Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hero

obsesja na punkcie antykoncepcji

Polecane posty

Gość hero
Hej dziewczynki! Spało się bardzo dobrze, aż mialam problem ze wstaniem. a za godzinkę uciekam do pracy. Moja niedoszla teściowa chce się do nas wprosić w niedziele. buuu. No trudno, muszę ją jakoś pokochać.:) A Wy jakie macie teściowe? Serio musimy się kiedyś spotkać:)

ja jestem jak najbardziejza:D tylko po sesji:P ja nie mma tesciowe przyszlej i szybko nie bede mogla mowic o Jego mamie tesciowa.. narazie moge mowic tyle: bardzo mila ma mame, aczkolwiek slabo ja znam:) wyznaczcie srodek odleglosci. ja poleglam z geografii w LO:P

hej ja cały dzień na uczelni buuuuu niestety wczoraj nie wytrzymaliśmy:(, ale było cudownie:) dzisiaj dostałam @, więc bez stresu a u Was co słychać????? jak spędzacie wieczór? ja niestety przy książce wrrrrrr pozdrawiam buziaki:)

hehe..uleglas Gosia:) ale widac, ze nie zalujesz.. ja mam jakies plamienia.. nie wiem o co chodzi bo chcialabym normalny okres miec jak zwykle.. ciaze raczej wykluczam z racji mojego (naszego) kosmicznego podwojnego zabezpieczenia:) czy nie wykluczac?? aaaaa!!:)

Gość hero
na pewno wykluczać nelke!!! Nie martw się. W ciąży chyba nie ma żadnych plamień. A my dalej trwamy ,chociaż wczoraj pozwoliliśmy sobie na małe conieco:) Ostatnio ciągle myśle o moim ślubie i oczywiście zamartwiam się jak to będzie... A przecież to jeszcze 8 m-cy!!! A gdzie wypada środek pomiędzy Wawą, Poznaniem i Krakowem??:)

nelke nie wkrecaj sobie nic dziewczyno!!!!! hero widocznie wczoraj było cos w powietrzu,że tak kusiło hihihi obie poszalałysmy, ale ja zdecydowanie bardziej :) :) :)

hmm.. nie wiem:) cienka z geografii jestem niestety dlatego to zadanie dla Was:) wkurzaja mnie te plamienia wiem ze monotonna jestem.. ale zawsze mialam straszliwie obfite @ a teraz dzisiaj taka kicha:( Wasi M wiedza o waszej obsesji? moj wie.. ale watpie, ze mu sie to podoba, nawet ostatnio mi powiedzial,zebym wyluzowala bo sie spinam. spotkanie obowiazkowe.. a miejscowosc? termin? wyjdzie w praniu. chyba jednak do wawy najlepsze polaczenie, tak cos mi sie zdaje, bo w jakiejs dziurze... eh.. ja se dostosuje:) tylko po sesyji. moja przyjaciolka ostatnio wyszla za maz- strasznie sie denerwowala, a ja razem z nia, kupa przygotowan, energii kasy. bedzie dobrze! w koncu to raz w zyciu!!

a ja nie poszalalam:( i w najblizszym czasie obawiam sie ze ne poszaleje.. alew sylwestra poszalalam:)

nelke nie martw się !!!!! u mnie też jakoś spokojniej się zaczęło niż zawsze, ale brzuszek boli i to mocno :(

