Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa niedoinformowana

plemniki w wodzie..basenie...jak myślicie???????

Polecane posty

Gość aa niedoinformowana

zastanawia mnie jak jest z plemnikami ile one żyją gdy juz wyjdą z penisa na świat ;) czytałam że na skórce mogą zyć bardzo długo ...a woda?czy woda je w jakiś sposób niszczy?a czy poprzez wodę mogą dostać się do pochwy np. przy wspólnej kąpieli czy zabawach pod prysznicem?albo gdy się kochacie i sperma znajdzie sie na waszych brzuszkach później wspólnie się kąpiecie....czy jest szansa że one się dostana do pochwy i dojdzie do zapłodnienia? Może niektórym wyda się to śmieszne i banalne ale ja mam wątpliwości więc baaardzo prosze o wyjaśnienie :)))

Gość kaszanaczka
o! to bardzo ciekawe! sama nie wiem.....Jeśli ktoś się orientuje to niech pisze:)

maja malenkie szanse na przetrwanie.w basenie woda jest chlorowana, chlor zabija plemniki, a co do wody to zauwazylam ze wystarczy,ze gdy jest bardzo ciepla potrafi niszczyc sperme -> scina sie......

Gość aa niedoinformowana
hmmm czyli uważać czy nie podczas showera wspólnego?? a gdy z brzusia popłynie wodą do pochwy?hm?w końcu wodą to ciach ciach się może dostać...

Gość Calka
tak... rykoszetem od ściany np;) I przez pępek :P

Gość joaaaankaaaa
wy tu się smiejecie a dziewczyna zadała dobre pytanie! też chciałabym znać odpowiedź jak to jest z pieszczotami pod prysznicem czy w wanience!

Gość w wodzie
wode masz zwykle cieplejsza niz to co sie wydostaje z faceta, chyba ze sie kapiesz w takiej nie bardzo cieplej. sperma sie scina jak tu juz ktos zauwazyl. poza tym woda tez ma skladniki rozne - troche chloru troche miedzi - zalezy w jakim miesci jak wodociagi uzdatniaja czy nie i to tez ma wplyw. jest szansa ale taka jak na blizniaki roznych kolorow, choc sie ostatnio zdarzyly:)

Gość ooo maatko
plemnik jest w stanie przezyc w dogodnych warunkach nawet 3 dni np; w pochwi po stosunku. i nic nie da mycie chyba ze irygacja. w wodach wolno stojacych czyli stawy gdzie woda nie jest chlorowana do12 godz. na recznikach itp. raczej wyschnie chyba ze bedzie wilgotno to nie tak predko

Gość czy ktokolwiek
słyszał tu cokolwiek o izotoniczności? w stawie przepraszam są sprzyjające warunki do przetrwania dla plemników? gdzie to wyczytałaś/eś? :D to ja sie teraz nie dziwie skąd tyle pytań o możliwość zajścia w ciążę przez palec, czy kurwa inny ręcznik :D

Gość no a potem wracasz z takiego
publicznego basenu, stawu czy czego tam jeszcze i nawet nie wiesz, że jesteś w ciąży. Dobre :-) :-) :-)

Gość belllllezitkaaaa
oo jaaa i zapłodnienie w basenie w jakuzzzzzi przez jakiegos typa o buuu :D