Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agapia

ona 39 lat z chlopakiem 25 - letnim

Polecane posty

Gość agapia

znam kobiete, ktora ma 39 lat i ma faceta 25-letniego. On zosatl z nia kiedys miala dziecko.. 3 letnie..z innym..teraz dziewczynka ma 5 lat. Mowi do niego tato a ona jest zadowolona.Prawdziwy ojciec dziecka jest we więzieniu. Kobieta wyglada paskudie, brzydko sie ubiera, niechlujnie, jest brzydka... Nie rozumime tego chlopaka, po co on pakuje sie w to? Dodam ze ta kobieta ma graba.. naprawde. To znajoma sasiadow.. ma grupe inwalidzka. Rozumieciew takie cos? Zeby ejszcze byla ladna, jakos wygladala.. a ona nawet nie ma prezencji.. Czemu on z nia jest? Aha malo zarabia, i on ja utrzymuje.

Gość wiesz co to miłosc

Gość agapia
mialo byc "ze ma garba"...

Gość A...aa
no szok:-0

Gość agapia
nie moge uwierzyc ze to milosc.. z taka kobieta? taki mlody chlopak.. ? ona wyglada prawde mowiąc jak lumpiara.. co go ciagnie do niej..

Gość pewien
mądry Żyd powiedział kiedyś "Gdybyś ty miał moje oczy, to ona byłaby dla ciebie cały świat".

Gość A...aa
dziewczyno zajmij sie Swoim zyciem :-0

Gość lumpiara to ty jestes

Gość agapia
jejku ale wy jestescie.. tylko sie zastanawiam, nie chce by dziecko ucierpialo.. jesli on ja oszukuje.. jesli sie tylko bawi.. ta kobieta jest zakochana jak malolata.. ma grupe inwalidzka..( na glowe ze tak powiem) i nie moze tego ocenic racjonalnie..a ja z nia rozmawiam.. pomagam jej.. kiedys tez byla taka szczesliwa..nie widziala nic poza tamtym facetem.. i co? zostala z dzieckiem.. bo zosatwil ja dla mlodszej..i zabral jej mieszkanie.. a ten? nie jest wyksztalcony, pracuje ajko sprzatacz.. mozliwe ze tez ma grupe inwalidzka. i jest z nia tylko dla seksu.. nie wiem.. boje sie ze znowu ebdzie cierpiec a najwiecej dziecko.. co myslicie o tym?

Gość strzez mnie przed takimi
sasiadami zajmij sie soba, plotkaro!!!

Gość jak chce ci sie dziecka
zrób se

Gość szkoda to mi ciebie jest

zajmij sie wlasnym garbem plotkaro jedna a nie wtracasz sie w czyjesz zycie.idz lepiej do kosciola i pomodl sie o garstke rozumu.boze....widzisz i nie grzmisz.NIE CIERPIE TAKICH LUDZI bleeeee :o

Gość zza_komina
no i widocznie obojgu coś w tym związku odpowiada może i dziwne, zajeżdża chorą psychiką u nich, ale nie nasza sprawa

Gość agapia
dobra, tylko ona czasem wyzala mi sie.. i pyta o rade.. zreszta juz niewazne. dzieki za pomoc:/ a wcale mnie osobiscie to nie interesuje..gdyby nie pytala ona..nie mowila mi tych rzeczy..

Gość lecz sie wariatko autorko
topiku....co ....pewnie ci sie ten 25 latek podoba he?chyba dawno nikt cie nie zerznal ze plujesz takim jadem dookola

Gość tak se tłumacz
ze ci sie zali łachudro

Gość monyka1
ludzie ona chciala zasiegnac opinii, juz nie badzcie tacy świeci ,pomyslcie wprzod czy nigdy o nikim nie mowiliscie aaa i przeczytajcie od poczatku wasze bluzgi w jej strone - paskudnie to wyglada przyznajcie..

Gość agapia
nic sie nie stalo.. tacy juz sa ludzie.. aj nie pislam by ja obgadac tylko zoabczyc co inni pomysla..czy uznaja to za normalne..czy zoabcza tak jak ja..problem w tym zwiakzu.. ale juz niewazne

Gość monyka1
no ale wybacz łachudro? plotkaro? lumpiaro? jakim prawem mowia tak o Tobie , nawet jesli to tylko slowa padajac e w internecie , a nie w realu - to nie ma nic do rzeczy ..

Gość mi się kojarzy.......
po prostu chłopak ją kocha a od wyzwisk....lumpiara itp.zaczęła sama autorka zazdrość przez nią przemawia

Gość monyka1
fakt nie zauwazylam ... w tym momencie zgadzam sie z ostania wypowiedza moze poprostu ten chlopak ja kocha mimo tego wszystkiego o czym autorka pisala w koncu prawdziwa milosc jest mimo..

Gość gaxxxla
może dobrze mu gotuje mniam mniam masz na niego smak