Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLABOGAAAA

BłONA DZIEWICZA JEST CZY JEJ NIE MA?

Polecane posty

Gość OLABOGAAAA

Do tej pory byłam pewna, że jestem dziewicą.... az do dziś kiedy z moim chłopakiem (od 3 miesięcy razem) nie zaczelismy sie bawić konkretniej co znaczy że ubrałam go w gumeczkę i zaczał się do mnie dobierać na tyle głęboko że nagle stwierdzilismy że nie ma żadnego oporu, nic mnie nie boli, nie ma krwawienia... I on był w szoku i ja... Miałam kilku chłopaków wcześniej ale z zadnym z nich nie miałam stosunku... Słyszałam że błona może pęknąć chociażby podczas podniesienia jakiegos ciężaru ... nic takiego nie pamietam,,, więc jak - czy ona jest ale np. głęboko głęboko... Czy może już jej nie ma bo...rozpłyneła się w powietrzu?!?! Dodam jeszcze że będąc u ginekologa gdy zawsze pyta przy badaniu czy dziewica czy nie...zawsze mówiłąm że tak i było badanie od tyłu... Kurcze a chciałam to jakoś fajnie przezyć ten pierwszy raz a tu dupa i ni ma błonki ;(

Gość hjajka
przepraszam czy mozesz mi wytlumczyc jak lekarz Cie badal od tylu?? a blon dziewiczych sa 3 rodzaje:)czasami badzo boli czasem w ogole:)mnie tez nic nie bolalo:)

Gość OLABOGAAAA
hihi no od tyłu czyli przez odbyt :))) ej jak jest z tymi błonami dziewiczymi?rozwiń

Gość hjajka
teraz dokladnie nie pamietam , ale uczylam sie na seksuologii ze sa np siateczkowe wtedy kiedy blona ma dziurki , sa bez zadnych malych dziurkek i wtedy najbardziej boli przy stosunku, i sa rozwarte czyli z jedna dziurka duzo .no wiec u wiekszosci dziewczyn stosunek nie boli:)

po prostu sa rozne rodzaje..co siateczkowate, bardzo elastyczne i cienkie i bardzo latwo je rozerwac, dlatego nic nie czuc....a czasami sa takie mocne, ze trzeba zabiegiem ginekologicznym wycinac...takze sie ciesz, ze cie ten problem nie dotyczy...na pocieszenie..calkowicie sie blona dziewicza rozrywa podczas porodu.wiec cos tam masz jeszcze:):)

Gość OLABOGAAAA
:) dzięki! kurcze a tak się martwiłam i czekałam na ten pierwszy raz:) chyba dużo osób to jakoś wyolbrzymia.... W sumie bardzo bardzo się ciesze że mnie nie bolało ale no eh nawet nie wiem kiedy ona pękła totalnie zero jakiegokolwiek uczucia, czy kropelki krwi... dziękuje za odp.

blona dziewicza mogla sie tez przerwac np. podczas zakladania tamponu....i nawet jesli jakas krew poleciala to nawet nie zauwazylas:)

Gość OLABOGAAAA
a to słyszałam o tamponach....ale ja nigdy nie uzywałam tamponów...a czy jest mozliwośc że ja ją jednak mam niepzrerwaną jeszcze? w sumie członek mojego chłopaka wszedł cały ... no ale kurcze sama nie wiem..

Gość pomocny dudzek...
moja blona np. pekla od wysilku fizycznego poniewaz trenwalam bardzo intensywnie, ale jak Cie nie bolalo to nie ma co sie przejmowac ;)