Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgodziłam się.................

Seks z byłym facetem

Polecane posty

Gość zgodziłam się.................

Zgodziłam się , chcę się wycofać. Jak to zrobić by byśmy dalej zostali przyjaciółmi. Tak pochopnie się zgodziłam, proszę o rady a nie wyśmiewanie się ze mnie. i tak mam doła moralnego.

Gość powiedz mu że
żartowałaś :D, sorry ale tak jest jak się kieruje emocjami a nie logiką

Gość jejkujejku jejku........
NIE i tyle, co siębedziesz tłumaczyc

Gość wrazliwy i romantyczny
Po temacie wnioskuje ze byl facetem i zmienil plec i teraz jest kobieta , chcialbym ja poznac , pewnie czuje sie teraz samotna .

Gość malinowo-czekoladowa
ale jaja:D,:D,:D facet ma nadzieję a tu nic

Gość ............jestem Zośka
ale się władowałaś - powiedz nie

Gość woodku
dziewczyno... po prostu powiedz że nie i koniec. co za problem. przecież to będzie chory układ. a jeśli on chce od ciebie tylko seksu ... być może to oznacza że to było to co go trzymało w związku przy tobie. nie zgódź się na to bo to dla niego nic nie zmieni a dla ciebie wszystko.

Gość ............jestem nieśmiała
ja bym się delikatnie wymówiła, stwierdzając, że za wcześnie podjęłam decyzję, że ten rozdział jest zamknięty i że nie ma to sensu

Gość Magadalenka
ja bym powiedziala ze myslalam ze on zartowal bo nie sadzilam ze moglby mi zlozyc taka obrazliwa propozycje. i ze nie jestem jego pogotowiem seksualnym. dziewczyno nie martw sie tym co on pomysli, jesli jest porzadnym facetem (watpliwe jak dla mnie) to tylko nabierze szacunku dla ciebie. i nie daj sie zwariowac - na nim zycie sie nie konczy. jest z reszta w zyciu pewna prawidlowosc - nic nie dzieje sie bez przyczyny. u mnie zawsze jest tak ze nawet te najgorsze i najbardziej bolesne rzeczy w ostatecznym rozrachunku wyszly mi na dobre, prowadzily do szczesliwych zdarzen, wspanialego malzenstwa, nowej lepszej pracy. jednym slowem wszystko co sie wczesniej pochrzanilo powoli sie poukladalo. tak bedzie i u Ciebie tylko szanuj sama siebie i sie nie poddawaj. Powodzenia!

Gość postąpiłam kiedyś podobnie
zgodziłam się, poszliśmy na dyskotekę, kolację, było super, długo rozmawialiśmy, potem poszliśmty do niego...zaczął mnie rozbierać a ja uciekłam dziwne w tym wszystkim jest to, że wspólny wypad planowaliśmy od miesięcy on mie zapewniał, że go pociągam, że chce spróbować jeszcze raz - uwierzyłam, zgodziłam się, dałam mu nadzieję i uciekłam jak małolata........wiecie jak mi dziś głupio

Gość to nie jest dobry pomysł
seks z byłym, ty bedziesz cierpieć a on zaspokoi siebie

Gość hendra
ee..tam głupio! lej to najważniejsze żebyś postępowała uczciwie wobec siebie. Lepiej by było gdybyś się przemogła bo już obiecałaś?? Bzdura!

Gość hendra
facet to świnia :/

Gość prezerwatywy
znasz słowo NIE??? to użyj go :D i się nie tłumacz:D