Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabela

Aja własnie wywalilam mojego chlopaka za drzwi i jest mi z tym dobrze cd.

Polecane posty

Gość Mirabela

Witam nie moglam znalesc mojego topiku wiec tu pisze . Caly czas wydzwania ale jestem twarda i niepoddaje sie zreszta wspiera mnie agunia . a wiecie ze ta malolata wydzwania do mnie i robi gluche telefony

Gość pistcja*
nic nie rozumim

Gość dawaj
pistacja masz bana :P

Gość KOLOA
Hej mirabelka .fajnie ze sie odezwalas bo juz sie zastanawialam co u ciebie dalej słychac :)a swoja droga to ta gowniara ma tupet :) pamietaj nie daj sie zwiess i nie wracaj do niego pamietaj ;)

Gość mirabela
teras jade do domku i odezwe sie wieczorem. i chetnie napiszejeszcze raz co zrobil moj EX facet ,i jak wykopac faceta za drzwi bez wyrzutów sumienia

Gość a ja mam i bedę mieć
bardzo dobrze zrobiłaś- nie przeczytałam dokładnie twojego wcześniejszego topiku ale pamiętam że większość sugerowała żebyś się wyprowadziła od niego-pomyślałam dlaczego?? to niech on spada na drzewo i szuka mieszkania.Jestem z Ciebie dumna tak trzymać.

Gość gdon
pewnie te slowa to od zdurnowcialego samca ktory zdradza swoje wszystkie dziewczyny :)

Gość mirabela
Juz jetem no to dla tych ktoży nie czytali wczesniejszego topiku to dla jasnosci to ja go wywalilam BO : wyjechalam na pare dni nad morze do rodzicow i kuzyn zaproponowl ze odwiezie mnie samochodem bo akurat jechal do stolicy to pociągiem sie tluc nie bede mosiała i podwiozł .ale chlopaka nie bylo ,(choc powinien) za to zastalam rozwalone wyrko ,burdel we wlasnym mieszkaniu,i wiadomosc na sekretarce kotus a kiedy ta twoja idjotka wraca może jeszcze zdazymy sie spodkac? Wiec poczekalam jak mój EX luby przylazl do domu gesto sie tlumaczyl i wystawilam go za drzwi z cala zawartoscia walizek .wypilam drina przyszla kumpela (kochana agusia) iposzlam odreagować i czulam sie z tym dobrze bo jak mugl mi to zrobic po 4 latach zwiasku:)

Gość mirabela
A istwierdzam żeda się z tym żyć .:) on niech dzwoni i blaga mnie to wali jestem twrda baba i nie na takim jednym czubie swwiat sie kończy

Gość BABOLUDKA
Tak trzymaj mirabela bo to chamy i czasem nie ulegaj i nie wracaj do niego :)

Gość masz racje
badz twarda boze jak ja nienawidze takich facetow udaja ze nic sie nie stalo i ze bedzie dobrze

Gość mirabela
a najgorsze że ta malolata wydzwania do mnie i robi glupie telefony chyba to jakas bardzo dziecinna malolata bo watpie aby miala wiecej niz 20 lat

Gość ooooooooo