Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidzilu

trental

Polecane posty

Gość dzidzilu

mam 5 letnie dziecko jest po operacji skleroplastyki mam z nim jechać na trental czy ktoś może mi podać skutki uboczne

Gość dzidzilu
tak w Katowicach.on brał tabletki ale nie trental i powiedzieli mi że musi brać trental

Gość dzidzilu
to co mam robić czy zrezygnować z katowic i gdzie leczyć dziecko gdzie indziej . piotruś ma wysoką krótkowzroczność (-12.5 i -12.75) i od skleroplastyki pogorszyło mu się

Gość dzidzilu
ale korvita też mi odradzają a czy istnie inna możliwość leczenia krótkowzrocznośći u małego dziecka

Gość dzidzilu
ponoć jest jakaś klinika w łodzi czy wiesz coś może na ten temat

Gość dzidzilu
to juz nie wiem co mam robić a coś muszę

Gość dzidzilu
ale w którym miejscu w warszawie żebym wiedziała czego mam się złapać

Gość dzidzilu
ale jak sie nazywa ta klinika czy to jest szpital

Gość snopek
według mnie tabletki NIC NIE DAWAJĄ Lepiej jechac na te 5 dni do katowic na oddział ...

Gość mdziwisz
Witajcie, temat stary ale wrzucę tu swoje 3 grosze. Jakieś 17 lat temu miałem tę wątpliwą przyjemność trafić na kurację trentalową. 2 pierwsze serie poszły gładko, pod koniec trzeciej wszystko się posypało. Gorączka chyba ze 41 stopni, wymioty, nie wiedziałem, co się ze mną w ogóle dzieje. Do tego wszystkiego ktoś tam był na tyle zdolny, że zrobił mi niebardzo wiem w jakim celu zastrzyk w oko. Mały otwór w lewym kąciku oka mam do dziś, bardzo często także boli mnie prawa strona głowy i to właśnie od tego oka. Nie mam pojęcia w jakim celu mi to zrobili, bo jestem zupełnie niewidomy, w żadnym wypadku mi to nie pomogło, a przypuszczam, że zaszkodziło. Byćmoże komuś to pomaga, jednak jeśli nie ma faktycznych, dobrze udokumentowanych wskazań radzę się głęboko zastanowić nad tą kuracją. Zresztą słyszałem, że właśnie w Katowicach przez około 20 lat była ona prowadzona eksperymentalnie, czego pacjenci nie byli w gruncie rzeczy świadomi.