Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplutka słodziutka

Zawsze zastanawiałam się dflaczego tak jest

Polecane posty

Jestem bardzo szczupła może nie tak jak anorektyczki ale jestem chuchro. Mimio to faceci mówią że jestem apetyczna i seksowna i uważają że mogę mieć każdego faceta. Dziwne to troche nie sądzicie?

Gość Minakszi
przyszłaś tu się dowartościować? :) A j właśnie byłam chora i to długo długo na anoreksję i zapewniam Cię, że facet nie pies i na kości nie leci. Im mniej ważyłam, tym mniej facetów było wokół mnie. A poza tym myślę, że my - kobiety - przeceniamy znaczenie sylwetki, a bagatelizujemy inne rzeczy, które dla mężczyzn są pociągające. Nawet kobieta z figurą supermodelki nie zawojuje wiele jeżeli jest brzydka, a zwłaszcza jeżeli ma wredny charakter, bo przecież charakter - na dłuższą metę - liczy się najbardziej.

Gość ale te cienie są od dziecka
A ILE WAZYSZ KOCHANA I MASZ WZROSTU???

Gość ale te cienie są od dziecka
JA tez jestem chochro okrutne i chce przytyc i meic wielkie piersi i tylek bo faceci wolą grubsze kobiety..sami mi tak mowili..:( teraz walcze by z wagi 57 kg przyutyc do 60 kg bo na moj 170 cm wzrost to niedowaga jest niestety":(

mam 167 cm a waże 49 kg

no właśnie a jak wytłumaczyć że wokół mnie zawsze pełno facetów i widze się jak sie ślinia. Nie pisze by się dowartościować tylko dowiedzieć jak to mozliwe

Gość dlaczego dziwne
jesli to nie efekt odchudzania czy anoreksji tylko NATURALNY wyglad to nie ma sie co dziwic

Gość ale po co to piszesz
podobasz się sobie i innym to spoko, po co o tym dyskutować?

Gość kalambirrr
ee to nie jestes taka znowu chuda..bez jaj ja mialam kiedys 170- cm i wazylam 49 a mimo to mowiono mi ze fajan laska jestem ..a ja sie czulam jak chudzina ..terazwaze 59 kg do 171 cm wzrostu ale jeszcze chce przytyc bo sądze ze to i tak za malo:(

Gość kalambirrr
a moze sie slinią bo masz wielkie cycki??zastanow sie nad tym ...szczupla laska tez moze miec cyce jak donice ..znam takie :)

cienie to nie jest niedowaga!!! sprawdz sobie bmi to jest norma. ja mam 170 cm wzrostu i 54kg wagi chce zrzucic do 52kg i to wciaz jest norma. biust mam taki jak potrzeba i jak chuchro nie wygladam tylko jak szczupla kobieta :)

nie nigdy się nie odchudzałam zawsze tak byłam

Gość parararaa
Na pewno nie zdobedziesz KAZDEGO faceta,bo sa rozne gusta i gusciki.Jedni wola calkiem szczuple ,inni wola troche wiecej kraglosci ;)

biust mam mały

Gość co za krytyński topik
tak, jesteś cudna, no i kogo to obchodzi??????????????/

Gość kalambirrr
maly??to czemu mowia ze jestes seksowna??BEZ JAJ

Gość dlaczego dziwne
a moim zdaniem waga nie ma wiekszego znaczenia jesli chodzi o wyglad ostatnio "optycznie" schudlam,spodnie i spodnice w pasie i biodrach sa luzniejsze ale wage mam te sama

Gość do rewelacji
czy Ty przypadkiem nie przesadzasz? sory, ze się wtrącam w takie rzeczy, ale dziwi mnie, że waząc i tak mało chcesz ważyc jeszcze mniej, po co się męczysz z dietą skoro masz dobrą wagę?

Gość Afrodytka_205
Myślę, że faceci wolą zgrabne dziewczyny. Owszem, znajdą się fanatycy krągłości, albo tacy, którzy lubią kobiety z nadwagą, ale myślę, że szczuplutkie, zgrabne dziewczyny, zawsze będą miały większe powodzenie. Obserwuje po znajomych i zauważyłam, że tak właśnie jest.

tak mówią że jestem seksowna i apetyczna nieraz to słyszałam i nie są to jaja sama zastanawiam się dlaczego tak jest

Gość ale masz problem dziewczyno
pewnie nie śpisz po nocach z tego powodu!!!

do do rewelacji nie mecze sie dieta tylko zmienilam sposob odzywiania. i zapewniam cie ze jem duzo i zdrowo. poza tym zawsze wazylam 51-2kg i czulam sie i wygladalam dobrze i chce zeby tak bylo nadal. zadam analogiczne pytanie: po co chciec przytyc jak sie wazy w normie? milego dnia :)

posłuchaj jestesmy w miejscu gdzie mozna rozmawiać o czym się chcę. Ja akurat zastanawiam się czemu tak jest nie mówie że mam z tym problem ale zaztanawia mnie to

Gość kalambirrr
rewelacja jest anorektyczka wg mnie..

Gość kalambirrr
a ile masz lat autorką watku??moze dlatego ze jestes taka mlodzitka jestes seksi??:)

mam 23 latka

kalambirr to sie ubawilam :D:D:D z bmi w normie to anoreksja? wlasnie jem sniadanko, wiec nie rozsmieszaj mnie bo moge sie udlawic :)

Gość pocieszajcie sie chudziny
bzdura totalna ze faceci wolą chudsze!! przeciez teraz jest moda na krągle i apetyczne laski jak monica bellucci i scarlet johansson..itd., to za takimi kobietami faceci szaleją a nie za chuchrami z malym biustem niema faceta chyba któremu nie podobala by sie monica belluci..i jej cialo..takie cialo jest seksowne a nie chude.. doda tez jest kragla i sie podoba kazdemu facetowi..!

do pocieszajcie sie chudziny ja tylko mówie jakie są fakty nie mam potrzeby się pocieszać

Gość podaj wymiary kochana
co do autorki wątku podaj swe wymiary biustu talii i bioder bo moze cialo masz okragłe i seksowne tylko wage malą ..prosze podaj te wymiary jak znasz:)