Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiiiiiiiiiiiiii

żal mi was....

Polecane posty

Gość takiiiiiiiiiiiiii

czy wy idiotki nie macie innych problemów tylko te pieprzone kosmetyki?? idźcie się leczyć. lepiej byście się za robotę wzięły...kretynki....;..

Gość tak masz racje
na miliardy kobiet te kilkaset co tu pisza o kosmetykach to jakis horror po prostu

hahaha zalosne to...jak ci czlowieku nie odpowiada to po cholere czytasz??do roboty sie wez...idiota tudziez idiotka

Gość takiiiiiiiiiiiiii
mężczyzną jestem, jakby co....

to co robisz chlopcze na kobiecym forum...wlasnie takich najbardziej mi zal...wpierdalaja sie tam gdzie nie maja i sie panoszą...zenujące...

Gość takiiiiiiiiiiiiii
weszłem tu, aby wam przemówić do rozsądku...przecież to jest żałosne co robicie...nikt z moich znajomych płci męskiej nie lubi wytapetowanych lal...

Gość zal ci dupe sciska
no i co pewnie masz brzydka dziewczyne co nigdy kosmtykow nie widziala hah

A ja tu tylko pomagam. A nie pieprzę bez sensu o kosmetykach. Bardziej wolę dbac o swoje zdrowie wewnętrzne. Na co mi piękna gęba, jak będę miała grzybicę?

Gość zal ci dupe sciska
i pewnie z zadna sie nie spotykaja tez co chcialabym ciebie zobaczyc brzydkie kaczatko

chyba nie zauwazasz roznicy miedzy wytapetowana lalą a zadbana kobieta...i tu jest twoj problem chlopczyku...a zalosny to jestes ty wypowiadajac sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia...

Gość takiiiiiiiiiiiiii
oooo wypraszam sobie....mam piękną i PRACOWITĄ dziewczynę która nie potrzebuje ton chemii....jest piękna i naturalna....zgadzam się z jedną z forumowiczek, że zdrowie jest najważniejsze...

wypraszasz sobie??to my tez sobie wypraszamy...zalosny jestes i na dodatek glupi albo slepy...

Gość zal ci dupe sciska
ak znam te naturalne pieknosci buahahahaha

Gość takiiiiiiiiiiiiii
z kim mi przyszło konwersować...... kobieto weź się zastanów....nad tym co piszesz

Gość temat brzminawiedzony obraz
ej ty TAKIII nie mówi się "przyszłem" tylko "przyszedłem"-żal mi cie że się wysłowić nie umiesz

Gość takiiiiiiiiiiiiii
to co miałem napisać z kim mi się przyszedło konwersować?? też mi cię żal

Gość zal ci dupe sciska
zdrowie jest najwazniejsze, a dbanie o nie czesto idzie w parze z dbaniem o urode, ale ty chyba nie wiesz o czym gadasz, bo to dbanie o urode nie zawsze konczy sie na tonach tapety na twarzy chyba za duzo chodzisz na dyskoteki, albo obrazasz sie w takim dziwkarskim towarzystwie

ale tak na dobra sprawe co ci przeszkadza ze tu sa poruszane takie czy inne tematy??nie twoj interes...odwal sie i zajmij sie moze swoja naturalna pieknoscia, ktora napewno nie uzywa zadnych kosmetyków...hahahahahahahah

wypowiedz wcześniejsza.Napisałeś PRZYSZŁEM

Gość takiiiiiiiiiiiiii
i prawidłowo jeb!! naturalna=piękna. sorry ale jak widzę takie super "ęnteligentne" dzięwczęta to mnie szlag trafia...a ta Doda to już wogule....biust jej chyba rzeźnik robił....bożeeee

Gość zal ci dupe sciska
fuj nie chcialabym tej naturalnej pieknosci spotkac w autobusie w lato ;)

Gość zal ci dupe sciska
i juz wiemy ze twoja naturalna pieknosc jest rowniez plaska jak deseczka oczywiscie naturalne drewienko ;)

Gość takiiiiiiiiiiiiii
temat brzminawiedzony obraz - przepraszam widocznie się przejęzyczyłem...to z nerwów:P:P

ty chyba walniety jestes...skoro porównujesz wszystkie dziewczyny które dbają o siebie do dody to sorka jakis lewy jestes...zastanow sie moze o co ci wlasciwie chodzi...

gościu twoja dziewczyna pewnie wyglada tak:z przodu muzeum z tyłu liceum no to faktycznie zaden kosmetyk juz jej nie pomoze;)spadaj gosciu -pewnie do tego pryszczata gebe ma.............

jak już PRZYSZŁEŚ tutaj nam do rozsądku przemawiać to nie pieprz o rzeżnikach tylko do rzeczy

Gość takiiiiiiiiiiiiii
no to według was dziewczyna z biustem 70 c jest płaska....i wypraszam sobie ale ja nie mówię o kosmetykach potrzebnych do życia jak np. mydło, szampon, antyperspirant czy jakieś żele ale o tych waszych tuszach , makabrycznoniebieskich cieniach itd....

Gość zal ci dupe sciska
raczej nie wie w co sie pakuje jeden taki byle jaki kontra tyle kobiet ?

Gość takiiiiiiiiiiiiii
no bo faceci tutaj nie przychodzą!! chyba że tak jak ja z misją do spełnienia....