Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 naturalnaa

Nie cierpi臋 tips贸w, po co je dziewczyny robicie?

Polecane posty

Go艣膰 spieeerdoli艂a
albo udaje ze jej nie ma 馃挙 g艂uypie wstr臋tne babsko

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nowalijkaaarsa
Ja mam akrylowe od p贸艂 roku i jestem bardzo zadowolona i nie s膮 to jakie艣 d艂ugie szpony, nie robi臋 te偶 kolorowych i z brokatem bo takich nie lubi臋, jest to po prostu delikatny french i wygl膮daj膮 na tyle naturalnie 偶e ka偶dy my艣li 偶e to prawdziwe. Co innego tipsy te ozdobione, tak jak pisa艂am brokatem i w r贸偶nych kolorach, one rzeczywi艣cie nie wygl膮daj膮 naturalnie ale jak si臋 komu艣 podoba to niech sobie takie nosi, ka偶dy ma sw贸j gust, a tak na marginesie to ten tips co zosta艂 w r臋ce jakiemu艣 ch艂opakowi, to mo偶e by艂y zwyk艂e tanie sztuczne paznokcie kupione przez dziewczyne w sklepie, kt贸re trzymaj膮 si臋 kilka dni, bo je艣li kosmetyczka robi porz膮dnie to taki paznokie膰 sie nie odkleja, co najwy偶ej pechowo zahaczony o co艣 mo偶e sie z艂ama膰 tak jak zreszt膮 i naturalne paznokcie. Kilka s艂贸w do NATURALNEJ : to 偶e Tobie nie podobaj膮 si臋 takie paznokcie, nie upowa偶nia Ci臋 do wydawania opini za WSZYSTKICH, a co do m臋偶czyzn, to znam takich kt贸rym si臋 podoba francuski manicure i nie m贸wili mi tego w momencie kiedy sama mia艂am ju偶 tipsy.Mo偶e nie sta膰 Ci臋 na tipsy bo to troch臋 jednak kosztuje plus to uzupe艂nianie i st膮d taka zazdro艣膰.....pewnie zaraz zostane za to zaatakowana, po prostu pozwoli艂am sobie tak napisa膰 bo znam takie dziewczyny, kt贸re z zazdro艣ci potrafi膮 m贸wi膰 co innego ni偶 my艣l膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowalijkaaarsa
Jeszcze jsdno odno艣nie tego 偶e je艣li ma si臋 swoje 艂adne to po co tipsy....ja mam akurat to szcz臋艣cie 偶e swoje paznokcie mam 艂adne, potrafi臋 zapu艣ci膰 i nie mam z nimi problem贸w i wiele razy kupowa艂am te tzw. paseczki i sama robi艂am francuski manicure, ale malowanie ich i "zabawa" z tymi paskami plus jeszcze to 偶e maj膮c kontakt z wod膮 lakier odpryskiwa艂 po paru dniach, to doprowadza艂o mnie do sza艂u, malowanie paznokci nie by艂o te偶 nigdy moim ulubionym zaj臋ciem a poniewa偶 podobaj膮 mi si臋 takie zda艂am si臋 na kosmetyczk臋(a mo偶e to z lenistwa) w kazdym b膮d藕 razie zdaj臋 si臋 na ni膮, mam spok贸j i s膮 precyzyjniej zrobione ni偶 przez siebie a mo偶e kiedy艣 zn贸w wr贸c臋 do swoich pazurk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do normalnej
I po raz kolejny czytajac to forum mo偶na stwierdzic ze Polacy to narod nad wyraz tolerancyjny , tak si臋 zastanawiam o co tej chyba nie do konca „normalnej” chodzi Tylko jedno mi si臋 nasuwa „ a h…j cie to obchodzi"

Udost臋pnij ten post

do Ty g艂upia babo popatrz tylko jak nas zwyzywali wcze艣niej,a do tej pory pisz膮 chocia偶 nas tu dawno nie ma :) i kto tu jest poj*** :)

Udost臋pnij ten post

ja tez m贸wi艂am ze tu bede i co :) a tu patrze i wyskakuje. no musialam oberwa膰 wiecej jestem autork膮 tego g贸wna hahaha ale najfajniesze jest to 偶e to g贸wno ca艂y czas jest gor膮ce :)

Udost臋pnij ten post

\"do naturalnej po tobie jechali najbardziej wiec nie pierdol \" dziekuje ze stale podgrzewasz to g贸wno :) nie 艣pimy, stoimy, zwiedzamy!

Udost臋pnij ten post

jest tego tak duzo, ze nie przeczytalam wszystkiego tylko pare pierwszych stron i ostatania do naturalnaa: zastanawiam sie czy pojechalas za granice tylko po to zeby zapytac sie czy podobaja im sie tipsy? chyba to nie jest dobry temat do podtrzymania rozmowy,najczesciej rozmawia sie o pogodzie;) ja robie paznokcie od paru lat i jakos nie spotkalam sie z taka odraza do tipsow,ja mam caly czas tipsy i wszystkim sie podobaja ale to nie znaczy ze od razu maja sobie takie rpobic. zreszta to jest sprawa gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. jedyne z czym moge sie zgodzic to napewno nienalezy przesadzac z ozdobami tak na codzien, bo jak to jakas super okazja i ladne zdobienie to czemu nie;p

Udost臋pnij ten post

Hey dzieczyny troszke nie smaczna jest ta nie torelancje ja uwazam ze kazdy moze z soba robic to na co ma ochote i co mu ! sie podoba .I nie widze powodu do obrazania drugiej osoby tylko dlatego ze wyglada inaczej. W JAKICH CZASACH ZYJECIE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BOZE KOCHANY
Boze kochany ,co sie tutaj dzieje - M A S A K R A !!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ------------------

Udost臋pnij ten post

\" ja mieszkam na zachodzie i nikt sie tu z nich nie 艣mieje jak napisala poprzedniczka.A wiecie czemu, bo w ludziach na zachodzie nie ma tyle jadu co w was, bo ludzie na zachodzie zajmuj膮 sie wa偶nymi rzec zami... ...to 偶e tobie si臋 nie podobaj膮 nie znaczy 偶e nie mog膮 podoba膰 si臋 innym. A mi mo偶e nie podoba sie tw贸j samoch贸d, kt贸ry wr臋cz kochasz. Dla mnie jest tani i tandetny ico?kto ma racj臋?\" Podpisuj臋 si臋 pod tym. Rzeczywi艣cie ja pracuj臋 za granic膮 i tutaj ludzie s膮 tolerancyjni. Je艣li mam ochot臋 ubra膰 si臋 w worek po ziemniakach to si臋 ubior臋 i nikt z艂amanego s艂owa mi nie powie a w Polsce?! O zgrozo! Byle pierdo艂a jeden 藕le dobrany dodatek do stroju i zlinczuj膮 Ci臋 na ulicy. Co do tips贸w nie mam im nic przeciwko je艣li nie ma si臋 czasu tak jak ja na nic bo ci膮gle praca lub ma si臋 s艂abe w艂asne paznokcie. Ja sama nosz臋 tipsy. Ka偶dy my艣li, 偶e to moje paznokcie. Nie s膮 d艂ugie, skromne tak偶e nie widz臋 w nich nic tandetenego lub wulgarnego. Na jakiej podstawie ludzie oceniaj膮 osoby nosz膮ce tipsy?! To jest dopiero p艂ytkie. Znam osoby, kt贸re nie maj膮 tips贸w maj膮 swoje kr贸tkie paznokcie a s膮 bardzo wulgarne wi臋c jak to ma si臋 do paznokci? Charakter nie zale偶y od nich a je艣li kto艣 tak uwa偶a to chyba jego IQ jest r贸wne 60 (szko艂a specjalna). To, 偶e kto艣 spotka艂 dziewczyny lekkich obyczaj贸w (m贸wi膮c delikatnie) z tipsami to nie znaczy, 偶e wszystkie w艂a艣cicielki tips贸w takie s膮. Oceniajmy ludzi za to jacy s膮 jaki maj膮 charakter. Wam si臋 nie podobaj膮 tipsy ok wasze zdanie ale chocia偶 miejcie na tyle godno艣ci i nie obra偶ajcie innych os贸b.

Udost臋pnij ten post

Tipsy s膮 SUPER! zrobi艂am je pierwszy raz sobie do 艣lubu-Wygl膮da艂y pi臋knie i d艂ugo je mia艂am.Tak si臋 do nich przyzwyczai艂am 偶e zrobi艂am drugi raz- chc臋 podkre艣li膰 偶e swoje paznokcie te偶 zawsze mia艂am 艂adne i d艂ugie ale czasami si臋 kt贸ry艣 z艂ama艂 :( Trzeba by艂o cz臋sto je malowa膰-zawsze sama sobie zdobi艂am wzorkami.Szoda mi by艂o mojego malowania jak w domu tyle obowi膮zk贸w i lakier szybko schodzi艂. Tipsy s膮 poprostu niezniszczalne robi臋 w nich wszystko i jestem bardzo zadowolona. Kiedy艣 te偶 by艂am przeciwna i nie wyobra偶a艂am sobie mie膰 czego艣 sztucznego ale tipsy to nie to samo co sztuczne paznokcie kupione na bazarku i przyklejone na super glue(chyba tak to si臋 pisze) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty glupia babo i co zmylas sie
? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aska wroc艂aw
Nie ma co zazdroscic, bo co kolejna wypowiedz, to jakies bluzgi w strone poprzedniczek i jakies spekulacje na temat domniemanej zazrdosci o posiadanie tips贸w, lub o ich brak, o niby urode, lub szyderstwo z powodu jej niedostu. Nikt sie tu nie zna( personalnie), wiec jak mozna cokolwiek przypuszczac na czyis temat? Chore. W og贸le sprzeczka na temat tis贸w ( bezwzgl臋du na to, o co kto na ten temat sadzi) wo艂a o pomst臋 do nieba. Szczyt przyziemnosci. Czy nie ma juz wa偶niejszych rzeczy? A skoro ju偶, to o gustach sie nie dyskutuje. Jestem libertynk膮 i uwa偶am, ze ka偶dy 偶yjacy w tych czasach w tym kraju, posiada wolno艣c osobist膮 i wszelka inn膮 wolno艣膰, oraz jeden wielki luksus, jakim jest mozliwo艣c podejmowania niepodleg艂ych decyzji na temat swojego 偶ycia i wszelkich pierd贸艂 z nim integralnych, a tak偶e--- cholernych tips贸w, poprzez kt贸re nie mozna pozna膰 i ocenic cz艂owieka, bo nie ocenia sie ksiazki po ok艂adnce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sKOAJ
Zgadzam si臋:) ale pod warunkiem. Tipsy mog膮 by膰 tandetne. Warunek, osoba nosz膮ca je te偶 jest tandetna. Je艣li nie jestem osob膮 wyzywaj膮c膮 lecz ubieram si臋 skromnie i klasycznie, nie obwieszam si臋 bi偶uteri膮 i l艣ni膮cymi bluzeczkami, brokatowymi spodniami i podobnymi a do tego nie mam metrowych brokatowych paznokci tylko kr贸tkie tipsy w naturalnym kolorku to kto mo偶e stwierdzi膰, 偶e jestem tandetna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aska wroc艂aw
Tipsy na prezydenta???? Osoba, kt贸ra to wymysli艂a, chyba zosta艂a omini臋ta w ewolucji Darwina, pozostajac tym samym, gdzies daleko, daleko w tyle...., nic tylko wspu艂czuc..., albo zazdroscic---bo g艂upkom w tych czasach jest o wiele 艂atwiej.

Udost臋pnij ten post

nie mam nic przeciwko tipsom - byle by by艂y adnie zrobione i nie za wulgarne i przede wszystkim 偶eby pasoway do d艂oni!!! nie ma nic gorszego ni偶 palce jak serdelki z kilometrowymi tipsami...

Udost臋pnij ten post

wrrrrr... litera \"艂\" w mojej klawiaturze mnie dobija...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ututu
Jestem za je艣li: - naturalna p艂ytka jest zniszczona lub niekszta艂tna, - pomalowane s膮 naturalnie (french lub jeden kolor), - systematycznie uzupe艂niane i pi艂owane (w贸wczas nie wida膰 brak贸w i paznokie膰 wyglada jak naturalny), - a jeszcze najlepiej jest je艣li 偶el lub akryl wylany jest na naturaln膮 p艂ytk臋 - bez przyklejania tipsa - w贸wczas paznokie膰 jest jeszcze bardziej naturalny a mimo to nie 艂amie si臋 i nie rozdwaja. Jestem przeciw je艣li: - s膮 zaniedbane, niepi艂owane i nie uzupe艂niane, - maj膮 brylanciki, brokaciki i inne pierdo艂ki; - s膮 przera藕liwie d艂ugie i wygl膮daj膮 jak szpony. Ja przez wiele lat walczy艂am z rozdajaniem i 艂amaniem paznokci. Wyda艂am maj膮tek na od偶ywki, utwardzacze i mas臋 witamin. Nie lubi臋 strasznie kr贸tkich panokci a swoich zapu艣ci膰 nie mog艂am. Lubi臋 jak paznokie膰 ma 3 do 5mm i my艣l臋 偶e wtedy wygl膮da naj艂adniej i dlo艅 lepiej si臋 prezentuje. Dlatego zdecydowa艂am si臋 na 偶el/akryl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi sie wogole te cale akryle
niepodobaja.Wygladaja strasznie przynajmniej te masakrycznie dlugie(a wiekszosc takie ma) albo te wygladajace jak lopaty na palcach smigane w cetki i kwiatuszki :/ ble A co jeszce lepsze to pod spodem pod tymi niby pieknymi pazurkami sa straszne prawie nieistniejace wyczerpane i zniszczone naturalne paznokcie.Przeciez mozna miec swoje naturalne ladne paznokcie wystarczy o nie zadbac bo to akurat latwy cel ehh nie to co wlosy

Udost臋pnij ten post