Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnaa

Nie cierpię tipsów, po co je dziewczyny robicie?

Polecane posty

Gość ________________________
dlaczego??? jestes niemiła i niekulturalna :o

Gość no wiewc uwazaj
zeby ci ktos w dupala czasem znienacka ogóra nie wpechnął :D

Gość ale z was popaprane babska
:D

Gość pieeerdol sie
głupia dziewchu i w dodatku leesba :o

Gość ****************************

Gość buhahahahaha
"dramtem " to jesteś ty :D gdzie sie takie głupie kuurrwy rodzą?????????????? bez odbioru pogadaj sobie z naturalną - pasujecie do siebie :D

Gość buhahahahaha
a moge 💤 to ze sie tu nie udzielasz nie zmienia faktu ze jestes beznadziejna :D :o

Gość No dobrze
,Nie czytałam wszystkich wypowiedzi ale powiem "to jest obrzydliwe"A już mam odruchy wymiotne jak widzę panienkę krojącą wędlinę albo ważącą marchewkę na rynku.Krótkie palce i te szpony .Fuj

o jezu ja tez....wlasnie sobie to wyobrazilam bleee :( wlasnie najgorsze jest jeszcze jak ma te krotkie palce :(

Gość kupa i już
wyobrażcie sobie takiego babiszona z tipsem na 3 cm w kiblu z papierem toalteowym w ręce wycierającego sobie okolice odbytu... nie wiem jak one potem czyszca tego tipsa z fekaliów.. zygac się chce.. albo takie wielkie śmierdzące niedomyte babska.. ważace ze 100 kg. z pazurem przebitym dziurkaczem (bo to niby modne jest)... a bleee

Gość motyleczka
a wyglad takich tipsów zalezy takze od kształtu naturlanego paznokcia, wiec jesli twoj jest szeroki to i kosmetyczka nie zdziała cudów

Gość motyleczka masz racje
motyleczka ale tym jeeebnietym zacofanym starym babom nie w\ytłumaczysz tego :D :o :o masz całkowitą racje nie sa w zadnym wypadku wulagrne!!!!! te na 1 zdjęciu wyglądaja naturalnie i nie mówcie głupie zacofane babsztye ze nie! :)

Gość kupa i już
jestem zywym gównem wazacym 100kg niech mnie ktos rozdepcze :o

Gość motyleczka
jak ktoś jest konserwatystą to nim bedzie i choćbyś Boga przed taką postawiła to i tak sie nie da przekonać. Ja także nie mam ładnych paznokci, a do tego mam potwornie nerwową prace i zdarza mi sie "podgryźć" :o cieszę sie że mozna podreperowac troche swoj defekt :)

Gość do motyleczki
"jak ktoś jest konserwatystą to nim bedzie i choćbyś Boga przed taką postawiła to i tak sie nie da przekonać" no niestety taka jest prawda :) ale nie mam zamiaru jej przekonywać 💤 "... cieszę sie że mozna podreperowac troche swoj defekt " również ciesze sie z tego powodu a co do tipsów to mam prawie identyczne jak na tej 1 force, odpoeiedniej długosci wyglądają ładnie i naturalnie :) pozdrawiam :)

zalezy jakie tipsy. okreslanie ich wlascicielek \"pustymi dziewuchami\" jest tym bardziej prymitywne. podobaja mi sie mialam 2 razy i strasznie mi przeszkadzaly no i oczywiscie podobaja mis ie gdy nie sa za dlugie... jesli ktos ma problemy z wlasnymi paznokciami a powinien miec reprezentacyjne dłonie (w pracy) to tipsy sie nadaja oczywiscie jesli nie jest to jakas tandeta z tyciacem cekinów sa tez przypadki kiedy ktos ma szczatkowy paznokiec na ktoryms palcu. tipsy ukryją ten defekt.

Gość ________________________