Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hero

obsesja na punkcie antykoncepcji

Polecane posty

znerwicowane dziewczyny a czy kiedykolwiek interesowało was to ile procent szans jest na poczęcie dziecka kiedy kochacie się w dni najbardziej płodne przy założeniu że facet ma zdrowe nasienie?

mala Li chocaz tu nie schizuj. juz nam wystarczy:P

zadałam tylko pytanie - forum jest dla wszystkich :P Zresztą mogę się ukrywać po wieloma nickami a tak to przynajmniej wiadomo że ja to ja ;)

cześć właśnie wróciłam z biblioteki, byłam po ksiązki do mojej pracy dyplomowej, od wczoraj ostro się wzięłam do roboty:) :) :) koniec leniuchowania!!!!!!! ale mam schize, lekką ale jednak. Wprawdzie od ostatniej miesiączki nie współżyłam, ale miały miejsce zaawansowane pieszczoty i tak jakoś o tym myślę, poza tym dzisiaj 17 dzień cyklu, a nie pojawiła się jeszcze płodna wydzielina, no chyba, ze przegapiłam. w piatek i sobotę troszke się pojawiło takiej rozciagliwej ale, w niedziele juz zupełnie niepłodna. więc może to nie był okres tylko krwawienie w ciąży??????? :( :( :( sorry za szczegóły pozdrawiam

Gosia... moze my rzeczywiscie przesadzamy:) ja mam takie pytanie do tych, co na tabletkach... czy podczas brania tabletek nie bolalo was podbrzusze jak przed okresem? kurcze... mam tak non-stop:( zaczyna mnie to wkurzac i caly czas przypomina mi o moejj obsesji

a tak przy okazji... z dziewczynami na inny topicu wyslalysmy sobie zdjecia.. moze i Twoja Gosia i Aga dostane?? mail jest w moim czarnum nicku:)

Gość madzia1801
Czesc Dziewczyny, ja chyba lekko schizuje... Mialam sie nei widziec z chlopakiem w tym miesiacu wiec nei mialam plastrow, ale sie widzielismy pare dni... To oczywiscie wspaniale, ale teraz mam dziwne mysli bo byla tylko gumka. A najsmieszniejsze jest to, ze nie boje sie o gumke tylko o to ze sama cos zle zrobilam. Nie chcialabym zbyt obrazowo tego przedstawiac, ale facet skonczyl na mnie a potem poszlam sie umyc i nie wiem czy przypadkiem nic sie do mnei nei dostalo. Choc wycieralam to wczesniej oczywiscie. Sorry za ten opis, ale napiszcie, czy to jest mozliwe?? nie jest, nie jest, nie jest.... oczywiscie rozregulowalam sie dodatkowo po odstawieniu plastrow i dzis 32 dzien cyklu a tu nic... niby cos mnie troszke boli brzuch no ale nic z tego jeszcze nie wyniknelo.... prawda, ze takie rzeczy sie nei dzieja???? pocieszcie.....:( nie nawidze obsesji!!! juz bede chodzic z plastrami i zadnych przerw! przynajmniej z nimi sie nie boje ostatnio... :(

cześć!!!! co sie dzieje??? czy juz nikt oprócz mnie nie schizuje????? jeżeli chodzi o zdjęcie to jestem za, wyśle jutro bo dzisiajm nie mam siły!!!!!!!!!!! ciężki dzień miałam na uczelni pozdrawiam:) :) :)

Gość madzia1801
Ja troche schizuje....:(

Dziewczyny znow przyszedl czas na mnie. Kiedys juz pisalam w tym temacie i niestety teraz musze pisac znow. Mam takie same schizy jak Wy i pozwolcie, ze przedstawie Wam moja ostatnia sytuacje, tak dokladniej. Ostatnio w wolne dni mialam okres i postanowilismy mimo wszystko pokochac sie z moim chlopakiem. Stosunek oczywiscie w prezerwatywie w 1, 4 i 6 dzien cyklu( ostatnio cykle jakos ponad 30 dniowe) W pierwszy dzien cyklu zaraz na samym poczatku moj mezczyzna wszedl we mnie bez niczego, ale to bylo doslownie pare sekund. Dwa takie w ogole nie glebokie wejscia, bo powiedzialam, ze nie czje rzadnej roznicy i ze musi juz \'uciekac\'. Nastepne byly juz z prezerwatywa,ale i tak sie czegos obawiam.... nie wiem czy slusznie, bo zazwyczaj nie kochamy sie w moje dni plodne w ogole, bo bym umarla z nerw. I jeszcze jedno. Moze w tm wzgledzie bedziecie tez mi w stanie pomoc. Dzis jest moj 17 dzien cyklu temperature mam juz taka jakbym byla w II fazie cyklu, a bol owulacyjny nie wystapil? Czy on zawsze wystepuje?? Wczesniej wystepowal, ale moze teraz byl w nocy i nie czulam albo moze temp. jest taka bo jestem troszke przeziebiona Przepraszam za rozpisanie....prosze pomozcie jest jakas mozliwosc ciazy?? Prosze....bo juz zaczynam wariowac

Gość hero
Hej! Ja też wzięłam sie ostro do pracy i postanowilam rzadziej zaglądać na kafeterie:) Nareszcie zaczynam rozumiec cos z moich obserwacji- jestem z siebie dumna! Aż sie sobie dziwie, że wczesniej tego wszystkiego nie zauwazylam. Moj M jeszcze jest w pracy a ja mam dzis ochotę na pieszczoty..:) Śpijcie dobrze kochane schizowiczki:)

