Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzyta

Solarka, tipsy itp - czyli kiczowata moda prosto z Polski...

Polecane posty

Gość zzzzzzyta

mieszkam w Wielkiej Brytanii i tu juz od dawna ani tipsy ani solarka nie robia furory. nawet w lecie dziewczyny nie leza pod lampami i jakos nikt nie wyglada odrazajaco i nieapetycznie. tak samo tipsy, nie potrafie sobie przypomniec kiedy tu je ostatnio widzialam. aaaa i jeszcze jedno. w Polsce jak cos jest "trendy" to wszyscy to nosza. 80% lasek na ulicy ma to samo - np biale spodnie pare lat temu... eeeeh. polki naprawde lubuja sie w tandecie. zreszta polscy chlopcy tez - musze przyznac z przykroscia:-(

Eeech, ile razy ten temat był wałkowany... Wiadomo, to wszystko prawda :o :P A solarek-tipsiarek i tak nie przekonasz ;)

Pojechała wieśniara kible myć w Anglii i teraz się popisuje, że niby taka światowa. W Polsce tez juz coraz mniej jest tipsów i solarium. a zresztą jak ktoś lubi, to niech sobie tipsy półmetrowe nosi i solarium codziennie po 30 min. Przeszkadza Ci to? Ciekawa jestem jak Ty wyglądasz.

Gość zzzzzzzyta
ptakowa ---> nie mam zamiaru dyskutowac z kims o takim poziomie intelektualnym. ja ciebie nie obrazam, wiec dlaczego pijesz do mnie? nie pochodze ze wsi, ale nie uwazam zeby bylo w tym cos zlego jezeli ktos pochodzi... poza tym rozczaruje cie, nie szoruje kibli. zreszta nie twoj interes co tu robie. poza tym praca jak kazda inna. a w polsce to niby sie kible same czyszcza? jezeli ktos ma w polsce szorowac za 400zl to juz chyba lepiej jak szoruje tu za 10 razy tyle. zreszta zawisc z ciebie emanuje. moze i zazdrosc. przypuszcam ze ty wlasnie jestes fanka tipsow i solara. pozdr

Gość O KURCZE...
mieszkam w USA i tutaj prawie wszytskie maja tipsy :)

Gość zzzzzzzyta
No i z wrażenia posrałam się w moje śliczne stringi z Koniakowa :O

wszystkie... ale meksykanki i murzynki. na manhattanie zadbane kobiety maja wlasny kolor wlosow, delikatny makijaz i sa skromnie ubrane :) choc nie tanio :)

Gość stokrotka1984
zzzyta ja tez w uk. skad klikasz?

Gość głupia ty
Dlaczego tipsów sie uczepiłaś i opalenizny z solarium.Od kiedy opalona cera i zadbane dłonie są oznaką kiczu???według ciebie lepiej miec poobgryzane paznokcie i bladą cere z sińcami pod oczami????

Gość zzzzzzzyta
Glasgow :) a ty??

Gość O KURCZE...
Baaaaardzo duzo bialych kibiet ma tipsy. Opalenizna juz chyba reczywiscie wychodzi z mody, ale tipsy wciaz obowiazuja.

Gość zzzzzzzyta
Mam swój karton na Viktoria Stejszyn, handluję szlugami, czasem obciągam za kubek herbaty Lipton Earl Grey.

Gość stokrotka1984
Londyn ..... daleko troche.myslalam, ze bede miala kolezanke blisko:P:P:P:P :) dokladniej klikam z East Finchley

Gość stokrotka1984
Za pełną fakurkę biorę 20 funta.

Gość jjjoo3
zzzzz...---->>>> tylko ty sie nie przyznawaj ze jestes z Polski lepiej mów ze np. z Bangladeszu pochodzisz. I tu nie ma zazdrosci tylko ty masz jakies halo. Bo ty mieszkasz w WB a mnie to guzik obchodzi gdzie ty mieszkasz, obywatelka świata wielce sie znalazla,

Gość zzzzzzzyta
a pozatym tipsy to nie dla mnie ,jak na dworcu kible myje to gówno wchodzi pod paznokcie\tipsy. a pózniej jak chce w nosie tipsem podłubac to wali mi spod tipsa

Gość stokrotka1984
opalenizna wychodzi z mody. jestesmy biale, powinnismy wykorzystywac ten atut. wiekszosc ciemnoskorych kobiet chcialaby bys biala....podkreslajmy nasze nateuralne piekne, a nie stawajmy sie kims innych. nie tedy droda do piekna.

