Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BuŁa

Typowa BUŁECZKA

Polecane posty

Gość BuŁa

Nieraz słyszy sie,że ktoś ma "bułeczkę", i że takie podobaja sie facetom,ale nie rozumiem do końca jak ta "bułeczka ma wyglądać"???...Czyli,że pomiędzy nogami nic nie ma(Pomiędzy tymi wargami sromowymi większymi tylko dwa złączone fałdy skóry???) A dopiero jak sie odchyli to te wagi mniejsze są??

Gość strzez mnie przed takimi
tak wlasnie mam taka i moj facet szalweje na jej punkcie :)

Gość BuŁa
Ale nic pomiędzy tymi nogami nie masz???NIc a nic??Tak na 1 rzut oka???Bo ja np,nie mam duzych warg sromowych ale mam "coś" pomiędzy tymi nogami,no kurde nie moge sobie tero wyobrazic,że nic "tam" nie ma :)

Gość ja nie mam tam nic wystajacego
jesli o to ci chodzi. Kobiety sa roznie zbudowane "tam" tez. Podobnie jak mezczyzni ;)

Gość BuŁa
Kurde,nie lubie jak ktoś sobie jaja robi np to "niektore maja wpoprzek"..........chodzi mi o to,że nazwa "bułeczka" moze sie roznie kojarzyc,a te ktore takiej nie maja nie wiedza jaka ona jest:)................czyli te co mają byłeczke to maja taka ...jk takie dzieciaczki male ,taka ladniutką nie???Czyli jak juz np zaczyna sie taki fałdeczek skóry i po bokach sa normalnie te wargi sr. wieksze to juz nie mozna nazwac tego "buleczka",???

Gość A tak właśnie
Czy są takie które mają jednocześnie wzdłuż i w poprzek ???

Gość acccha
a ja kiedyś miałam bułeczkę nawet jeszcze niedawno,a teraz mi wargi zwisają,także cieszcie się chwilą!

Gość Fizyczka
kurde,ale to czemu tam masz teraz?Ale zwisaja Ci te wargi większe nie?????? kurde,wlasnie mi tez sie wydaje ze sie "ona"zmienila,ale myslalam ze mi sie tylko wydaje::(:(:(

Gość o rajuśku
to one kiedyś zaczną wisieć??

Gość wytłumaczę ci
wytłumaczę ci w najprostszy sposób widzialaś kiedyś może taką erotyczna podróbkę reklamy Mc'donaldsa? jak widzialaś, to wiesz o co chodzi

Gość macica.pl
ponc tak się robi od seksu heheh! za dużo ruchów posówistych robi swoje i się wargi wyciuągają - niestety też tak miałam! nie cieszta się!