Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina555

MAM GIGANTYCZNY PROBLEM!!!!!!POMOZCIE PLISKAAAA..............

Polecane posty

Gość nina555

Witam.Mam problem niby maly ale dla mnie naprawde wielki.Mam 23 lata jestem osoba bardzo zadbana ale juz od kilku lat nieprzyjemnie pachnie mi z ust(bardzo to wstydliwe ale tak jakby zgnilymi jajkami-tylko prosze nie smiejcie sie!Bylam u stomatologa od zebow to nie jest,bylam u laryngologa tez nic nie stwierdzil,to myslalam ze moze od zoladka ale lekarz mi powiedziala ze jak brzuch mnie nie boli to niemozliwe!Co mam zrobic,stosuje gumy tic taci ale widamoze ze nie caly czas jest to dla mnie bardzo trudne!Czy ktos mial tez taki problem pomozcie jak sobie z tym poradzic!!!!bardzo prosze o rady i zrozumienie.dzieki pozdrawiam

Gość o mamo....
:O

Gość kkkkiiiiiiffffaaooo
tez tak mam :(:(niestety:(cholera ciezko z tym zyc no nawet odezwac sie nie da do nikogo:(

Gość qweq
to może musisz zmienić florę bakteryjną w ustach ale nie wiem jak to zbadać (badania wymyślili na zachodzie i chyba jeszcze do nas nie dotarły) a tym bardziej co z tym robić

Gość do podszywacza
no to zostaje Ci tylko schizofrenia. Przeważnie zaczyna sie od tego , że zaczyna się czuć włanse ciało i różne rzeczy się czuje. Idź więc do psychiatry.

Gość gronkowiec albo reflux
gronkowiec - wymaz z gardla reflux - zmien gastrologa bo kretynizmy ci wciska, reflux zoladka czy przelyku nie boli a nieleczony moze prowadzic do nowotworow

Gość nina555
prosze o jakies konkrety!jest jakis sposob???jak wy sobie z tym poradziliscie?

Gość maria antonina
dzis widzialam tabletki tego typu http://www.queisser.pl/products/stozzon/ w aptece. moze pomoze?kosztowaly 2,50 zl, te z linka sa drozsze, ale zawsze mozesz popytac w aptece czy maja cos takiego :)

Gość nina555
dzieki napewno sproboje!

Gość i ja.....
kochanie ja tez to mam. Niestety. Tez jestem bardzo zadbaną babką ale to mnie dobija. Mysle ze moze masz kandydozę czyli grzybice układu pokarmowego. Zobacz czy masz nalot na jezyku..... i czy to przypadkiem on tak nie smerdzi.... ja tak mam i walczy z tym cholerstwem. Pisz jakie masz jeszcze objawy a ja sie odezwe

ja chyba tez mam ten problem, ale proponuje poczytac topic: jedzie ci z ust jak shrekowi? wejdz. Tam bardzo wiele osób pisze o takich wlasnie problemach i mozna sprobowac znalezc jakies rozw dla siebie.