Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuniiiiia

Mój chlopak dzisia dowiedział się żenie jetem dziewicą tak mu się przykrozrobiło

Polecane posty

możze poważnie chcial podejść do tego związku a tu mu się szmata trafiła. Mam nadzieję że znajdzie porządną dziewczynę

Gość i znowu kogos
wyzywacie od szmat na jakiej podstawie-co ona dupy daje pierwszemu lepszemu czy co??? jebnijcie sie w te puste prawiczkowe łby

Jednak nic z tego nie bęzie:(już widzę że inaczej mnie traktuje) aż żałuje że zrobiłam to z poprzednim. :(

Ten twój brak dziewictwa to jest pikuś z tym co tu ostatnio jedna pani napisała o ilości dziwek w które zanurzał swego penisa jej mąż! nie łam się

Gość ty Marysia
Ilonna jeździli. Z początku nie wierzyłam ale mąż z uśmiechem wszystko potwierdził. Razem co dobrze pamietałał 37 prystytutek (szok). Za kogo ja wyszłam. i CZYM TY SIE DZIEWCZYNO PRZEJMUJESZ POZNASZ BARDZIEJ ROZGARNIETEGO

Gość no to tak
Martuniiiiia - błąd, żałuj, że poznałaś obecnego :O

Gość no to tak
Paweł 1982 - ale z czego ci wynika, że on jeszcze żadnej nie rozdziewiczył? hmmmm...

Gość o kolejny
temacik w starym, dobrym stylu (ach, to dziewictwo ;) ) Witaj, facet, upośledzony kutafonie :P Zaraz jeszcze mężuś przyleci i będzie tradycyjny cyrk ("dziwki", "szmaty" itp.) :D Dziewica. Ale myśląca :P

Gość no to tak
Paweł 1982 - tego akurat nie jestem taka pewna :O niektórzy faceci to idioci - zwłaszcza ci nieudacznicy seksualni :O:P

Gość i ma prawo

Gość a co w dziewiach jest takiego
wyjątkowego?? Przeciez nie zawsze jest tak ze chlopak ktory rozdziewiczyl dziewczyne bedzie z nia na cale zycie

Gość ale to coś wyjątkowego
wartego wielu pieniędzy rozdziewiczyć laskę

Gość tak powienien się ucieszyć

Gość ojejejejejjeje
myśle żę powiennaś z nim o tym jesczcze porozmawiać bo jezeli byłas z tamtym długo i cos miałaś do neigo to niewidze w tym nic dziwnego ze z nim to zrobiłaś a masz już swoje latka jak by nie patrzył ja to słyszałam takie wypowiedzi że w wieku 23lat to obciach byc dziewica wiec niemasz się czego smucic tylko z nim porozmawiaj jesli on cos dla Cibie znaczy a wy patafiany co wyzywaćie od kurw to chyba poprostu zazroscicie bo niewiem dlaczego tak piszecie wy bezmuzgowce z MR

Gość fanklub stanczyka
Tez mi byloby smutno ale to nie koniec swiata.

Jak możecie dziewczyne która ma 22 lata wyzywać od kurew ???? tylko dla tego że nie jest dziewicą??????? ja pierdole na jakim wy świecie żyjecie... a jak wy miałyście po 22 lata to wszystkie dziewicami byłyście? bo mi sie w to wierzyć nie chce.... do autorki: wydaje mi sie ze jesli jestes z nim dłużej i naprawde mu na tobie zależy to nie powinien być to dla niego problem, widomo, moze troche żal że kiedyś nie bedzie tym pierwszym no ale poza tym wydaje mi sie że to nie powinno mieć innego wpływu na wasz związek, szczególnie jeśli sie kochacie. Jeśli by mu na Tobie naprawdę zależy to nie bedzie to mieć dla niego znaczenia. Jeśli chodzi o porównanie dziewictwa do samochodów, samochody to rzeczy a do rzeczy raczej nie ma sie uczuć wyższych

No co za kutafon z tego twojego faceta. Ja bym mu jajca poobcinał. Odezwali się za to zajebani obrońcy moralności. Do książek!!

Gość juznieczekamna
ale porównanie kobiety do samochodu?! Jak już porównywać to szczerze wolę 2 letniego citroena niż nowego fiata ;/ sex jest dla ludzi , rozumiem czekanie do ślubu, bo am to chociaz jakis religijny sens,A na tego jedynego to można się nie doczekać ;/ NO... i wlaśnie dlatego "nienawidze facetów" szukaja dziewic ,a sami dmuchaja w co popadnie . Zakłamańcy

a idźcie w cholerę. Za każdym razem kiedy trafiam na taki wątek to zastanawiam się, czy wy na prawdę tak myślicie, czy tylko dogryzacie tym biednym dziewczyną. I co z tego, że ona nie jest dziewicą, a on jest prawiczkiem, może ona była zakochana w szczęśliwym związku, a on mimo kombinowania żadnej nie uwiódł, bo był za kiepski. Skąd możecie o tym wiedzieć? Mam kumpla, lat 24, który ciągle jest prawiczkiem. Zarzekał sięm, że trzyma swój wianuszek dla odpowiedniej kobiety. Ostatnio przyznał się, że właściwie to nie udało mu się żadnej kobiety uwieść, bo po dwóch randkach, wszystkie mówiły mu, że jest dla nich za dobry i muszą się rozstać :P Czasem to ręce mi opadają, jak najpierw ktoś pisze na innym wątku o wyszukanym finezyjnym seksie, czasem zakrawającym o zboczenie, a potem wchodzi na taki wątek jak ten i obrzuca dziewczynę błotem, bo miała jakąś przeszłość przed tym jak poznała faceta. HIPOKRYCI Nie wiem, czy to tylko ja mam zdrowe podejście do tych sfer życia, że wiążąc się z nową osobą nie wnikam zbyt szczegółowo w jej przeszłość i nie wypytuję o nic co mnie nie dotyczy i nie mam pretensji o to co było zanim mnie poznał? Człowiek nie jest samochodem, nie dostajemy człowieka prosto z salonu z takim wyposażeniem jakie sobie zażyczymy. I jeśli nie umiecie tego zaakceptować to dajcie sobie spokój ze związkami, bo będziecie krzywdzić innych i siebie. Autorko trzymaj się !

Gość kro jeżeli
taki facetI co mimo kombinowania żadnej nie uwiódł, bo był za kiepski i jeszcze trafił na taką co rozdziewiczył lepszy od niego całe życie będzie czuł się kiepski.

Gość lepiej żeby znalazł dziewicę

Gość Nie rozmawiać tylko poszukać
innego. Dlaczego chłopak-prawiczek ma mieć dziewczynę-szmatę? Nie jesteś jego warta. Daj mu spokój i znajdź sobie godnego siebie kurwiarza :classic_cool:🖐️