Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hero

obsesja na punkcie antykoncepcji

Polecane posty

Gość hero
słusznie - to do osoby powyżej:) A co do mojego humoru to coz.. jestem tuż przed okresem wiec wszystko jasne.. odkąd nie biore tabletek przypomnialam sobie co to znaczy pms:) Ale przed chwila wrocil moj M z pracy i jak tylko sie wykapie to spedzimy sobie mily wieczorek:) Nelke, masz w porzadku faceta, ze nie naciska! Tak trzymac- pozdrow go:)

hero gratuluje, odpoczywaj - należy się !!!!! nelke :) :) :) i po co ten stres???? ja 4 dni walczyłam z wirusami na moim komputerze, dzisiaj M przeinstalował mi system i jest ok. Komputer chodzi jak żyleta:) hihihihihi a poza tym nic ciekawego strasznie się lenie ostatnio, ogólnie czym bliżej do czerwca tym częściej myślę, że mogłam inaczej przezyć te 5 lat na studiach, że zmarnowała kupe czasu i łapie doła :( :( :( pozdrawiam Ps. wrrrrrrrrr rozmrażam lodówkę, mojemu współlokatorowi zepsuło się jajko i śmierdzi niemiłosiernie, a on u rodziców:( więc ja sie za to wzięłam sorki, że nie na temat buziole:)

po co stres? hm on po prostu jest:( poiwdeizla \"niestresujaca sie Gosia123\" ;P GOSIA: wbrew pozorom mieszkamie z rodzicami ma pewne plusy--> NIE ja babram sie w lodowie i innych podobnych sprzetach;) wspolczuje bo nie jest to mile zajecie ale napewno M Twoj trud doceni;) HERO: dzieki Aga. tak szczerze Ci powiem, ze naprawde Go podziwiam... najpirw bb. dlugo wogole bez sexu a teraz dzielnie znosi moje histerie...jest i tak lepiej niz na poczatku z moim strachem wiec sadze ze do wakacji sie go pozbede, i w 100% Mu to wynagrodze. powiedzial, ze rozumie..ufff.. glupio mi Go tak tresowac... a udawac, ze jest super i byc spietym i caly czas jak sie kochamy myslec o tym, ze moze wlasnie zachodze w iaze..tez niefajnie.. z reszta.. nie umiem Go oszukac. Nawet jakbym probowala to i tak mnie odkryje:) GOSIA & HERO: dzieki, ze wpieracie mnie w mojej nienormalnosci:) Czy dostane kiedys te Wasez fotki CZY NIE??? HĘĘ?:) CAluje Was badzo mocno dziewczyny!!milego dnia! u mnie wyszlo wlasnie slonko

Gość Milka_30
Hej kobitki,założyłam na ONET czacie pokój o nazie Antykoncepcja...moze sie tam "spotkamy i pogadamy?

nelke, wiem, że takie słowa w moich ustach żle brzmią. ale sytuacje innych wydają mi się oczywiste i proste. A u siebie zawsze znajdę jakies \"ale\" i schizuje!!!!!! rozumiem twój strach i stres w 100%, przez te 4 lata razem przechodziłam przez to wiele razy:( M zawsze docenia i zauważa moją pracę, chociaż z utrzymaniem porzadku ma poważne problemy ja niestety uwielbiam sporzatać i uwielbiam jak jest czysto, to jest powodem wielu naszych sprzeczek:) pedantka ze mnie:] hero jak praca dyplomowa?????? :) pozdrawiam

Gość hero
praca dyplomowa.. hmmm no narazie mam temat i konspekt:) Ale promotor dał mi zaliczenie ufff. Dzis chodze zakatarzona i właśnie wypilam aspiryne musującą bo czuje ze ta pogoda zaczyna mnie rozkaladac. Ale za miesiąc przestawiamy zegarki i bedzie czas letni:) Apropo lata moi rodzice sa teraz w Jordanii -pisali mi dzis ze mają tam 30 stopni, łeee... ale im zazdroszcze!!! Dzisiaj przyszla paczka z materialami do nauki NPR, zaraz zabieram sie za czytanie:) Pozdr.

Gość hero
tak sie wczoraj zaczytalam w tych ksiązkach ze poszlam spac kolo 2. Moj M patrzyl na mnie z rozbawieniem :) Dzis czuje sie byle jak ,boli mnie glowa i cieknie mi z nosa. buuu.

