Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anawa

uczucie totalnego rozbicia psychicznego w 3 miesiącu

Polecane posty

Gość anawa

Witam, jestem w 3 miesiącu , druga ciąż , juz od początku źle się czuję fizycznie a w dodatku cały czas jestem przygnębiona i rozbita psychicznie. Czy którąś też to spotkało?

Gość Blue.
Ja tez tak miałam. tylko, ze w moim przypadku to pierwsza ciąża. Teraz jestem w koncowce 5 miesiąca i moje samopoczucie psychiczne rzeczywiście poprawiło się, Ale na początku czułam się okropnie, Mogłam ciągle płakać, godzinami rozpaczałam nad swoim życiem, czasami żałowałam, ze jestem w ciazy i nie chciałam nawet tego dziecka. Teraz juz nie moge tak myśleć, bo moja córeczka jest juz wyczuwalna i ciagle się rusza, więc mam tą swiadomość ze jestem w ciąży. Na poczatku tego nie bylo. Czulam sie jakby ktos zakazal mi raptownie wszystkiego i musialam zmienic swoj tryb zycia i niby wiedzialam dlaczeo ale to nie to samo co teraz.. Pozdrawiam

Gość anawa
ja na nic nie mam siły i muszę zaprzestać dodatkowych zajęć i co za tym idzie dodatkowych funduszy, co z kolei wprowadza mnie w jeszcze gorszy humor , bo pieniądze będą potrzebne, ale do niczego nie mogę się zmobilizować:(

Gość anawa
ze juz nie wspomnę jaki wyrzuty sumienia budzi mój brak cierpliwości do córki

Gość czarnao0
oj mialm tak!! bylo okrooooooopnie przez pierwsze 3 miechy! totalny dol, totalna nerwowka, zalamywalam sie byle drobiaskiem, plakalm z byle powodu, klocilam sie z mezem przestrasznie!! rzucalam przedmiotami...potem po 3 cim przeszlo ufff..az sie boje nastepnej ciazy!!!

Gość anawa
niby nic a jednak pociesza, że nie jestem jedyna, a co z motywacją do pracy?

Gość czarnao0
na szczescie moglam sobie pozwolic na rzucenie w diaby prace:) pracowalm fizycznie wiec nie bylo mowy o daleszej kontynuacji, ..teraz mieszkam za granica, ale kiedys w Polsce pracowalm w urzedzie skarbowym, jakbym musiala pracowac w ciazy na poczatku to byloby kiepsko, potem juz lepiej, ale znowu po koniec ciazy mialam problemy z kregoslupem i nie spalam cale noce z bolu:( ech mowi sie ze to nie choroba a ja uwazm, ze czasami gorzej:)