Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistcja*

Własna firma

Polecane posty

Gość pistcja*

Zastanawiam się na otworzeniem własnego biura ubezpieczeń, w moim mieście nie ma żadnego oddziału ING Nationale Nederlanden, i dlatego pomyślałam że może warto było by otworzyć (zawsze to na sowim ) słyszałam że należało by otorzyć własną działalnośc gospodarczą i podpisać umowe z firmą ubezpieczeniową w celu reprezentowania jej, może wiecie coś na ten temat, może sami prowadzicie...

Zastanawiam się na otworzeniem własnego biura ubezpieczeń, w moim mieście nie ma żadnego oddziału ING Nationale Nederlanden, i dlatego pomyślałam że może warto było by otworzyć (zawsze to na sowim ) słyszałam że należało by otorzyć własną działalnośc gospodarczą i podpisać umowe z firmą ubezpieczeniową w celu reprezentowania jej, może wiecie coś na ten temat, może sami prowadzicie...

Gość pstacja
o znowu zboczek :P

Gość pistcja*
od tygodnia moja pita wali sledziem nie mam pojecia co z tym zrobic ale moj zuczek powiedział ze wylize mi rowa dzisiaj mozliwe ze to pomoze

Gość gość
Podbijam, a ma może ktoś sprawdzone biuro rachunkowe, które poprowadzi księgowość mojej firmy?

Gość gość
Jeśli chodzi o sprawdzoną księgowość to ja mogę sporo w tym temacie powiedzieć. Mma doswiadczenia z biurem które musiało posprzątać cały bałagan po księgowej która ogarniała wszystkie moje sprawy. Poradzili sobie dobrze i radzą nadal: http://avista-biuro.pl/

Gość gość
Ja to oprócz sprawdzonej księgowości uważam że warto miec na uwadze odpowiednie zabezpieczenie dokumentacji. Koniec końców jak było włamanie w moim biurze postanowiłam zainwestować w sejf. Na szczęście dokumentacja nie zgineła ale przezorny zawsze ubezpieczony. dobrą ofertę mają tu http://www.konsmetal-sejf.com.pl/