Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młośnik zwierząt

Siberian Husky. Podzielcie się spostrzeżeniami.

Polecane posty

Gość Młośnik zwierząt

Co myślicie o tej rasie? Może ktoś miał takiego pieska? Jak radziliście sobie z zapokojeniem potrzeby ruchu u psiaka? Może jakieś zabawne sytuacje związane ze skonnościami do demolowania ;)

Gość tinulka
hej ja mam 1,5 roczną suczkę husky bardzo ją kochamy a co do demolki to ma troche na swoim koncie uwielbia kopac dziury , zjadać zabawki dzieci ,z ruchem mamy dom z dużym ogrodem a ona ciągl ebiega no i spacery ,spacery

Gość a czy to prawda
ze te psy nie znosza samotnosci i wyja jesli sa same?

Gość łączenie tematów.
kto z was jest szcześliwym posiadaczem psa syberian husky 13:45 zwariowana ciupaska ja psa takiego nie ma, ale uwielbiam husky i malamuty. Czy ecydujac sie na ta rase zdawals sobie sprawe z tego jakie sa jej wymagania? w kreske ci 13:52 tinulka tak wszystko wiedziałam ale zakochałm sie w niej mamy dom z dużym ogrodem wiec jak nas niema to nie jest zamknieta w domu , pozatym spacery spacery i spacery ,chociaz zauważyłam że teraz czesciej przychodzi do domu i spi na kanapie kiedyś nie chciała za nic wacham się czy jej nie dopuścić bo boje się że zostawie sobie wszyskie pieski hhihi 13:56 zwariowana ciupaska wspaniala rasa, ale tylko dla ludzi o zdecydowanym i madrym charakterze. inaczej pies sie rozbestwia i robi co chce. Wspaniale psiaki, wspaniale. w kreske ci

Gość sa przecudne poprostu
moj sznaucerek jest zakochany w takiej pannie ;) wlascicielka mowi, ze zawsze jest skora do zabawy, nie jest wcale agresywna, kokietka taka, ze szok :D ale bez roweru latem i sanek zima sie nudzi przeokrutnie, sytuacje na codzien tez ratuje jej starsza corka, trenujaca biegi przelajowe :D