Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szalony Paweł

Elzbieta I umi ktos znalesc jej zyciorys i reszte po angielsku ?

Polecane posty

Gość niech ci Martusia pomoże
a może wpisujesz w wyszukiwarkę wyrazy z błedami, bo ortografia najwyraźniej nie jest twoją najmocniejszą stroną.

Gość niech ci Martusia pomoże
16 sekund zajęło mi dotarcie do jej pełnej biografii. Na zachętę załączam spis treści: Contents * 1 Early life * 2 Early reign * 3 Conflict with France and Scotland * 4 Elizabeth and the 1559 Religious Settlement * 5 Plots and rebellions * 6 Conflict with Spain and Ireland * 7 Later years * 8 Death * 9 Legacy o 9.1 Popular culture + 9.1.1 Film classics + 9.1.2 Contemporary films + 9.1.3 Television * 10 Style and arms * 11 See also * 12 Notes * 13 References * 14 Bibliography o 14.1 Books by Elizabeth Tudor o 14.2 Non-fiction books about Elizabeth Tudor o 14.3 Elizabeth Tudor in historical fiction * 15 External links

Gość ELKAPIERWSZA
ALE JUSTYNKA DALA CI LINKA NA ELŻBIETĘ DRUGĄ!!!!!

Gość Martusia.
Ja też cię kocham Pawełku i zupełnie mi nie przeszkadza że przegrałeś życie jako asystent wózkowego na zapleczu Lidla ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄

Gość ELKAPIERWSZA
MOJE LEPSZE :D