Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaaczona

czy facetom przeszkadzaja strasznie rozstepy? pytanie kierowane do panow!!!!

Polecane posty

Gość ojojoj**
marcysiek-->pustaku!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zapomnij rzucić swojej kobiety po porodzie, bo rozstępy będzie miała napewno! BOŻE JAKIE DNO

Gość Marcysiek
HEHE...NIE MARTWIE SIE TYM CO BEDZIE ZA 10 LAT:) PÓKI CO DZIECI NIE PLANUJE:) CIESZE,SIE ZE MOJA KOBIETA MA SUPER CIAŁO:)

Gość AAAAAAAAAAaaaaa
AAAAAAAAAAAAAAAA

Gość mi nie przeszkadzaja
waznie jak jest dupa dobra w lozku da w cipke i w dupke wsadzic, loda zrobi to takie male mankamenty mi nie przyszkadzaja :) jak dziewczyna ogolnie zadbana i ladna to super :) i nie zwracam uwagi :) pozatym w ciemnym swietle nic nie widac :)

Gość mi przeszkadzaja takie krechy
tego nie da sie nie zauwazyc

Gość fffffffffffffffuuu

Gość Marcysiek
NIE LUBIĘ ROZSTĘPÓW BO NA ICH WIDOK MAM PROBLEM Z EREKCJĄ WOGÓLE MAM PROBLEM... :O

Nie wzbudzaja we mnie zachwytu ale stanowią część życia.......... po prostu są :) a jak by sie dobrze wpatrzeć co też robiłem wiele modelek je posiada.......na zdjęciach je retuszują........a na plaży wszystko wyjdzie nawet najbardziej szczupłym słońce to wyłuska :)

Gość Bartek...
A mi rozstępy naprawdę bardzo przeszkadzają.... Nigdy nie dałem odczuć tego mojej kobiecie bo wiem, że nie może z tym nic zrobić, ale tak czy inaczej są okropne.... To nie jest też prawda, że kobiety nie mają wpływu na to czy one się pojawią czy nie.... Zazwyczaj jest to efekt gwałtownego tycia lub odchudzania się w drastyczny sposób (np. zamiast siłowni i diety opartej na na dostarczaniu potrzebnych składników do organizmu to sposób pt. \"nic albo prawie nic nie jem\").... Irytyje mnie to, że w jej przypadku to właśnie brak dbałości o siebie, a nie np ciąża w przypadku której trudno jest mieć jakiekolwiek pretensje.... Pewnie się paru osobom narazilem ale trudno...

poczytaj sobie człowieku coś na temat ludzkiego ciała, bo wali od ciebie ignoranctwem.......i dowiedz się z fachowej literatury, a nie z kafe i pism dla pań

Gość Bartek...
Ignornactwem??? Może stać cię na bardziej konstruktywną krytykę niż pare frazesów o pismach dla Pań i jak to nazywasz fachowej literaturze??

Gość RZOSTEPY lll

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
a co jest waszym zdaniem gorsze-rozstepy czy cellulit? jesli wystepuja w podobnym stopniu

Gość RZOSTEPY
Wbrew powszechnej opinii, powstawanie rozstępów nie jest tylko związane z nadmiernym rozciąganiem skóry. Rozstępy zwane także - striae distensae są w dużej mierze rezultatem wzrostu @poziomu kortyzolu we krwi. Jest to hormon wydzielany przez nadnercza. Jego ilość wzrasta w okresie ciąży, dojrzewania, otyłości, wzrostu wagi. Osoby skłonne do rozstępów • ludzie otyli, • nastolatki w okresie dojrzewania, • kobiety w okresie ciąży, menopauzy, • kulturyści, • osoby o częstych wahaniach wagi (także podczas nagłego spadku masy ciała można nabawić się rozstępów!!), • osoby będące wielokrotnie na dietach niskokalorycznych, • osoby przyjmujące leki steroidowe, • osoby z predyspozycjami genetycznymi. Czy możemy przeciwdziałać tworzeniu się rozstępów? W pewnym stopniu - tak. Jednak ponieważ przyczyną tworzenia się rozstępów są także zmiany hormonalne i skłonności genetyczne dlatego nie zawsze jesteśmy w stanie im zapobiec. caly artykul: http://www.twojadieta.info/artykul/rozstepy/

kiedy występuje celulitis rozstępy i ile od nas zależy by ich nie mieć

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
rozstepy sa dziedziczone genetycznie,dbaloscia o siebie mozna zmienic niestety niewiele,moze troche zlagodzic na szcze scie ja mam tylko malenkies srebrne niteczki na posladkach a na brzuchu ani piersiach nic-chociaz mam dziecko

Gość Bartek...
Do: RZOSTEPY - to jest konkretna odpowiedź... Nie zmienia to faktu że bardzo często są one efektem odchudzania nie powiązanego z rozsądnym odrzywianim i jakimikolwiek ćwiczeniami..... A jeśli chodzi o celluit to w przeciwieństwie do rozstępów kompletnie go nie zauważam....

No tak Bartek.......ktoś musi być winien i Ty już wiesz kto..........

Gość Bartek...
*odżywianiem.... upsss.... gafa

Gość AAAAAAAAAAaaaaa