Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo moj tyle ma

cz 4 tyg maleństwo widac juz na USG

Polecane posty

Gość bo moj tyle ma

bo wg moich wyliczen maluch ma tyle - 4 tyg bo okres spoznia mi sie juz 2. Czy na USG bedzie juz widac choc kropeczke???

Gość ja swojego widziałam
jak miał 6 tyg.

Gość kropke chyba widac
ale zaden lekarz na 100% nie stwierdzi jeszcze ciazy wtedy serduszko bijace widac od 7-8 tc

Będzie widać jedynie pęczerzyk ciążowy, poedejrzewam że lekarz nawet usg nie zrobi na takim etapie ciąży.

wg moich wyliczen tez jestem gdzies w 4 tyg i zapisalam sie na przyszły tydz do lekarza ale wlasnie się zastanawiam czy nie za wczesnie i czy zobacze moja małą kropeczke. Chyb asie przepisze na nastepny tydzien :)

ja kończę 7 tydzień w ostatniej @ (czyli 5 wg zapłodnienia) i miałam już robione 3 USG (ciąża była zagrożona ze względu na niski progesteron); na 1 USG (4 tydz. wg @) widać było malutki pęcherzyk ciążowy, 2 USG (5 tydz. @) większy pęcherzyk ciążowy, 3 USG (6 tydz. @) widziałam już bijące serduszko!!!!!!!!!

Siwek po pozytywnym wyniku testu poszłam do lekarza, zrobił usg i powiedział że jestem w 2tyg ciązy, widać było maleńki pecherzyk na zdjęciu.

za tydzień już będa pełne 4 tyg od teoretycznego zapładnienia i kilka dni i tak jak czytam powyższe wypowiedzi to kropeczke bedzie widac, to nie przekładam wizty i ide tak jak sie umówiłam :)

Gość anuśka 26
ja widziałam swoje dzieciątko w 5 tyg:)

Bedzie tylko pecherzyk widac ... w tak wczesnej ciazy usg dostarcza tylko informacji o tym ze ciaza istnieje , nie dostarcza niestety bodzcow estetycznych z powodu wygladu Dziecka ... Mimo wszystko ta kropka to Twoja Dzidzia,której ci gratuluje🌻

ojej to ja juz sie nie mogę doczekac wizyty, chcę zobaczyc moje maleństwo :)))))

byłam wczoraj u lekarza . Widziałam juz bijące serduszko :)))) Więc 3 tyg od daty spodziewanej miesiączki już widac na USG

Gość bicie serduszka
w 4 tyg ciazy widzialam pulsujacy punkcik - serduszko mojego malenstwa ❤️