Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipod

dostalam dzis ipoda! jak wgrac muzyke do niego??

Polecane posty

Gość ipod

do jakiegos katalogu> bo wgrywam wzedzie i nic :(pomocy

na ipoda muzyke, zdjecia czy filmy to tylko przez itunes. musisz sobie zainsalowac itunes i stworzyc foldery z muzyka, potem przekonwertowac ta muzyke na format ktory wlazi do ipoda i potem juz mozesz przerzucac. to jest troche skomplikowane wiec zapytaj kogos obrotnego w te klocki niech ci pokaze jak sie to robi.

Gość ipod
o kurcze wiec tego teraz sama nie zrobie???

Gość ipod
a jaki format wlazi do ipoda?? do kazego taki sam??

Gość SPAC MI SIE CHCE

Gość mmmmmmmmmmmiiiiiii
wcale nie prawda.tez mam iPoda,20gb video,i napewno dostalas do niego plytke.po zainstalowaniu automatycznie otworzy ci sie itunes,i automatycznie zgra cala twoja muzyke z kompado i Tunes,apotem trzeba tylko podlaczyc usb do kompa i samo sie zrobi

Gość czyżbyś
czyżbyś była Katarzyną???

ech to nic trudnego...ja mam nowego nano8GB i na instrukcji przeciez jest napisane,ze wgrywa sie Itunes ze strony itunes.com klikasz download i tunes 7.0 free ,potem se ustawiasz i wgrywa ci sie automatycznie............

Gość cienka czarna linia
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________