Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nielateksowa

jestem uczulona na LATEX, co moge uzywac?

Polecane posty

Go艣膰 nielateksowa

czesc, chyba nie moge uzywac prezerwatyw lateksowych poniewaz po 5 minutach stosunku moja mala zaraz mi puchnie i boli pozniej przez 3 dni...zaczelam uzywac prezerwatyw Avanti, ale nie wiem co jest nie tak z nimi czy co, ale one pekaja ....dziwne, nie? juz nie wiem co mam zrobic... pomozcie... biore tabletki, ale nie chce sie kochac bez gumki z moim nowym partnerem...co ja mam robic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tylko jelita zwierz臋ce
:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inny rodzaj kondoma
Faktycznie, to ka偶da prezerwatywa podczas ruch贸w frykcyjnych pr膮cia w pochwie, mo偶e powodowa膰 otarcie i p贸藕niej b贸l. Spr贸buj nawil偶y膰 prezerwaty臋 KY, tylko upewnij si臋 czy nie rozpuszcza lateksu/gumy. Rozwi膮zaniem mo偶e by膰 prezerwatywa damska, na czas stosunku w艂o偶ona do pochwy. M臋skie pr膮cie wykonuje ruchy frykcyjne w os艂oni臋tej pochwie nie ocieraj膮c 偶ywej tkanki. O tej damskiej preaerwatywie s艂ysza艂em, ale nie widzia艂em. Szukaj a znajdziesz. Chocia偶 kursuje te偶 powiedzenie, 偶e seks z prezerwatyw膮 to tak jakby liza膰 cukierka przez szyb臋. Ale je艣li pracujesz zawodowo, to warto, bo chroni przed chorobami, w tym AIDS

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nielateksowa
dobra rada wlasnie ja uzywalam avanti, ale sa one suche, malo nawilzone i pekaja cholernie... inny rodzaj kondoma nie wiem czy powinnam uzywac takie cos, dziwnie to brzmi...moze kiedys wyprobuje w akcie desperacji :) dzieki za rady, i czekam na inne odpowiedzi

Udost臋pnij ten post