Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oberżynka

zdarzylo sie wam molestowac facetow ?

Polecane posty

Gość zaba maruda
w jaki sposob molestwac? Dotykac czy jak? Bo jesli o dotykanie chodzi to jak bylam w szkole sredniej to owszem:)

Gość a teraz sie boisz
:P

Gość molestowany poszkodowany
mam kolezanke ktora caly czas łapie mnie za tyłek, wpycha sie na mnie cyckami i w ogole dopuszcza sie gestow o podtekscie erotycznym, ale gdy ja ją dotknę w ten sposob zaczyna mnie wyzywac :O jebnieta :O

Gość tak biedulek
jaka go chciala wyrwac a on twaro ze nie moze to byla jakas stara baba albo mloda siksa :P

Gość fallen leaves
zdarzyło, oj zdarzyło :D Ale nie miał nic przeciwko ;)

Gość naprawde nie mial
????????????????????????

Gość vcxvc
raz stałem pod scianą był duzy tłum cos zaczele napierac na moj brzuch myslalem ,ze to przez tłum ,ale nie scisku nie było -podniosłem glowe spojrzalem jakas babka napiera na mnie tyłkiem ..Była odwrocona wiec jej nie widziałem.. RAz przeszedłem koło dziewczyny na przerwie i lekko sie zderzylismy ramionami przypadkowo zresztą--powiedziała mi zebym sie lepiej gdzie indziej wciskal i jej wylizał..Co mozna wylizac kobiecie?

Gość poprostu
jeden z moich szefow w czasie stazu poprostu podszedl i sprawdzal czy mam biustonosz :( dodam ze byl wstawiony

Gość też pytanie
oczywiscie :P:P:P:P:p:P:P:P:P:P:P

Gość Wrom
Też kilkakrotnie byłem molestowany, ale nie czułem się ofiarą takiego postępowania. Pierwszy raz kiedy miałem około 19 lat w pociągu w pustym przedziale usiadła naprzeciwko mnie bardzo ładna dziewczyna, wyzywająco ubrana (krótkie mini, wyeksponowane piersi itp.) . Podciągnęła mini, lekko rozstawiła nogi, zamknęła oczy i zwyczajnie zaczęła się dotykać bez skrępowania - była ładna i młoda/zadbana więc mi to nie przeszkadzało, tylko że to bardziej pod ekshibicjonizm podchodzi niż molestowanie. Potem jeszcze kilkakrotnie w autobusie parę razy ze strony kobiet ocieranie się albo czasami pojedyńcze dotknięcie.

Gość oberżynka
wiecej!