Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKJIJ

JAKIE WOLICIE PIERSI??

Polecane posty

Po uwzględnieniu danych z profilu odpowiedź brzmi: tak. 85D też brzmi (i napewno wygląda) fajnie. Zastanawia mnie tylko te 85. Jesteś zmuszona do takiego rozmiaru z powodu potrzeby duużych miseczek czy faktycznie tyle masz pod biustem? Bo przy 80/176 wydaje mi się to 85 troche \"na wyrost\" . Przecież 85D ma taka samą miseczkę jak 80DD (80E), prawda? a 80E robi jeszcze większe wrażenie :)

taką mam wagę ale mam ciężkie kośći (jeśli cie to tak bardzo męczy)

chyba troszeczkę mnie nie zrozumiałaś. nie przyczepiłem się wagi. Dla mnie jak 80kg przy 176 jest ok. BMI symbolicznie troszeczkę ponad 25. Chodziło mi raczej o rozmiar stanika. z miach doświadczeń to przy takiej budowie 85 w obwodzie wydaje mi się za dużo. Kiedyś miałem dziewczynę o podobnej budowie (75/173) ale miała 75E lub 80D i stąd moje czepialstwo. TAk tylko teoretyzuje :). BO skoro tak napisałaś to tak jest. TAk sobie tylko analizuję - taka moja natura... Pozdrawiam.

Ja wole takie które mieszczą się w dłoni , bo najlepiej sie pieści gdy w ręce sie mieści :) pozdroo

Gość wspolczuje grubasom
80kg przy 175? jezus maria ja mam 56 przy 176 ; o ;(

Najważniejsze żeby pasowały rozmiarowo do budowy ciała :) A tak poza tym minimum C jest the best ;)