Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda ze tak wyszło

Sory za to co zrobie jednej z was.....

Polecane posty

ale tutaj nie łamie prawa, to tylko odegranie się na kimś...nikt tu życia nie straci, pieniędzy także.... wam to trudniej zrozumieć bo zazwyczaj nie możecie polegać na sobie...

Gość intryga wyjdzie ci bokiem
Jasne, ze zycia i forsy nie stracisz. Twarz stracisz, a skoro jest ona u ciebie w niskiej cenie, to twoja wola.

a odwracając się od przyjaciela stracił bym twarz, honor i szacunek.... wiem, że jak ja kiedyś o coś go poprosze to napewno się nieodwróci plecami...

Gość intryga wyjdzie ci bokiem
Czy tobie ten pomysl przyjaciela podoba sie? Popierasz go? Czy bedac na jego miejscu, tez wpadłbyś na taki pomysl?

jestem zły na dziewczyne bo potraktowała bardzo źle mojego przyjaciela, nie mam mściwej natury, ale mnie jeszcze tak nigdy nie wykorzystał więc nie wiem jakbym się zachował...

Powiedz jej na tej imprezie, ze po tym, jak dała nadzieję Twojemu przyjacielowi, a robiła to po to, by być blizej Ciebie (czyli de facto wykorzystała Twojego przyjaciela) - nie jest warta Twojego zainteresowania. Pójdzie jej w pięty, a Ty zachowasz honor i takimi słowami zemścisz sie za przyjaciela. Wszystko w jednym :-)