Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnaa

Nie cierpię tipsów, po co je dziewczyny robicie?

Polecane posty

Gość aska wrocław
o boze, co za prostaczka, widze ze masz bardzo malutki zasób słownictwa, jak to u prostakow bywa i czesto i malowanych tipsiar, wozących sie starą bmw 3 z nadętym koksem w srodku, hehe. Poza tym, czy ja jestem popier..., tego nie wiem, w kazdym razie nie mam na to argumentow, tak samo jak ty, wiec, cos cie musialo zabolec w mojej poprzedniej wypowiedzi, lub masz jakies frustracje idiotko... Skoro tak to idz do psychiatry, anie wypisujesz jakies socjopatyczne brednie swiadczace o twoim niskim poziomie IQ o ile w ogole, tak owe posiadasz. Wbiłabys mi tipsy w nos? ehehehehe, no co ty, predzej by ci sie połamały, ale za to wbijasz mnie w ziemie swoja tępotą i glupota, ktora lrzeciez jest bardziej nieskonczona niz wszechswiat. Idz sie wylecz dziecko.

Gość Natikkkkkki
ja nie potrzebuję tipców bo mam swoje naturalne długie paznokccie :) same mi rosną jak na drożdżach :D

Gość 3mkm3
Nie noszę tipsów non-stop, ale uważam, że są ok. I bynajmniej nie należę do typowych blachar 'wożących się starym bmw z rozdętym koksem'. Mój chłopach nie jest drechem ani karkiem, ale ładnie zrobione tipsy mu się podobają. Nie takie naciapane cyrkoniami i kwiatkami, ani te super białe, tylko takie delikatne. Wg mnie są fajne jak się gdzieś wyjeżdża, bo nie schodzą tak szybko jak lakier.

Gość tipsy to obciach

Gość dziewczyny i wogole wszyscy
jak przeczytalam kilka wypowiedzi to mi sie wlos na glowie zjezyl...potraficie ocenic po paznokciach calego czlowieka!?Ja ucze sie juz rok robic tipsy (teraz juz tylko sie doksztalcam w tej dziedzinie.jakies nowe metody zdobienia itp.) i takie dlugie ladne tipsy(zachowany ksztalt nie jakies lopaty) zdobione akrylem i roznoscia sa strasznie pracochlonne.niektorzy nie zdaja sobie sprawy ile w takie paznokcie trzeba wlozyc serca i czasu.tipsy trzeba umiec robic zeby byly ladne i estetyczne.ja nosze krotkie tipsy czasem strasznie dlugie(poniewaz na sobie cwicze nowosci jakies). Jesli tipsy sa wykonane ladnie to sa ladne (dla mnie jest w nich nutka artystyczna bo trzeba umiec je zdobic) ale tipsy szerokie jak lopaty nalozone brokat na odwal sie-to moge sie z wami zgodzic jest to tragedia