Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucona puszysta dziewczyna

Dlaczego liczy sie tylko wygląd ???

Polecane posty

Gość jaka gruba - to normalna waga

Gość A.N.
Ale nikt mnie nie chce :-(

Gość A.N. nie zadawaj.......
A mnie nie chce żadna dziewczyna:D i jakoś żyje:D 😭:D

Gość no cóż...
Znam parę dziewcząt (zwanych puszystymi) które są szczęśliwymi mężatkami. :) Są dziewczynami wesołymi i mądrymi. Zostały zaakceptowane takimi jakie są. Nie każdemu podoba się osoba chuda.:)

Gość A.N.
Ja mam dosyć życia, chcę żeby już skończyło się.

Gość A.N.
Amant, nie odpowiadam Twoim wymogom jeśli chodzi o datę urodzenia, imię itp.

Gość A.N. nie zadawaj.......
A.N Ale powiedz gdzie mieszkasz:D

Gość A.N.
Nie mogę powiedzieć, bo to mała mieścina.

Gość */*/*//*/*/*/*/**/
Ale mniej więcej;), może jakich zainteresowany sie znajdzie:D Trzeba sobie pomóc, bo samo nic nie przyjdzie:)

Gość A.N.
Północno - zachodnia Polska

Gość */*/*//*/*/*/*/**/
Jak zwykle daleko:(

Gość */*/*//*/*/*/*/**/
600 km:O Ale powodzenia, szukaj;), a może się uda:)

Gość glowa do wycierania
Az mnie korci zeby wlepic zdjecie mojej kumpeli. Jest bardzo gruba i nieatrakcyjna a takiego przystojniaka. Wszyscy sie naokolo dziwia. Najwidoczniej zakochal sie ale chyba nie w jej wygladzie. Nie uwazam ze ci mniej obdarzeni uroda nie maja prawa do szczescia tylko dziwi mnie ze sami sie skreslacie. Moze wkleje to zdjecie i zakryje ich twarze:)

dlaczego liczy sie tylko wyglad?? widzisz moja kochana ja z kolei moge spytac sie dlaczego nie liczy sie tylko wyglad?? niby jest bardzo ladna szczupla ( w dodatku mam duzy biust) podobno tez inteligentna, bardzo dobra , (od siebie dodam tez ze nie zdradzam, sama nie biore sie za zajetych)a jednak to wszytsko nie gwarantuje mi milosci... chcialabym bardzo zeby liczyl sie tylko wyglad bo mimo wsyztsko naprawde nawet jesli niewiem jak bylabys brzydka to i tak byloby wtedy o wiele prosciej . kiedys bedac gowniara lansowałam sie jak mogłam bo wlasnie tak myslalam ze wyglad zapewni ci szcescie ale uwierz mi wyglad to nie wsyztsko nie zapewni ci usmiechu na twarzy znam wiele kobiet (i sama do nich naleze) bardzo pieknych i bardzo nieszczesliwych. i wiem jestem tego pewna ze znajdziesz sobie chłopa:) TO ZE JESTES MNIEJ URODZIWA OZNACZA ZE MASZ MNIEJSZE POWODZENIE A NIE MNIEJSZE SZANSE NA MILOSC mowi ci to jakże piekna a samotna ps. nie chcialam zeby ten post byl az tak samolubny z mojej strony ale chcialam wyraznie nakreślic problem

Gość lita
Zasmucona puszysta dziewczyna to co Ty wypisujesz na forum ja nazwałabym masochizmem , może w jakiś sposób Cie to kręci jak inni Ciebie obrażają i wyzywają

Gość dziobalka
tak sobie myślę że ten problem możesz rozwiązać przecież. weź się za siebie. zacznij trenowac i zdrowo sie odzywiac. to kwestia wyboru. Twojego wyboru moja droga. zmobilizuj sie do tego. faktycznie ważysz troche duzo ale czyja to wina?????????? choc powiem Ci szczerze ze ja ponoc jestem piekna, mam cudowny charakter i w ogole chyba jestem ideałem. mam wielu adoratorow ale to tez jest meczace. naprawde uwierz mi;) ale pociesze Cie ze spodziewam sie dzidziusia wiec pewnie niedlugo bede miala taki sam problem jak Twój;););) zacznij o siebie dbac. basen, bieganie, jazda na rowerze. to naprawde pomaga;) tylko musisz miec wiare, cierpliwosc i zaciecie przede wszystkim;) pozdrawiam;)

Gość ten temat jest ciekawy
lodówka na kłodke hahaha dobre dobre.... to jesteś psychicznie chora i uzależniona od żarcia... GRUBASKO !!!!

jakby było bogate wnętrze to nie narzekałoby... dlaczego coś się liczy a coś nie...;) prawda? Jakby była wspaniałym człowiekiem to nie prześladowałby ją tak czyjś wygląd figura pewność siebie super samopoczucie...etc