Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne

Mąż zrobił badania ma tylko 2 pleminików

Polecane posty

Gość pilne

Proszę mi powiedzieć bo kazali mu zrobić badnia chormonalne czy jest mozliwosc go wyleczenia czy ja bede miałą z nim kiedys dzieci?siedze i rycze w robocie dowiedziałam sie 5 minu temu

Gość co ma 2 plemniki
?? o co chodzi?

Gość pilne
w spernie jest 2% plemników, cała sie trzesne czy to jest wyleczalne

Gość pilne
no robi badnia na chormony cierpi na trądzik różowawy, no moze licze zeby były to chormonony to sie da jeszcze leczyc. ale jestem zrozpaczona, mam 27 lat i meza który nie moze miec dzieci to nie tak miało byc.

Gość ta co sie zna
zmien meza, albo cierp w imie milosci. zycze pomyslnosci

Gość jezeli nie da sie normalnie
pozostaje in vitro, do zaplodnienia potrzebny jest i tak jeden plemnik

nie zalamuj się pewne rzeczy zawsze daje się podleczyc mój maz tez ma problemy z nasionkami ..tylko ze u nas po 24 h 90% jest martwych do tego patologia budowy ... ja płakałam ale nie mozna się poddawac - po prostu trzeba to leczyć i to juz od zaraz ... najlepiej zaczac od jakiegos dobrego androloga ... nie wiem z jakiego jestes miasta ale w W-wie na koszykowej jest Poradnia angrologii klinicznej wraz z poradnia rodzinna ... i tam mój maz się leczy u doktora Zieniuka ... ja mam 29 lat i tez marze o dzieckumożna myslec wylącznie o sobie - pomysl teraz jak on cierpi - bo pewno nie skacze do sufitu - jeżeli się kochacie - wszystko przetrwacie razem ...

Gość pilne
wiem ze masz racje, podobno jest to wyleczalne i to nawet dosc szybko, okaze sie jednakze jest to dla mnie lekki szok. A mezowi wmawiam ze sie wylezy bo nie on pierwszy nie ostatni.

Gość Plemnik.
tego sie niestety nie da wyleczyc.to nie tak jak u was ze bierzecie hormony i macie po kilka komórek jajowych podczas jednej owulacji.facet jak ma mało np.2%to jego wynik moze sie poprawic max do 5% ale to czy plemniki beda sprawne zalezy od jego cech genetycznych.nawet wyselekcjonowanie podczas in-vitro nie gwarantuje zdrowego potomstwa.lepiej wziac sperme od anonimowego dawcy tylko po to aby miec zdrowe dziecko.zastanawiam sie czy maz nie nadużywa alkocholu,czy pali papierosy,albo czy pracuje w szkodliwych warunkach np, chemia,farby.itp.bo jesli tak to to ma kolosalny wpływ na jakosc spermy.