu :(