Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnaa

Nie cierpię tipsów, po co je dziewczyny robicie?

Polecane posty

Gość nie rozumiem za bardzo
eeeeeeeeee, a po co robić tipsy takie jak na pierwszym zdjęciu z linka motyleczki??????????? przecież jak ktoś już swouich nie potrafi takich wyhodować, to tipsów już niech w ogóle nie robi, bo paznokcie straci :o zreszta, nie wiem po co tipsy, jak się ma ładne paznokcie, to wystarczy o nie dbać i takie jak są na tych zdjeciach (oprócz przedostatniego) mieć własne. ja mam takie własne, osobiste i na tipsy bym w zyciu nie spojrzała :P (i jakoś mi sie udaje utrzynmac je w pirzadnym stanie, mimo, ze pracuję w labo, praktycznie non stop w rękawiczkach).

Gość ty nic nie rozumiesz
jakbyś przeczytałam wzystkie wypowiedź to bys wiedziała :o niekazdy ma zdrowe paznokcie i ładne ______________________________________ ja mialam tipsy i dzięki temu przestałam np. obgryzac paznokcie, teraz mam swoje naturalne i jest :classic_cool: ______________________________________ miałam takie jak na 2 zdjęciu 😴

Gość hollydolly
a wy dalej drązycie ten beznadziejny temat

Gość hollydolly
zrem kupsko :classic_cool: i nudzi mi sie :o

Gość hollydolly
ten powyzej mnie to podszywacz złamas

Gość hollydolly
Sram do konfesjonału :classic_cool: wy kuuurwiszcza!! 😠

Gość lhollydolly
W swoim repertuarze mam m.in. bicze urynowe, kąpiele lecznicze w płynnej srace, inchalacje bąkami meneli z chorą wątrobą, oraz kolanoskopie przy użyciu sanek, młotka z czujnikiem i gumowego wiertła do kwadratowych dziur.

Gość lhollydolly
na gg mam tylko numer do Lecha Wałęsy... :( :classic_cool: :D :D :D

Gość hollydolly
tate razem ze starymi skarpetami wystawił mnie na allegro 😭

Gość hollydolly
strajkuje przeciw wymienieniu rur w moim bloku... bardzo sie do starych przywiązałam ❤️

fakt jak ktos ma ładne paznokcie swoje to nie ma sensu meczyc ich tipsami. mialam ładne swoje i siostra mnie podkusila (ona zaklada) strasznie zniszczyly mi paznokcie :[ długi długi czas nie moglam ich doprowadzic do ładu. dziewczyny jesli macie swoje ładne to nie zakladajcie tego

Ja nosiłam kiedyś tipsy.....ooooooo kurcze i jestem tandetna dzięki że mnie kobieto uświadomiłaś...Twoja wypowiedzi zmieniła moje życie... A teraz na poważnie ... mam bardzo fajną koleżankę która ma raczej styl metalówy..całkowicie różni się ode mnie.. kiedyś zobaczyła jak mam ładnie zrobione pazurki i sama mnie potem prosiła żeby jej zrobić. Osobiście podobają mi się takie paznokcie i tyle! A tu stronka z cudeńkami http://www.eurofashion.com.pl/onas.php Aaaaa NATURALNA kobieto idz do szkoły związanej z kosmetologią i powiedz wszytkim tym laskom że są tandetne...zobaczymy co one powiedzą o Tobie..

o ja pierdole, ale wy jestescie zjebane. jestescie kurwa dramaty jak owłosiona cipa. :O strasznie wieśniacke jestescie i macie chujowe paznokcie, ktore was jeszcze bardziej szpeca. poobgryzane, skórki zjebane, a nawet jak juz troszke zapusciłyscie to wygalda to ohydnie., wiec kochaniutkie wies tanczy spiewa i przytupuje w gównie na waszych dłoniach :O:O:O:O:O

O naturalnej mówi wszystko tytuł topicu. (JA naturalna)nie cierpię tipsów(więc)po co je dziewczyny robicie? Cóż, wyobraź sobie naturalna, że wiele osób nie bardzo interesuje co akurat Ty myślisz. Tak, może Ci się to wydawać nieprawdopodobne, ale cały swiat nie kręci się wokół Ciebie, mimo, że taka jesteś piękna nieprzeciętnie, mądra , oczytana i tyle podróżujesz. Ah, zapomniałam o niezwykłej Twej elokwencji. dziewczyny robią, bądź nie robią tipsy z wielu powodów, ale mogę się założyć, że nie ejsteś, bądź Twoje zdanie, żadnym z nich. Twój topic to chyba wyraz bezradności...zresztą sama nie wiem, może jednak manifest zazdrości?Skoro jestes naturalna to ok, nie depiluj brwi, noś włosy pod pachami, ale na Boga, daj innym robić to co chcę i nie zamęczaj ich swoimi fobiami. Tyle ode mnie. I nie ważne jest tu chyba, czy mam tipsy, czy nie...

