Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolce nera

Co nosicie w torebkach?

Polecane posty

U mnie w torebce zawsze mozna znalesc tysiace rzeczy, od tych niezbednych do najbardziej bezuzytecznych i niepotrzebnych.Ciekawa jestem jak jest z waszymi torebkami. W mojej torebce mozna dzisiaj znalesc: portfel tel.kom klucze chusteczki hig. okulary i etui na okulary pojemniczek na soczewki miniaturowy plyn do soczewek puderniczka z lusterkiem pomadka ochronna blyszczyk perfumy dlugopis x 2 notes nitki dentystyczne rajstopy(?) szczotka do wlosow gumy orbit tic-taki aspiryna krople do oczu niezaplacone i zaplacone rachunki paragony ze sklepu skasowane bilety ufff to chyba wszystko co udalo mi sie dzis znalesc.

Gość dupoch
...utasa :D

Gość podbnie
portfel błyszczyk telefon tabletki anty papierosy, zapalniczka tona śmieci

Gość jaktotak*
Wszystko co się da upchnąć :P

Gość zielony melon ik
"Incydent" w pracy - Kiedyś przyszła do mnie interesantka ... kiedy poprosiłam ją o dowód osobisty (konieczny do załatwienia sprawy w/w Pani) - z jej torebki wypadła mi na biurko ..... cebula ..... TAK TAK CEBULA! :D Ową cebulkę oddałam w/w Pani - jednak na jej twarzy nie zadomowiła żadna oznaka zmieszania czy zażenowania. Ja również przeszłam do dalszych czynności w sprawie - z kamienną twarzą.... :D tak więc niezbadane są zakamarki damskiej torebki :D pozdrawiam :)

Gość był
już kiedyś taki topik :(

Gość i to nie jeden
a ja w swojej torebce mam WSZYSTKO :D

Gość tego nie bylo

Gość do to juz bylo
Nastapil blad w czasie wykonywania zadania. Brak ID tematu! tak więc temat AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to juz bylo
wejdz sobie na wyszukiwarke,przed chwila bylam 5 podobnych tematow jest AKTUALNYCH

Gość walduuuś
hahahaha CEBULA! :D wypas

podobno moja torebka to domowa czarna dziura. Jest w niej niemal wszystko co kobiecie się może przydać :P

Gość madita
telefon kosmetyczke z malowidlami dlugopis kalendarz katalog najczesciej z avonu perfumy z 4butelki grzebien i reszty juz nie pamietam pozdrawiam

Gość podszywacz roku
Kupę!

Gość truflik_****
poł mojego doytku portfel, dokumenty, pomadka ochronna , długopis chusteczki tabletki przeciw bólwe, i wiele innych pierdół

Gość cadcasdc
w mojej torebce: telefon komórkowy brązowy, telefon komórkowy granatowy, klucze z granatowym, gumowym breloczkiem jak zamsz..., pomadka ochronna, metalowe pudełeczko po kremie, wstążka bordowa, b. ładna, pachnąca po testowaniu perfum rękawiczki zamszowe granatowe, portmonetka z granatowej skórki, długopis w bordowej oprawce od razu widać pierdolec, nie?