Gość hero
Czy Wy też macie takiego lenia w nowym roku? Normalnie nic mi się nie chce:( Moj M. się troszke rozchorowal i poszedl wczesnie spac, a ja siedze bezczynnie i nic nie robie:) Dobranoc dziewczynki. całuski Aniu i Gosiu:)

nigdy nie mailam takiego lenia jak od pazdziernika. przepalilam sie chyba:) przez 3 lata sie wszystkim przejmowalam i szlo pod gorke a teraz robie ile mi sie chce (czyli nie duzo ) i jest lepiej. ale..... za miesiac jeden z najciezszych egzaminow na studiach. od jutra siadam. KONIEC!! Dobranoc Hero- cytrynka z cukrem (ochyda- ale sposob mojej babci ale stawia na nogi) i kupa czosnku.. ale tego nie rob bo bedziesz zalowac:) Gosia: juz chyba wszstko pod kontrola:P w koncu jestem na forum o obsesjach wiec... takowa posiadam... jeszcze 15 min dla mojego tlusciutkiego brzuszka i spac ide. chce zrobic mojemu niepodzianke i zrzucic troche jak narazie wpieprzylam dzis 7 pierniczkow!!:( ale przebieglam ze 3 km na takim urzadzeniu:) ledwno zylam...:)

Gość hero
Hello! Wstałam dziś wcześnie żeby zjeść z moim M. śniadanie przed jego wyjsciem do pracy. Dzis mam wolny dzien,(oprocz nauki do kolosa) więc uderzam do kosmetyczki. A Wy jakie plany na piątek? Całuski

hmmm... ja tez musze sie uczyc.. do kosmetyczki nie uderzam, ale planuje czyli jestem prawie na dobrej drodze:) caly dzien nad ksiazka dzis spedze..moze sie z moim slonkiem zobacze? eh tyle roboty mam jak nigdy w zyciu i nie umiem sie za to zabrac.. ale cos.. i tak bedzie dobrze:) przeciez musi byc:)

Gość hero
powodzenia Aniu w nauce! Oby szło Ci lepiej niz mnie:) Wrócilam od kosmetyczki, ale bolało:( (Bylam na depilacji). Teraz musze robic obiadek dla mojego kotka. Papa

w sumie ma to plusy ze nie mieszkamy razem- nie musze udawac, ze umiem gotowac:P nauka mi nie idzie. cwicze brzuszki. .. nie wiem co bardziej boli.. kregoslup czy brzuch:) aerobic niestety jeszczeniemozliwy.. PS mojej kolezance kosmetyczka przed depilacja polecila setke wodki zeby mniej bolalo:) jak skuteczna taka depilacja? tzn. na jak dlugo wystarcza?? wiem pewnie glupie pytanie ale nie wiem..

cześć!!!! a ja cały dzień na uczelni:( kto widział, żeby na piatym roku mieć tyle zajęć buuuuu teraz gotuje pomidorówkę dla mojego M, o 17 kończy pracę:) miałam nerwowy poranek:( kłopoty ze skanerem i drukarką i przez to pokłóciłam się z moim Kochaniem:( ale już jest oki a może spotkamy się w Łodzi???? pozdrawiam buziaki!!!!

łódz jest dobra.. ja biegalam wlasnie na rowerku 15 minut, mam bole zamostkowe- chyba za duzy wysilekdla mnie lub za slaba kondycha:) racej to drugie:) pozdrawiam i ide PROBOWAC zabrac sie za robote...

dalej nic mi sie nie chce.. :( straszne to jest. do tego brzuszek mnie boli (@) co jeszcze bardziej mnie rozleniwia. najchetniej wskoczylabym pod koluderke, przytulila sie do Niego i poszla spac:)

Gość Santa Monica
Dziewczyny powiedzcie mi czy calkowicie ufacie prezerwatywa. Mowie tutaj o tym ze nie pekana nie zsuna sie a wy i tak schizujecie?? Ja wlasnie tak mam...yhhh!!! Warto sie tak stresowac??

hmmm.. trafilas na mnie- nelke. jestem najwieksza schizowiczka stad:) ja mam tabs:)

Gość Santa Monica
Nelke a stosowalas kiedys prezerwatywy?? I jak zawiodly Cie kiedys??

ja stosuje jedno i drugie. ale raz jak bylam na antybiotykach (czyli podobno oslabienie dzialania tabsow) pekla nam. tydzien biegalam po scianach pozniej zrobilam test.. i negatywny a mimo to samym tabetkom nie ufam:( ale jak sie nie zsunela ani nie pekla to.... to chyba nie bedziesz mama w tym miesiacu:) nic sie nie boj. a jak masz sie stresowac to lepiej zrobic test od razu.. nic to juz i tak nie zmieni.

