Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realdoll

Noszę damską bieliznę

Polecane posty

Gość realdoll

Uwielbiam nosić damskie ciuszki - na codzień majteczki (figi, szorty, czasem stringi). Jak jestem w domu czasem założe sobie jeszcze rajstopy. Bardzo mnie to podnieca. Jest jeszcze ktoś taki?

Gość realdoll
Stringi mam takie raczej rozciagliwe, wiec penis sie bez problemu miesci, tylko jądra nie - ale sa nieco ucisniete przez ten paseczek, choc musze poszukac takich fajnych z 'otworkiem' :-)

Gość mario gatta
hej pewnie ze jest też to robie uwielbiam damskie ciuchy poprostu je kocham najbardziej rajstopy spudniczka czułenka itp. nie jesteś sam jest takich facetów wielu i żyć z tym można normalnie dziewczyna ci może dobierać ciuszki i razem z nią chodzić w tych samych nie ma kłopotu z kupywaniem prezentu jak kupi ci rajstopy czy jakąć spódniczke to pewnie się ucieszysz ja bym ja jestem zadowolony jak dostaje

hihi Jestem nienormalny ale Wy panowie tez potrzebujecie pomocy.

Gość bo tu żaden normalny pan
nie zagląda

Gość Amarylis79
zauważyłam ostatnio że dużo facetów chodzi w stringach, więc już się nie dziwie że interesują się również rajstopami :D

Gość rajtek
ja lubie nosic tylko rajstopy bardzo mnie to podnieca chodze w różnokolorowych bez SPODNI czy jest ktoś kto nosi podobnie

Gość wielbiciel stringow
kocham damskie ciuszki i tylko ja nosze gorseciki stringi ponczoszki cos pieknego czuc to na golym tyleczku a jaka rozkosz w czasie stosunku

Gość bodyman
Amarylis79 wiesz, o czym piszesz? Przeciez to kobiety kilka wiekow temu zaczely interesowac sie rajstopami. Kiedys nosili je tylko mezczyzni. iI fajnie, ze dzis do tego wracamy. Ale jeszcze lepsze sa ponczochy samonosne, takie na silikonie. Odjazd. Bez zadnych dekorarcji, takie zwykle np.Marie Clair, pod spodnie na chlodne dni. Jakby mnie moja dziewczyna zobaczyla kiedys w kalesonach, to bylby smiech totalny. Ale jak sie sprobuje jednego, to potem rosnie apetyt. I tak zaczalem nosic damskie bokserki. Sa wygodniejsze, ale przede wszystkim wydaja sie jakies takie bardizej estetyczne. Jest mi w tym wygodnie, a poza tym caly czas czuje sie taki lekki stan podniecenia. Nosze je kiedy mam ochote i jest super.

Gość MSka;)
moim zdaniem powinieneś sie leczyć...

Gość bodyman
a jaka to niebezpieczna chorobe potrafilas zdjagnozowac na odleglosc?

Gość MSka;)
jak juz zakładasz takie ciuszki jak ja to zmień płeć chociaż żeby facetów nie wprowadzać w błąd,a poza tym to jest choroba psychiczna wg.mnie

Gość bodyman
a kurkom dalas ziarenek? gaski wypaslas dzis juz? Moja dupa i moje ciuchy, a Ciebie nikt nie prosi o krytyke. Spojrz na siebie.... Lady Perfect

Gość MSka;)
sorki nie chce cie oceniać ale zalatuje tu pedalstwem....:D tak czy owak żadna kobieta nie pozwoli ci nosić tego przy niej,chyba że jesteś trans

Gość bodyman
mi wystarcxzy ze moja to kreci, od ciebie nie oczekuje zadnej akceptacji, sorki

Gość nazwijcie to po imieniu
Trapi was transwestytyzm fetyszystyczny. Dotyka ok. 5% mężczyzn. Kobiety mają to samo, ale one noszą miano feministek.

Gość chciałbym
ja czesto pompuj*****ony i chodze w staniku i damskiej bluzce