Gość hero
Hej Kolezanki! Co u Was? Jak wasza obsesja? Ja ma 34 dzien cyklu i nadal nie mam okresu, wiec pewnie gdybym wspolzyła to już mialabym schizy ze jestem w ciązy:)

hej hero: hehe.. ja mam 4 dzien cyklu i juz koncze:P obsesji nie mam bo znow zero sexu... ale juz niedlug bede was zanudzac moja obsesja:P po raz kolejny dziewczyny pytam czy dostane Wasze fotki:)

Gość truskawka23
dbam o antykoncepcje ale bez przesady, bralam kiedys tabletki ale teraz nie moge ich zazywac wiec pozostaje nam prezerwatywa, i zawsze sprawdzam czy jest dobrze zalozona a po seksiku sprawdzam czy nie pekla, moj facet tego nie znosi i zlosci sie.

Gość C.Ann
Ja stosuję tabletki, prezerwatywy (extra safe durexa) no i dodatkowo stosunek przerywany... A i tak się schizuje ;p

Gość hero
kurcze dziewczyny, Wy rzeczywiście straszną macie schize! Czy mimo tego macie jakąs przyjemnosc ze wspolzycia? Bo ja podczas stosunku czesto myslalam o tym czy wlasnie nie zachodze w ciaze:) I wlasnie dlatego ze to bylo bez sensu postanowilam poczekac z seksem na moment kiedy przestane byc taka glupia jak teraz:)

hehe Hero. madry polak po szkodzie. skoro podczas wspolzycia myslalas e zachodzisz w ciaze, to..... to po co wspolzylas?:) Ty mialas schize teraz my mamy:)

Gość hero
to prawda mialam schize i wcale nie bylo mi z nią latwo, przeciwnie odbierala mi przynajmniej polowe przyjemnosci ze wspolzycia. Juz sie nie moge doczekac dnia mojego slubu:)

ja tez narazie nie mam obsesji:) z racji sexu braku:) niech sie juz koncza te studia bo ilez mozna:)

Gość hero
oj zgadzam sie, niech sie juz skoncza! Tylko jakoś nie moge sie zabrac za prace mgr:() Masz na to jakis sposob Aniu?

heh.. nie mam sposobu.. ja nie pisze pracy mgr:( ale widze jak robi to moj niedzwiedz:D dobrze mu idzie.. a jest totalnie wyluzowany,.. kopiuj wklej... kopiuj wklej... ;) HERO co z ta Twoja fotka? dostane tylko musze jeszcze troche poprosic czy nie dostane i juz prosic nie musze:)??

Gość hero
Dostaniesz, ale musze poczekac na mojego M ,bo on ma gdzieś nasze zdjęcia na komputerze i wie jak je przeslac, ja jestem trochę tępa jesli chodzi o informatyczne sprawy;) A że on teraz ciągle pracuje to nie moge go zmusic zeby przysiadł i to dla mnie zrobil, ale postaram się.Buzka

to sie postaraj:) ja juz czekam z moimi:) chcialabym Was zobaczyc.. dluuugo juz sobie plotkujemy:)

hej dawno nie pisałam, mam dużo spraw na głowie zaczęłam pisać pracę:) pracuje dorywczo :) i ogólnie kocioł ze wszystkim:) jeżeli chodzi o zdjęcie to postaram się dziś, tylko odpoczne:) pozdrawiam buziaki :):) :)

hej!! jutro mam kolokwium i w KONCU spedze CALE popoludnie z Nim!! moze pojedziemy gdzies za miasto na spacerek!! aaa!!! niech juz bedzie jutro!! czekam Gosia na zdjecie:)

hejdziewczynki!! jak obsesje!!?? eh.. ja nie mam obsesji bo nie mm do niej podstaw.. w sumie biore te tabletki a tak sie narazie uklada, ze z nich nie korzystam:( jeszcze tylko chwila!! dalej czekam na zdjecia:(

Gość hero
hej, dawno nie pisalam ale zaczął się nowy semestr i nowe obowiązki. U mnie w porządku, juz drugi cykl uczę się NPR i jakos idzie- coraz więcej zauważam. Z moim M też w porządku- trzyma sie chlopak dzielnie:) Są na świecie super faceci ktorym nie tylko o seks chodzi!

mojemu tez nie zalezytylko na sexie... nawet Wam pisalam ile czekal i awet o tym nie wspominal... dobrze trafilysmy Hero!!

Gość hero
pewnie ,ze dobrze:) W koncu fajne dziewczyny jestesmy:) Ciekawe jak Gosia sie ma? Buzki Nelke

buzi Hero! nie chce byc upierdliwa ale czy kiedys zobacze jak wygladasz??:)

Gość hero
zobaczysz na pewno ale wtedy jak ja zobacze mojego lubego. Ostatnio ma wciąż zdjęcia i nie ma go w domu. Poczekaj jeszcze troszke, please!

juz sie nie moge doczekac... mam dola. zalka w piatek a nie umeiem kompletnie NIC;( nawet nie chce mi sie tego otwierac;( caluje mocno mocno! jutro randeczka... NIE DOCZEKAM SIE!!