Nescafe jak widzisz przestałam się tu udzielać,nei mam ochoty na żadne rozmowy z takimi jak ty. bez urazy wpadasz i wygadujesz stek bzdur nic o mnie nie wiedząc.jesteś żałosna dziewczyno.bywajcie.

naturalna...nie ma co, popisałaś się. Założyłaś topic, spaliłaś sie i uciekasz:)Jak to już się nie udzielasz, skoro jednak się udzielasz? Ciekawośc nie pozwoliła nie sprawdzić, czy może jest ktoś jednak na świecie jeszcze tak egocentryczny jak Ty? Z takimi jak ja?Tzn. jakimi, bo widzę, że jesteś specjalistka od ekspresowej psychoanalizy. Pusta tipsiara?A może mój mąz to osiłek z siłowni...Bardzo chętnie posłucham. Stek bzdur wygaduję nic o Tobie nie wiedząc? Wybacz, ale duzo o sobie powiedziałas zakładając ten topic i kilkoma na nim postami. Może więcej niż sama chciałaś, a na pewno więcej niż powinnaś. A jakie to bzdury wypisuję, wyjaśnij mi proszę. Ja jestem załosna? A tak się składa, że przeczytałam wcześniej cały ten topic. Wybacz, ale nie wydajesz się tak światowa na jaką się kreujesz... I na pewno nie taka mądra jaką chciałąbyś być. Przykre? A by the way. Może powiesz nam w takim razie po co założyłas ten topic, skoro już się nie masz zamiaru tu udzielać? Coś krótki był jego żywot.

Gość prowokacjaaaaaaaaa
no dalej naturalna, pokaż na co Cie stać.

ja po prostu nie mam ochoty na pstrykanie palcami w celu udzielania ci odpowiedzi nescafe \"A by the way. Może powiesz nam w takim razie po co założyłas ten topic, skoro już się nie masz zamiaru tu udzielać? Coś krótki był jego żywot.\" krotki żywot? wystarczy spojrzeć jak głupi temat zapodałam (bo jest głupi jak but z lewej nogi i uwazasz ze jestem taka kretynka ze tego nie wiem tak?) i ile wpisów uzyskał? wystarczy paru podobnym tobie laskom powiedzieć,wywalić coś w twarz i masz 350 wpisów na pstrykniecie palcem, jakie jesteście żałosne. jeśli chcesz wiedzieć wypowiadam się na innym,również swoim temacie i nie mam 350,ale 100 wpisów mądrych i wartościowych, fajnie prowadzoną rozmowe. ten temat był zakładany dla ciebie i tobie podobnym żebyście mogły popierd**** na inne laski,bo oprócz obgadywania dupy innej kobiecie, której nawet nie znasz nic kontruktywnego nie potrafisz powiedzieć. możesz tu sobie siedzieć. to topik specjalnie dla ciebie. ps.gówno mnie obchodzi czy ktoś lubi tipsy, czy nie lubi, może sobie zakładać i na małe palce u stóp, może sobie robić codziennie inne. jest wiele fajniejszych w życiu tematów niż tipsy, nie miałam co robić to sprowokowałam sobie temat, żeby paru laskom krew się wzburzyła.udało się :) żegnam i tak za długo tu byłam.

niektóre z was sa tak chamskie ze az sie chce zygac jak sie to czyta - nie potraficie wyrazic swoich pogladów bez jechania komus z czyja opinia sie nie zgadzacie? po prostu żenada. takie zachowanie jest wielokrotnie tandetniejsze niz krytykowane przez autorke tematu tipsy.

Gość i nie tylko o niej jak widac

Gość i nie tylko o niej jak widac
do niczego jestem tylko żywym gównem i prosze tylko o rozdeptanie....

Gość brawo Nescafe
jedna mądra :classic_cool: no wreszcie ktoś porządnie pojechał po tej egoistce zapatyrzonej w siebie!!!!!!!!!!!!! wjechałaś jej na ambicje buhahahaha i dobrze :classic_cool:

Gość nescafe ale zajebiście
jej wjechalaś uuuuu ale zajebiście, ale jej dowalilaś no nie mogę aż mi się płakać chce ze śmiechu, miala racje ze zalozyla taki durny temat dla takich durnych pi*** jak ty

Gość nescafe ale zajebiście
mi z grzyba bucha i uwielbiam ssać psie szminy :classic_cool: oprócz tego, nałogowo aplikuje kabaczki w swojego dupala

Gość _______________________

Gość po prostu jesteś żalosna

Gość buhahahaha
naturalnej juz nie widać, zdupiła :D :o