Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiecznie pod górke..... uffff

taka-sobie-kasia

Polecane posty

Gość Wiecznie pod górke..... uffff

Kurcze czy wwy też tak macie?? Ja mam tak odkąd pamiętam i niedobrze mi się robi! Kiedy wreszcie moje będzie na wierzchu?? Już mam tego serdecznie dość i nie wierze w bajki,że karta się odwróci! Całe moje życie tak wygląda, że jak ma czegoś zabraknąć, to właśnie dla mnie, ma się stać coś złego, to mnie się stanie, jako jedyna zawsze byłam osamotniona w nieszczęściach i tak właśnie o dziwo dzisiaj przypomniało mi się jedno, które przeżyłam w dzieciństwie i jakoś nie widzę większych zmian przez całe życie, bo każdy mój dzień tak wygląda. Jako mała dziwczynka byłam na wycieczce za granicą, miałam może z 9 lat i 30 marek w portfelu. Wtedy to właśnie cała nasza grupa zobaczyla automat z zabawkami-wrzucało się monete i wyciągało zabawke, uwierzycie,że przegrałam w ten sposób wszystkie pieniądze? Heh żeby tego było mało, to jedna dziewczyna,która za każdym razem wyciągała zabawke innym dzieciom nie zdołała wyciagnąć mnie i tak oto cały autobus dzieci bawił się zabawkami, a ja płakałam w kąciku, bo mnie się nie udało-jako jedynej! I tak całe życie pod górke..... Teraz już w dorosłym życiu widze,że niestety nic się nie zmieniło i mam tego dość, bo kiedy to się zmieni i czy w ogóle?? Obawiam się ,że nie.... :(

Gość taka-sobie-kasia
heh i nawet pomyliłam temat z pseudonimem- buuuuuuuu jestem niezdarą życiową!!!!!!!!

Gość bzium bzium
przyklad z zabawka to objaw glupoty,a nie pecha....ja jakos dziecko bym nigdy do jakiejs durnej maszyny kasy nie wrzucala..

Gość taka-sobie-kasia
Głupota głupotą, ale wyobraz sobie,że jesteś dzieckiem, i wszyskie inne dzieciaki wygrywają zabawke, a ty nie? Miło by ci było?? Nie sądze, a ja mam tak w życiu zawsze! Zawsze ostatnia, zawsze najgorsza....

Gość Mam tak samo jak ty....
dokładnie, a przykład z zabawką pokazuje obraz całego dzieciństwa, smutek i poczucie,że jest się zawsze ostatnim.... Znam to niestety....