jabłko 0 Napisano Listopad 21, 2006 eh.. Biore tabletki Harmonet biore już 4 opakowanie .. podczas brania 3 zrobiłam pewen błąd ponieważ przyjełam te tabletke z 3 opakowania za wcześnie ale Kobitki powedziały mi, że nie ma sie czym martwić lepiej wcześniej niż później... hmm ostatnio postanowiłam wraz z moim chłopakiem by skończył we mnie .. mam jakies dziwnie obawy to 4 opakowanie wziełam już dobrze bez żadnych pomyłek ... boję sie bo troszke przytyłam.. ale to pewnie od tabletek ... ale czemu brzuch na dole jest jakby powiększony o to najbardziej sie martwie prosze o pomoc dziękuje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Listopad 22, 2006 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Listopad 22, 2006 odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Listopad 22, 2006 :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak masz obawy to nie bierz Napisano Listopad 22, 2006 po co tracic kase ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Listopad 22, 2006 Jeżeli wzięłaś wczęsniej to nie masz absolutnie czym martwić:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Listopad 22, 2006 ale co to może być:(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Listopad 22, 2006 Miarka ... wiem wiem chyba sobie nakręcam ale niewiem ten dziwny brzuch mnie przeraża:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okularnica *-* Napisano Listopad 22, 2006 eee a moze masz dostac 'okres' i dlatego brzuch taki dziwny? albo po prostu z przytycia :) zima idzie, wpieprzamy duzo i takie sa potem tego skutki ;P eh no nie martw sie :) na pewno nie zostaneisz mama :) nie teraz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Listopad 22, 2006 dziękuje:*:*:* :););););)::):):):) Buźka tez tak myśle:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach