Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga225

kąpiel...

Polecane posty

jak wasze dzieci sa chore to je kąpiecie? i czy jak sa np.4dni chore to to tez niekąpe sie?

Gość tak tak tak ...
mnie mamusia kapalam zalanczala gerzjnik nagrzewla bardzo ... i ciapu ciapu:)

Gość hegemona
moja córa ma teraz katarek, więc zrobiłam jej przerwę w kąpaniu; zazwyczaj kąpałam ją codziennie, ale teraz zamierzam kąpać ją co 2 dni

bo moj maz upiera sie ze niemozna kąpac dziecka a ja mu mowie ze mozna niewiem co poczac:( dziecko nieapane 3ci dzien!

Gość diablica79
wiem odlekarz zenie należy przerywac kompieli dziecko jest przepocone a ciepłakompiel rozluznia i dziecko lepiej śpi ja zawsze kompie pozdrawiam

Gość diablica79
wykomp je aby nie zamoczyc uszków lepiej sie poczujepo kompieli spytsaj siemezaco on czuje po ompieli jak magorączkę i siepoci należy siekompac i przebierac

Gość diablica79
przepraszam, lekarz twierdzi ze należy kompac

Gość diablica79
aby było cepło w pokoiku i nie za długo matrwac takompiel

Gość kookai xx
wykapac,ale nie w goracej wodzie, bo moze wywiazac sie goraczka.. raczej stawiac na ciepla temp otoczenia, cieple ubranko po kapieli i cos cieplejsze do zjedzenia badz wypicia

wydaje mi się ze nie chodzi tu o to aby nie kąpać dziecka podczas choroby-bo to bzdura ale żeby po prostu malucha nie przewiało podczas kapieli lub przenoszenia z wanienki do sypialni itd. Krew mnie zalewa jak słysze ze dziecka się nie kąpie podczas choroby. Oczywiście ze mozna(a nawet moim zdaniem należy) je kąpać, tylko należy uważać aby nigdzie mu podczas kapieli i po kapieli nie powiało, żeby nie zmarzło itd. A dziecko które ma gorączke tym bardziej powinno sie kąpać bo przecież się poci a przez to zatyka pory skórne co wcale nie sprzyja ani jego zdrowiu ani lepszemu samopoczuciu. Ale oczywiście każda mama wyczuje co jego maluszkowi służy a co nie:)

no moj maz chyba dobrze sie czuje spocony i niekąpany,wogole moj maz zdechlak jest i z jego katarku grypa sie robi

Gość diablica79
mój misiek (synek 1,5mc)jest przeziebiony a teraz po kąpieli spi jak aiołek ze starszą cóką (5lat)t aksamo

Gość diablica79
przewlekłe przeziębienie.....

Gość diablica79
proszę bardzo :D spokojnej nocki

Gość lekarze
podczas choroby pozwalaja na kapiele tylko z reguly mowia zeby to trwalo mozliwie krotko.

Ja mam bardzo fajną gąbeczkę, którą przemywam dziecko. Jak ma wysoką gorączkę to go nie kąpie. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.