Gość Santa Monica
pisalam o moim przypadku ta tym forum a spisie tematow mozesz zlanezc dostalam pare negatywnych odpowiedzi ale i tak nie pomaga, yhhh!!!

Gość Santa Monica
a Ty nelke to juz masz mega zabezpiecznie, ale ja tak mowie ,a pewnie tak samo bym sie martwila jak Ty

zrob sobie test! tak bedzie dla Ciebie najprosciej. a jak masz mega watpliwosci to skontaktuj sie ze swoim ginem a on je rozwieje. zadna z nas Ci tu niestety nie powie czy jestes w ciazy czy nie:( zaraz przeczytam na tamtym forum ale ginekologiem nie jestem

temperatura to dla mnie akurat nie jest wyznacznik. wystarczy sie przeziebic, zgrzac na joggingu, zdenerwowac i juz skacze do gory, a roznice temp. u Ciebie nie sa duze.. sa .... normalne. codzien mierzylas o tej samej porze w takich samych warunkach TYM SAMYM termometrem? trzeba miec mega idealne cykle i chyba zyc w jakims zamkniety pomieszczeniu zeby zminimalizowac czynniki, ktore moga przyczynic sie do lekkiego podniesienia temperatury:) , zeby na tej podstawie ustalac te wszystkie bajery. takze temperatura sie nie kieruj:) w 6ty dniu mozesz juz robic test- wykrywa hCG czyli hormon ktory jest produkowany przyimplantacji.. i jest bodajze do trzech pierwszych miesiecy. tyle potrafi Ci pomoc. czyli nic. ale skoro nic nie peklo.. to wniosek ze nic z tego nie bedzie raczej, a dam sobie glowe uciac, ze najprawdopodobniej spoznia Ci sie @ bo sie stresujesz:) PS przy stresie tez tempka leci w gore, ale roznica 0.1 jest zadna!!

Gość Santa Monica
dziekuje ze w ogole pofatygowalas sie znalezc moj watek i co nieci na jego temat powiedzialas teraz juz klade sie spac i mysle ze bedzie ok ,papa

hej dziewczyny! wstalam.. pora sie zabrac za cos pozytecznego.. tak strasznie mi sie nie chce i senna jestem.. nie wiem o co chodzi.. czasem tak mam.. mysle ze to stress(?) , bo nic innego mi do glowy nie przychodzi.. a jak u Was? zupki sie Wam udaly? :) ja dzis bede gotowac zno moja specjalnosc: warzywa z patelni na wodzie z kostka rosolowa:) ale sie zaparlam:P

cześć zupka się udała:) na dzisiaj jeszcze zostało:) ja mam takiego lenia,że masakra!!!!!!! dawno takiego nie miałam a roboty full:( nauka, sprzatanie, pranie, zakupy:( te zakupy to jeszcze luzik, ale reszta:( na dodatek brzuch strasznie mnie boli, @ zaczął się spokojnie, ale teraz ... buuuu pozdrawiam miłego dnia!!!! buziaki dla Ani i Agi:)

eh. mi sie tez nic nie chce:) a roboty tyle ze \"konca nie widac\" :) eh... tez mam @ i tez ledwo zyje. nie wiem czemu ale tak mnie brzus boli ze zrem apap nonstop:( a z weselszych rzeczy to dzieki Bogu nie mam sprzatania i zakupow:) moj B tez nie ma czasu teraz ani dla mnie ani dla siebie. tez ma nawal pracy:( straszne to wszystko. po sesji znow bedzie kupa wolnego- kocham zajecia zblokowane- kilka tygodni edne i te same zajecia.. nawet torby nie musze przepakowac .. szybka nauka szybkie zaliczenie.. elegancko:)