Gość madzia1801
Juz nie bede wchodzic na to forum, nie ma sensu bo i tak nie odpowiadacie. Schizuje sie i myslalam ze ktos mi pomoze. Zycze wam braku obsesji.... Ja ze swoja niestety pozostane. Pozdrawiam

hej do jansee i madzi nie denerwujcie się, wszystko będzie dobrze, powinno być:) jeżeli gumka nie pękła i nie zsunęła się. to nie ma się czym martwić:) łatwo mi mówić (pisać), a sama sobie wkrecam różne rzeczy :( :( :( miłego dnia pa!!!!!

hej. nie bedzie mnie przez tydzien z Wami alee mam nadzieje ze HERO i GOSIA wyslecie mi swoje fotki na maila (jest podany) pozdrawiam PS nigdzie ich nie przesle, chcialam tylko wiedziec jak wygadacie. czysta ciekawosc:) pozdrawiam. od razu odesle mojejak zobacze:)

Gość hero
Nelke, ale gdzie jest ten Twoj adres mailowy? Chyba nie mam na kompie żadnego aktualnego zdjęcia, no chyba że z moim M :) Moze byc? Jeszcze tylko musze wytrzymac do konca tygodnia i pozbede sie tej durnej sesji. Ile mozna sie uczyc??:) Buzki

nelke83@wp.pl prosze Ci bardzo Hero;) moze byc i z M:) pozdrawiam serdecznie. niestety moj komp jedzie w dluuuuga podroz:( za tydzien wraca:( w miedzyczasie mam dostac @ wiec trzymajcie ze mna kciuki.... eh... wiem schizowiczka ze mnie.. ale pocoz to forum? wlasnie dla nas:D

Gość hero
Milego wyjazdu! Okres na pewno dostaniesz, jesli bierzesz tabletki regularnie w zasadzie nie ma szans na wpadkę. Ja bralam 4 lata:) Ale mi sie nie chce uczuc buuu! Pozdr.

Gość hero
siedze i sie ucze. To jakis koszmar! Chce do łózia!

Gość hero
i nadal sie ucze...buu

hej Hero: znalazlam komp inny na chwilke wiec wpadlam:) ja tez sie bede zdis uczyc.. ale tez mi sie strasznie nie chce.. jak Ci sie bedzie nudzic to wyslij mi ta swja fotke:) pozdrawiam!!!!!!! i mielg wiczoreku:) pociesz sie, ze bedziesz zaypiac koo swojego M... a ja sama:( a uczyc tez sie musze:(

Gość hero
Hurra! Zdalam na czworeczke największy wyczes w tej sesji! Koniec egzaminow!!! Ufff... glowe mam jak bania od tych wszystkich informacji ktorych sie nauczylam, ale juz mam za soba:)

biore tabletki od 5 lat..zawsze brlam regularnie ale i tak pdoswiadomie balam sie ciazy..dodtkowo prezesy byc musialy..Ostatnio kochalam sie z facetem bez prezerwatywyi konczyl we mnie...na dodatek bralam pigulki nieregularnie..Teraz to jest gorzej niz obsesja..caly czas mysle ze jestem w ciazy..Znajomy kolega gineklog stwierdzil ze mam chyba urojona i jest prawei pewien ze nie jestem bo jakos te tabletki dzialaly..stwierdizl ze naczytalam sie roznych rzeczy i to ze stresu..A mi sie od tygodnia odbija..jakos widze ze bardziej senna jestem, ciagle sie denerwuje..niedobrze mi czasem..ale wieczorem glownie..Jak u sie nie denerwowac..Jesli okaze sie nieprawda ta moja ciaza..to bede chyba jzu wszystko stosowac..

Gość hero
mi tez sie kiedys wydawalo ze jestem w ciazy, nie dostawalam okresu od wielu dni, mialam wiekszy brzuch, bylam senna i rozdrazniona. Jak zaczelam czytac objawy ciąży w necie to znalazlam u siebie prawie 90% z nich! Bylam wrecz pewna ze wpadlam, wtedy nie uzywalam juz tabletek. Poszlam do gina a ona mnie zbadala i powiedziala ze na jej oko to moze byc ciaza i wyslala na usg. Boze dziewczyny, to byl chyba najbardziej koszmarny dzien w moim zyciu!Na miekkich nogach doszlam na usg i co? Mialam torbiel ... Takze nie martw sie na zapas, objawy ciąży mozna sobie bardzo latwo wmowic! Poczekaj na okres i jak nie dostaniesz to zrob test.

hej.. i znow w tym miesiacu nie zostalam szczeliwie mama:) @ nadszedl.. ufff. wiem ze nie mam sie czym stresowac ale po raz pierwszy bez gumki.. acz nie do konca... teraz juz sie odwazylam .. wiec mozna szalec dalej:) pozdrawiam hero: gratulujre

Gość hero
widzisz nelke, mowilam ze bedzie dobrze.Tabletki są najbezpieczniejsze jesli chodzi o uniknięcie ciązy. Skoro juz sie "trujesz" to daj sobie na luz. :) Dzis caly dzien postanowilam sie lenic! A co? Nalezy mi sie po tej cholernej nauce!

wpis nr 600 moj:) zaszcyt normalnie:) hero: wszystko ok? mam wrazenie ze jakis masz smutny humor. mam nadzieje ze sie myle.... hmm? to mowisz, zeby sie odwazyc do konca? sorry ze tak gniote temat ale... stresuje sie... nowicjuszka ze mnie.. dzieki Bogu On na nic nie naciska.. i wolalby WOGOLE niz tak jak ja nie chce, albo jak mam sie bac... pozdrawiam Was dziewczyny bbbb serdecznie

Gość śliczna ola
ja zawsze kocham się bez zabespieczenia i jeszcze z orgazmem i jest git