Gość stokrotka1984
nie podszywaj sie bo pozalujesz....:P

Gość zzzzzzzyta
no wiesz, jezeli w srodku zimy laska ma wsciekly braz na twarzy a do tego cyrkonie we wszystkich kolorach teczy na pazurze, to jest kicz. jakos nie zauwazylam zeby taka moda byla lansowana przez stylistow na swiecie, wizazystow, projektantow itp. sorry ale wyglada to tandetnie. poza tym ja ci nie zabraniam. masz prawo robic co ci sie podoba. chcialam tylko zauwazyc, ze nie wiem czy gdziekolwiek w Europie jest taka moda...

Gość zzzzzzzyta
ile wsieklych tipsiar solarow sie znalazlo. szkoda ze jedyna forma riposty z waszej strony jest glupi podszyw... brak rozsadnych argumentow???

Gość ja nie jestem opalona
ale mam paznokcie utwardzane jedwabiem, bo moje nigdy by mi sie nie utrzymay bo sie lamia. Do tego french, czy jestem tabdetna?? Acha, przed suylwestrem mam zamiar isc 2 razy na solarium, czy zle to o mnie swiadczy?

dziewczyny wszystko jest dla ludzi. tylko trzeba umieć z tego korzystać. mam kumpele, ktora nosi tipsy i sa sliczne, nie jakies chamskie szpony na 10cm, tylko troche dluzsze, zrobiony frencz, poprostu super, sama bym sobie takie zrobiła, chociaz mam swoje wlasne ok. ale jak ktos ma brzydkie paznokcie, albo odbgyza to juz wydaja mi sie lepsze tipsy niz takie ogryzki. co do solarium, to jasne ze nie do przesady, bo bardzo razi szczegolnie w zime. ale dlaczego by nie raz na jakis czas. ja tam sobie chodze 2 razy w miesiacu, poczatkowo musiałam (dermatolog mi zaleciła) a teraz juz tak sie przyzwyczaiłam, ze moja cera duzzzo lepiej wyglada. i w zyciu nie nazwały byscie mnie \"solarka\", bo tego nie widac. pozdrawiam

Gość ja nie jestem opalona
popieram, nie mieszkam w kraju i czest ludzie w sklepie mowia mi ze jestem ladna (oczywiscie nawet nie patrze w ich strone bo to moze byc niebezpieczne) ale wyrozniamy sie na tle kobiet w rozlazych dresach i japonkach

Gość zzzzzzzyta
ja nie mowie o pojsciu na solarium raz na jakis czas, lub przed impreza. ani tez o frenchu. mowie o brazowych laskach, opalanych 5 razy w tygodniu przez okragly rok. a polskie tipsy nie kojarza mi sie z frenchem, ale niestety z wscieklym wzorem i cekinami...

zzzzzyta - ale o co Ci chodzi? Mamusia w dzieciństwie nie przytulała, czy chłopak sobie poszedł w siną dal z jakąś tipsiarą? Wydaje mi się, że człowieka względnie zrównoważonego wali równo kto chodzi na solarkę i jak często :-)

Gość stokrotka1984
ogolnie mowiac mnie to tam nie obchodzi w czym wy wszystkie chodzicie... wazne ze ja jestem zadbana. macie racje wali mnie to :)

Ja noszę tipsy, krótkie, pomalowane zazwyczaj na bordowo lub w delikatnym różu (zależy od ubrania). Niestety moje własne paznokcie są cienkie, łamliwe i koszmarnie krzywe. Chyba z tego powodu nie jestem tandetna, co??? ;-)

Gość mieszkam w Krakowie
i widze malo tandety...nawet bardzo malo. Wrecz przeciwnie, jestem w szoku, ze ludzie wygladaja w ten sposob. Wg mnie super! Bylam niedawno w Londynie i w Wiedniu, az tak drastycznej roznicy nie widzialam. Tak owszem tam byly brzydsze kobiety:) i tyle.