Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dry tear

Najbardziej dołujące odpowiedzi na wasze kocham Cię

Polecane posty

Stracily na wartosci te slowa tak mi sie wydaje ... kochac... milowac... zakochac... zauroczyc...podobac sie... Zbyt latwo przychodza niektorym Z reszta ocenia sie po czynach a nie slowach.

Gość a ja cię nienawidzę
A ja to usłyszałam po chwilach niezapomnianej słodyczy i kilku miesiącach fajnego bezkonflitkowego związku..... nienawidzi????

Gość kimimimi
Skoro mnie kochasz, dlaczego nie chcesz iść ze mną do łóżka? :-(

Gość Dry tear
To może odwrócimy trochę pytanie: co zrobiłyście, po tych wszystkich "dlaczego nie chcesz iść ze mną do łóżka", czy też "nienawidzę Cię albo nie mogę dać Ci miłości"? Czy to był jednoznaczy sygnał dla końca wszystkiego? Czy gdyby pojawiła się długa chwila ciszy, a później "nie wiem, co czuję", dałybyście sobie szansę czy bez miłości nie byłoby sensu tego ciągnąć?

Gość BALONIKI
Jeden i ten sam chłopak : "dziękuję" "fajnie" "to miło z Twojej strony" :P ... dodam, że jednak rewanżował się tym samym , no i sam mawiał KOCHAM.

Gość a ja cię nienawidzę
od tego czasu minęło kilka lat i....jesteśmy razem.

Gość a ja usłyszałam
od męża 3 miesiące po ślubie- skąd wiesz? i tyle9 to się działo w łóżku na dodatek) ale juz prawie nie jesteśmy razem

Gość srutu tut tu
już nigdy nie użyje tego słowa i nie chce słyszeć, o dupe potuc to słowo

Gość qbek wody
ja dostalem taka odpowiedz od tej samej kobiety: "dziekuje" "ciesze sie" a pozniej "ja tez ale nie ciebie ..."

Gość marek z olsztyna
"żartujesz?"

Gość to już było.....
a mój na moje kocham Cię powiedział"jestes moim skarbem"

Gość qbek wody
do "to juz bylo" a gowno mnie to obchodzi ze to juz bylo jak dalej to przezywam!!

Gość to już było.....
mój pomaranczowy nick nie dotyczy tego tematu!!!!!!! zamiast ciagle go zmienac zostaje ten sam! j

Gość espeszjali for ju
"no coś Ty?" "dziękuję" "bardzo Cię lubię" nigdy nie usłyszałam "kocham Cię" w odpowiedzi na moje deklaracje. jestem kobietą :-0

Gość rtrtrtrrrrrrrrrr
a ja usłyszałam "kocham cię" pierwsza a nie mogłam odpowiedzieć, nie powiedziałam nic, potem skłamałam mówiąc "ja ciebie też" a potem odpowiadałam to samo ale na szczęście było to już prawdą :)))

Gość jateżpowiem
popatrzył na mnie i ........poszedł sie wysrać!

Gość ja z kolei...
uslyszalam to dopiero wtedy, gdy przestalam kochac, wczesniej mowilam mu to wiele razy:(

Gość wole pomaranczowe nicki
Ktos moze pomyslec ze to sciema, ale.... Miałem wtedy 19 lat. Dowiedzialem sie ze podobam sie diewczynie o ktorej wszyscy wiedzieli ze sie puszcza...Postanopwilem sprawdzic czy to prawda ;)... Na imprezie poprosilem ja do tanca , potanczylismy ze dwie godzinki i mowie cos w stylu "chodz do samochodu to pogadamy" ona ze spoko, siedzimy w tym samochodzie i caluje sie a ona mi szepcze do uszka odjedzmy stad...pojechalem w ustronne miejsce i wiadomo co bylo...Minal tydzien i znowu z nia na imprezie odjechalismy w ustronne miejsce i seximy sie ;)...Robilismy to "od tylu" ja w niej a ona w amoku chyba wyszetala "kocham cie" a moj penis akurat w niej byl i KURWA pomyslalem co by tu powiedziec jak wyjsc z tego z twarza i jesli mam byc szczery to przemilczalem to i ona tez... sexilismy sie jeszcze kika razy az kiedys pijana wygarnela mi ze traktuja ja ja dziwke tylko do sexu a ona by chciala czegos wiecej... No i wlasnie tego dnia zakonczylismy nasza znajomosc ;) pozdrawiam i sorki za bledy ;)

Gość Adri
cisza....................... A potem.. No i co z tego????????????????????????? Po tym nie mogłem się otrząsnąć! Już nigdy nie powiem KOCHAM CIĘ!

Gość -kasieńńka
nie wiem, chyba to milczenie...Nigdy si e nie dowiedzialam jak bylo naprawdę. .....może nie trzeba było uciekać :o

Gość usmialam sie

ja - Misiu kocham Cię - cisza ja-Michał?! - co? Czy Ty mnie kocvhasz ? - yyy nooooooooooo i polazl po picie do kuchni ;O

Gość -samotny Jim
a ja na to gdy powiedziałem dziewczynie że ją kocham usłyszałem: "yyy muszę to przemyśleć" :D

Gość u mnie było tak
On: kocham cie ja: cisza-----------------ludzie mowe mi odjęło, też chciałam powiedzieć kocham,ale nigi mi sie ugięły, ryczeć mi się chciało i jedyne co mogłam to przytulilam sie powiedziałam mu miesiąc poźniej, chyba tyle czasu nabieralam odwagi, aha i było to moje pierwsze i ostatnie kocham w zyciu (mam nadzieje) Wcześniej słyszałam chyba trzy razy ale milczałam i urywałam znajomość bo nie czułam tego. Myśle, że nie każdy jest przygotowany na te słowa i nawet jeśli nie usłyszycie "ja też cię kocham" to nic strasznego.Każdy inaczej dojrzewa do tych słów.