Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wendy...

co to może zmaczyc? znaczenie kolorów........

Polecane posty

Gość wendy...

Od pewnego czasu mam bzika na punkcie koloru fioletowego, w róznych jego odcieniach.Jak chodze do sklepu to podobaja mi sie tylko takie ubrania,świeczki, dodatki do mieszkania itd.Wczoraj kupiłam sliczna liliowa posciel, ale w domu sie przeraziłam, bo dotarło do mnie, ze wszystko ostatnio kupuje w tym kolorze........... Czy juz musze udac sie do psychologa, czy to tylko jakies ukryte i nieuswiadomione potrzeby?Dodam, że czerwony działa na mnie jak płachta na byka, mógłby w ogóle dla mnie nie istnieć

Gość qweq
mam podobnie, po prostu odcienie fioletu są teraz modne i jest ich więcej, w ciekawych tonacjach, i można je dobrać do czegoś innego bo wszystkiego co fioletowe jest wciąż sporo ja się ostatnio otoczyłam fioletami, od brudnych różowawych po niebieskopodobne, teraz też na sobie mam jakieś fiolety ;D ale jak chcesz metafizyczne wyjaśnienie, proszę bardzo: wybierając fiolet wzmacniasz swoją chęć rozwoju wewnętrznego, doskonalenie swojej duszy i to w harmonii z innymi istotami, łącząc się z nimi w działaniach na rzecz lepszej przyszłości świata ;DDD

Gość wendy...
Dzięki, a juz myslałam, ze ze mna cos nie tak...... 🌻

Gość Hala123
Znaczenie kolorów w różnych dziedzinach życia jest coraz ważniejsze, odgrywają one rolę w pozytywnych emocjach, jedne dają energię, a drugie spokój i ukojenie. Kolory na logotypie firmy mogą sprawić, że zaczniecie być postrzegani jako dynamiczna i silna marka lub odwrotnie, godna zaufania i bezpieczna. Tutaj więcej http://www.stampler.pl/porady,psychologia-kolorow-i-ksztaltow